Social Media Bureau en Marketing

Social media bureau – marketing op YouTube, Instagram of Facebook met influencer marketing of betaald bereik via advertenties? U heeft vragen – wij hebben antwoorden! Voor YouTube, Facebook, Instagram, Instagram Shopping en als een van de weinige Duitse agentschappen voor Tik Tok.

Wat doen wij als social media bureau? Wij plannen en organiseren activiteiten op sociale netwerken en in de digitale media voor klanten in Berlijn, Keulen, Düsseldorf, München en Hamburg. In gezamenlijke workshops ontwikkelen we strategieën voor slimme advertenties, performance marketing, geavanceerde contentproductie, enz. voor onze klanten. Wij geven onze knowhow ook door in interviews op TV. U vindt een uittreksel van onze klanten en media hier: Referenties.

Social Media One is uw agentschap voor digitale marketing in en rond sociale netwerken – van advies tot concept, doelstellingen, strategie tot foto- en videoproductie. Ons bureau wordt niet alleen bepaald door onze diensten voor klanten maar ook door trainingen en lezingen voor medewerkers, meer hierover onder Keynote Speaker. Beleef social media en influencer marketing van dichtbij. Redactionele plannen, concepten maar ook strategieën voor uw bedrijf.

Social Media Agency by CXMXO

Stephan M. Czaja, Eigenaar
CXMXO Groep

Social media agentschap – Volledige service

Onze social media managers en consultants zijn experts om u te helpen met het kanaal. Maar eerst heb je altijd goede inhoud nodig, dat wil zeggen, content. Content marketing is tegenwoordig zo belangrijk geworden dat elk bedrijf hierin investeert of zou moeten investeren. Contentmarketing heeft invloed op zoekmachines zoals Google, maar ook op sociale netwerken zoals Facebook, YouTube en Instagram, maar ook op de gebruikers en de community. Plus, natuurlijk, sociale advertenties voor bereik in uw doelgroep.

Ons social media bureau in een oogopslag:

Idee, advies en strategie: Contact.

Wat doet een social media-agentschap?