Influencer Agentschap: Marketing & Aanbevelingen

Influencer Marketing Agency – Het woord influencer is geen moderne uitvinding van marketing, maar een businessmodel dat al millennia werkt, ook bekend als”referral marketing”. Een aanbeveling betekent dat mensen (met invloed) een effect hebben op andere mensen, door een positieve mening te vormen. Mensen die de aanbeveling krijgen, houden zich er meestal aan, zodra de bereidheid tot kopen is gegeven. Velen kennen het ook onder de term ambassadeur, die een merk vertegenwoordigt bij klanten.

Top Event: 6,2 miljoen contacten (uniek) in 24 uur! In de Best Practice (hieronder) ziet u ons grootste Influencer Event tot nu toe – de allereerste Sport Influencer Award! Met een effectief bereik van meer dan 6.000.000 mensen. In samenwerking met Generali (verzekeringsmaatschappij), Angelique Kerber (wereldkampioene tennis), Pamela Reif (top influencer) en vele anderen. Advies, ideeën, uitvoering en productie. Wij helpen u in alle stappen van influencer marketing.

Stephan M. Czaja, Eigenaar & Oprichter

Wat doet een influencer agency eigenlijk?

De taken van een influencer agency bestaan voornamelijk uit het promoten van de talenten van jonge bloggers en hen in contact te brengen met de juiste klanten. Voor elke blogger is de authenticiteit van zijn of haar kanaal op Instagram, YouTube of Facebook bijzonder belangrijk. Daarom is het selecteren van de juiste projecten en klanten voor de betreffende influencer een van de absolute hoofdtaken van agentschappen en management in Duitsland en wereldwijd. Omgekeerd moeten de behoeften en eisen van de klanten worden gecombineerd met de perfecte bloggers. Dit bemiddelingswerk en de combinatie van artiestenmanagement en de aspecten van reclame en marketing maken een goed influencer agency. Vooral de promotie van jonge talenten vergt veel tijd van de agentschappen. In de eerste plaats gaat het om het ontwikkelen van een kanaal, evenals de persoonlijkheid achter het kanaal. Het werk van bloggers zal steeds vaker evolueren van sociale media naar live-evenementen.

  1. Steun op lange termijn bij de opbouw en ontwikkeling
  2. Klantenbeheer en contractonderhandelingen
  3. Conceptie van authentieke sponsoring
  4. Persoonlijkheidsontwikkeling

Virtuele & Digitale Influencers – Nieuwe Hype

Virtuele modellen staan nu op de omslagen van belangrijke tijdschriften als Vogue, Harpers Bazaar, Elle en Vanityfair. Zij zijn de nieuwe gezichten van marketingcampagnes en krijgen veel kudo’s en aandacht op sociale media. De modellen zijn niet alleen hyperrealistisch gegenereerd, maar kunnen ook naadloos transformeren in geheel nieuwe outfits, poses en gezichten. Aangezien de look van elk model volledig uniek is en vanaf nul wordt gegenereerd, kunnen de modellen worden aangepast aan de industrie en aan de behoeften van elke klant. Deze technologie heeft het potentieel om door modemerken te worden gebruikt als een tijd- en geldbesparende maatregel bij influencer marketing. De mogelijkheden voor wat kan worden gecreëerd zijn vrijwel eindeloos.

  • Virtuele & digitale beïnvloeders