TikTok Marketing Case
TikTok Marketing Case

Deskundig advies uit eerste hand

Wil je meer bereik, volgers en verkoop? Je verdient marketing die werkt! Ontdek hoe we jouw marketingdoelen kunnen bereiken. Merk, verkoop, werving.

Contact⚡ Advies

Adviseur sociale media

Als het om sociale media gaat, ben je bij mij aan het juiste adres. Als gepassioneerd social media-consultant kan ik u helpen uw aanwezigheid op social media te optimaliseren. Laten we eens kijken wat het betekent om een social media-adviseur te zijn en op welke drie kerntaken je je moet richten:

#1 Strategieontwikkeling

Als social media-consultants ontwikkelen we strategieën op maat voor TikTok, Instagram, YouTube & Co. die jouw bedrijfsdoelen weerspiegelen. We analyseren de markt, de concurrentie en de doelgroep om duidelijke richtlijnen te definiëren die rekening houden met trends en algoritmen van het platform.

#2 Inhoud maken en beheren

We creëren gevarieerde, boeiende content, van tekst tot afbeeldingen en video’s. Ons team plant de publicatiekalender om ervoor te zorgen dat de inhoud op het juiste moment wordt gepubliceerd en dat er actieve interactie is met de community.

#3 Monitoring en analyse

Door de prestaties van content continu te monitoren en te analyseren, meten we de betrokkenheid, volgersgroei en andere statistieken. Deze gegevens helpen ons om de strategie te optimaliseren en te zorgen voor een gestage groei van je merk op sociale platforms.

Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Social Media Agency by CXMXO

Stephan M. Czaja, eigenaar
Sociale media

Coaching formaten

Eén-op-één coaching: Individuele begeleiding voor kennis op maat. Gerichte leersessies over specifieke marketingonderwerpen. Intensief leren voor gerichte ontwikkeling van vaardigheden.

 • Aangepaste instructies
 • Individuele prioritering
 • Intensieve kennisoverdracht

Groepscoaching: bevorderen van kennisuitwisseling en teamdynamiek. Samenwerken aan marketinguitdagingen. Diverse perspectieven voor uitgebreide marketingkennis.

 • Uitwisseling van kennis
 • Teamdynamiek
 • Collectieve ontwikkeling

Mentoring: Praktische begeleiding van ervaren mentoren. Professionele inzichten en waardevolle ervaring. Persoonlijke en professionele ontwikkeling door te leren uit de praktijk.

 • Praktische oriëntatie
 • Ervaringsgericht leren
 • Persoonlijke ontwikkeling

Referenties zeggen meer dan duizend woorden!

Thema’s

TikTok advies

Boost je merk met TikTok! Ontdek onze TikTok-marketing voor onvergetelijke optredens. ð #TikTokBoost

Instagram advies

Instagram: Jouw etalage naar de wereld! Laat ons zien hoe Instagram je merk naar een hoger niveau kan tillen. #InstaMagic

YouTube begeleiding

YouTube-strategieën die inspireren! Ontdek hoe we jouw kanaal op YouTube kunnen laten groeien. #TubeFame

Advertentie

Social Ads! Ontdek hoe we uw aanwezigheid op sociale media kunnen uitbreiden. ð #SocialBuzz

Prestaties

Prestatiemarketing! Ontdek hoe we uw campagnes kunnen optimaliseren en uw doelen kunnen overtreffen. ð #PowerfulPerformance

Doelen

TikTok Marketing Case
TikTok Marketing Case

Leren

Coaching Stappenplan – Uw eerste en belangrijkste taak is het ontwikkelen van een op maat gemaakte social media-strategie die uw bedrijfsdoelen weerspiegelt. Samen analyseren we de markt, uw concurrentie en uw doelgroep om een duidelijke richting te bepalen. We houden rekening met trends, platformalgoritmes en best practices om ervoor te zorgen dat uw merk op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd.

Om succesvol te zijn op sociale media heb je kwalitatief hoogwaardige en boeiende content nodig. Ik zorg voor de creatie van gevarieerde content, waaronder teksten, afbeeldingen, video’s en interactieve elementen die je doelgroep zullen inspireren. Samen plannen we de contentkalender, creëren we content en zorgen we ervoor dat deze op tijd wordt gepubliceerd en dat er interactie is met je community.

Sociale media veranderen voortdurend, dus het is belangrijk om het succes van je activiteiten te monitoren en bij te sturen. Ik kijk voortdurend naar de prestaties van je content, analyseer engagementratio’s, volgersgroei en andere relevante statistieken. Deze gegevens helpen ons om uw strategie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw merk blijft groeien.

Bereik

Meer bereik – We ontwikkelen een strategie op maat om je merk bij een groter publiek bekend te maken. Door je doelgroep grondig te analyseren, bepalen we de juiste platforms en content om maximale zichtbaarheid te bereiken. Onze focus ligt op het creëren van content die aansluit bij de interesses en behoeften van je potentiële klanten. We gebruiken bewezen technieken zoals relevante hashtags en strategische partnerschappen om je bereik te maximaliseren.

Consultancy en analyse:

 1. Doelgroepanalyse: Doelgroepen begrijpen voor gerichte inhoud
 2. Platformoptimalisatie: kanalen selecteren en profielen optimaliseren
 3. Samenwerkingen: Gebruik samenwerkingen voor een groter bereik

Volger

Meer volgers – Ons doel is niet alleen om het aantal volgers te vergroten, maar ook om een kwalitatief hoogstaande volgersgroep op te bouwen. We moedigen betrokkenheid en interactie aan om op organische wijze volgers te kweken die actief geïnteresseerd zijn in je merk. Met een mix van boeiende content, regelmatige interactie met de community en gerichte strategieën om volgers te werven, zorgen we ervoor dat je sociale profielen een betrokken achterban opbouwen.

Consultancy en analyse:

 1. Engagement: Wees actief om een gemeenschap te creëren
 2. Groei tactieken: Gebruik uitdagingen, acties
 3. Authenticiteit: Vertrouwen opbouwen door consistentie

Verkoop

Meer verkoop – We realiseren ons dat sociale media een platform voor verkoop is. We zorgen voor een naadloze integratie van uw verkoopdoelstellingen in uw social media-strategie. Dit omvat het gericht promoten van producten of diensten, het creëren van koopstimulansen en het leveren van conversie-geoptimaliseerde content. Onze voortdurende controle en aanpassing van uw activiteiten zorgen ervoor dat we optimale resultaten behalen en uw verkoop verhogen.

Consultancy en analyse:

 1. Conversie-inhoud: toegevoegde waarde met productreferentie
 2. Incentives: Gebruik aanbiedingen om aankopen te stimuleren
 3. Analyse: gegevens verzamelen, altijd optimaliseren

Coaching

Individuele coaching

Individuele coachingsessies tussen een ervaren marketingexpert en een medewerker of manager. Deze sessies maken een gerichte aanpak van specifieke marketingonderwerpen mogelijk, of het nu gaat om strategieën voor sociale media, contentcreatie of campagneplanning. Eén-op-één coaching biedt een aanpak op maat om iemands marketingkennis te vergroten.

 • Aangepaste instructies
 • Individuele prioritering
 • Intensieve kennisoverdracht

Groepscoaching

Groepsgerichte coachingsessies waarin meerdere teamleden of managers samenkomen om te werken aan marketinguitdagingen. Dit kan gaan over verschillende aspecten, zoals het begrijpen van doelgroepen, het ontwikkelen van marketingstrategieën of het creëren van boeiende inhoud. Groepscoaching stimuleert de uitwisseling van ideeën en ervaringen, wat leidt tot een breder begrip van marketingonderwerpen.

 • Uitwisseling van kennis
 • Teamdynamiek
 • Collectieve ontwikkeling

Mentorschap

Een ervaren marketingmentor begeleidt een minder ervaren medewerker of manager om meer inzicht te krijgen in marketingstrategieën. Dankzij deze aanpak kan de leerling profiteren van de praktische ervaring van de mentor en zich ontwikkelen op gebieden als branding, klantenwerving en campagneoptimalisatie.

 • Praktische oriëntatie
 • Ervaringsgericht leren
 • Persoonlijke ontwikkeling