Social Media One: Marketing (Logo)

Sociale media agentschap: Duitsland

Social media agency – concept, strategie, marketing: Social media wordt elk kwartaal complexer. Een eigen kanaal, advertenties, community management en video marketing voor Youtube en Facebook maar ook op Instagram, Instagram Shopping en Tik Tok. Wij begeleiden u met ervaring en creativiteit. Van strategie, social ads en content productie, virtual reality, tot performance voor e-commerce, via Google Ads en Native Ads – met ons jonge social media team, internationale netwerk en know-how, zijn wij uw aanspreekpunt in social marketing….

Eén agentschap. Een oplossing.

Social Media Agency by CXMXO

Stephan M. Czaja, Eigenaar
CXMXO Groep

Berlijn, Hamburg, Keulen – Wij netwerken Duitsland. Sociale-mediamarketing is het instrument voor verwijzingsmarketing en het exact aanspreken van doelgroepen via advertenties (pixel- en retargeting). Onze social media managers ontwikkelen strategieën en methoden voor bedrijven uit heel Duitsland. Youtube videomarketing voor schoenen, Influencer Awards voor verzekeringsmaatschappijen, Facebook Ads voor banken, vastgoed, toerisme, voeding of zelfs mode – het aanbod is eindeloos. Laten we samen uw concept ontwikkelen, met slimme social media tools en eerlijk advies van digital natives.

Lees meer over ons werk in Duitsland en in:

  • Berlijn
  • Düsseldorf
  • Hamburg
  • Keulen
  • München

Berlijn

Bureau voor sociale media: Berlijn

U komt niet uit Berlijn? Hier volgen enkele kerncijfers over de stad: Officieel zijn er 3,46 miljoen inwoners, officieus nog meer en als je het omliggende gebied, bijvoorbeeld Potsdam, daarbij optelt, kun je het potentieel in Berlijn nog vergroten. Dat alleen al, met je directe omgeving, in een straal van 20, 30 km. Hoe meer mensen over u en uw merk praten, hoe bekender uw merk en uw product worden voor anderen.

  • Berlijn

Zo is het in het echte leven, maar ook in sociale netwerken. Aanbevelingsmarketing is dus het grote doel, via directe aanbeveling en indirect, bv. via ‘likes’, vind ik leuk’, commentaar of zelfs directe berichten, die natuurlijk beantwoord worden door uw goede community management. Elke interactie verhoogt het niveau van bewustzijn. Het is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om bekendheid op te bouwen. Denk maar aan het fenomeen van de influencers, die natuurlijk ook in Berlijn sterk aanwezig zijn. Weinig moeite, het bereik. Heel anders dan vroeger, b.v. met reclameborden of radioreclame in Berlijn. Hoge investeringskosten, geen interactie, veel visuele contacten maar weinig prestaties.

Producten en merken die door vrienden worden gebruikt, waar vrienden over praten, worden veel vertrouwd. Gebruik dus het mechanisme achter sociale netwerken voor uw merk! Tip. U kunt uw bereik aanzienlijk vergroten door het plaatsen van betaalde advertenties, advertenties in de sociale media. U kunt bijvoorbeeld mensen bereiken op basis van hun belangstelling, of specifiek op basis van hun locatie. Bijv. direct in Berlijn-Kreuzberg!

Düsseldorf

Social Media Bureau: Düsseldorf

Social Media Agency: Düsseldorf – Welkom bij Social Media One, uw social media-agentschap voor prestaties. Creativiteit wordt snel duur als niemand nadenkt over de resultaten! Daarom staan wij als bureau voor de combinatie van beide aspecten, prestatiegericht werken én creatieve concepten. Mode, Toerisme, Onroerend Goed & Co. Hier vindt u meer informatie over ons, onze diensten en ons agentschap.

  • Düsseldorf

Vandaar Social Media One, want voor een groot deel van onze klanten zijn wij het aanspreekpunt vanaf de eerste workshop, concepten, strategie, content productie, social media advertenties, tot rapportage (kengetallen) en soms ook online/offline campagnes, op POS en op events.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina vindt u een kort overzicht van onze diensten als social media bureau, alsmede links naar verdere informatie, waarvan u bij voorbaat gebruik kunt maken. Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, zien wij uw e-mail of uw telefoontje naar ons bureau met belangstelling tegemoet.

Social media marketing helpt u, als Düsseldorfs bedrijf, om mensen uit de hele stad, de regio of zelfs heel Duitsland en Europa heel gemakkelijk en in een paar seconden te bereiken. Alleen al in het stadsgebied van Düsseldorf kunt u meer dan een half miljoen mensen bereiken!

Momenteel is 79,9% van de Duitsers geregistreerd in een sociaal netwerk, d.w.z. 4 op de 5 mensen. Dit is een zeer groot voordeel in vergelijking met klassieke marketingcampagnes, b.v. op reclameborden, TV, radio of flyers, met zeer hoge verstrooiingseffecten en tegelijkertijd een hoge uitgave van tijd en geld. Social media marketing indicatoren kunnen in real time (live) worden opgevraagd.

Referenties

Hamburg

Sociale media agentschap: Hamburg

Social Media Agency Hamburg: – Hamburg, havenstad, internationale locatie, veel culturen en veel ideeën! De concurrentie voor bedrijven in Hamburg is dan ook groter dan in bijna elke andere stad, zelfs als het gaat om social media marketing. Want elke minuut worden duizenden foto’s geüpload, duizenden berichten verstuurd, plus honderden video’s, ongeacht het sociale netwerk. Opvallen in de massa, bereik en aandacht opbouwen, dat is het grote doel in social media marketing. Hoe beter de strategie, hoe groter het succes. Maak kennis met het werk van ons social media bureau op deze pagina.

  • Hamburg

Bedrijven uit Hamburg, maar ook bedrijven die fans of volgers in Hamburg willen genereren, vinden in Hamburg een sterke doelgroep die ook open staat voor nieuwe ideeën. Hamburg is dan ook een van de locaties in Duitsland waar het gaat om innovatie. Door de grote uitgeverijen, mediahuizen, maar ook mode en toerisme, heeft zich in Hamburg een eigen microkosmos gevormd. Met alleen al 1,8 miljoen inwoners in de stad is er een groot potentieel in Wandsbeck, Hamburg-Nord, Mitte, Altona en Eimsbüttel.

Het grote voordeel van social media marketing, het uiterst exacte adres. U kunt bijvoorbeeld later leren hoe u met social media-advertenties alleen mensen in het stadsgebied van Hamburg kunt aanspreken. U kunt ook afzonderlijke wijken selecteren, of alleen mensen die op bezoek zijn en zich op dat moment in HafenCity bevinden.

Keulen

Social Media Bureau Keulen

Social Media Agency Keulen – Als u op zoek bent naar een goed social media bureau voor meer bereik, meer performance en meer aandacht voor uw merk, producten of zelfs nieuwe producten (Lounge), dan zijn wij met ons dienstenportfolio, ervaring en expertise misschien wel het juiste aanspreekpunt! Met klanten in Keulen, Noordrijn-Westfalen en over heel Duitsland promoten wij met succes merken in Europa en zelfs wereldwijd. Op deze pagina willen we u een klein inzicht geven in ons werk als social media bureau.

  • Keulen

Wist u hoeveel potentieel er alleen al in de stad Keulen is en hoeveel in de hele regio en deelstaat NRW? Hier volgen enkele kerncijfers over de stad: Alleen al in het stedelijk gebied van Keulen wonen meer dan een miljoen mensen en dus potentiële contacten, want 79,9% van de inwoners is inmiddels geregistreerd in sociale netwerken! Het wordt nog interessanter als je kijkt naar Noordrijn-Westfalen, het dichtstbevolkte gebied van Duitsland. NRW is echter niet alleen het dichtstbevolkte gebied van Duitsland, maar van heel Europa. Hier in de regio alleen al, kunt u meer dan 16 miljoen mensen bereiken.

Wij beheren meestal nationale en internationale projecten voor onze klanten, maar lokale marketing speelt ook af en toe een rol, bijvoorbeeld bij influencer-evenementen of POS-marketingcampagnes.

Kom hier nog meer te weten over ons, onze experts en ons werk, voor uw bedrijf, merk of product(en).

Reclame

Social Media Bureau: München

Social Media Agency München – Als het op zaken aankomt, is er geen andere grote stad in Duitsland die een kaars kan ophouden voor München. Wereldmarktleiders, innovaties, octrooien, voor al deze zaken is uiteindelijk één ding nodig: marketing. Wat is op dit moment het meest efficiënte marketinginstrument? Duidelijk sociale media marketing. Facebook, YouTube, Instagram, TikTok zijn de 4 grootste sociale netwerken. Maar dit is niet waar de reis eindigt. Afhankelijk van je doelgroep en product moet je misschien ook denken aan sociale netwerken als Twitter (korte berichten), Twitch (gaming) of zelfs Pinterest (creatief). Er zijn steeds meer sociale netwerken en daarom moeten marketingmaatregelen binnen de platforms goed gepland en gecoördineerd worden.

  • München

Momenteel wonen er 1,47 miljoen mensen in München. Als we kijken naar de gebruikersgraad van de sociale media op hetzelfde moment, dan heb je ongeveer 1,2 miljoen contacten, alleen al in München. En als u nu het omliggende gebied toevoegt, of steden als Neurenberg, Regensburg of Passau, dan kunt u uw potentiële bereik snel vergroten.

Zoals reeds gezegd, is het grote voordeel van social media marketing vooral de advertenties die u op basis van verschillende parameters precies naar individuele personen kunt sturen. Bijv. als toeristisch bedrijf dat zich specifiek wil richten tot mensen die geïnteresseerd zijn in reizen, of nog preciezer, mensen die geïnteresseerd zijn in (bijvoorbeeld) Mallorca. De parameters kunnen zo precies worden ingesteld dat u precies jongeren met uw doelgebied bereikt.

U kunt uw berichten echter ook naar afzonderlijke districten sturen, zoals Ramersdorf, Neuhausen, Bogenhausen of zelfs Pasing en Schwabing. Als u nog meer over het onderwerp te weten wilt komen, lees dan verder!