Laat door gebruikers gegenereerde content maken – Profiteer van het werken met getalenteerde contentmakers op TikTok, Instagram, YouTube & Co. Deze contentmakers hebben misschien een kleiner bereik, maar ze zijn in staat om video’s en foto’s van hoge kwaliteit te produceren die specifiek zijn afgestemd op het merk. Content voor je eigen social media-kanaal, retail, groothandel en natuurlijk voor sociale advertenties. Echte content in plaats van reclame en je bespaart ook nog eens geld, want de kosten voor zo’n Content Creation Day zijn lager dan die voor een klassieke, dure foto- en videoproductie. Veel voordelen, maar wie doet dat? Wij doen dat! Heb je vragen? We kijken uit naar je project: Contact.

Waarom Content Creator?

Content creators zijn getalenteerde creatieve mensen op sociale media die misschien een kleiner bereik hebben, maar toch een grote impact kunnen hebben. Met ongeveer 2.000 tot 20.000 volgers produceren ze video’s en foto’s van hoge kwaliteit die specifiek op jouw merk zijn afgestemd.

De content die door de content creators wordt gecreëerd, kan door je merk zowel op je eigen kanalen als voor advertentiedoeleinden worden gebruikt. Samenwerken met hen is kosteneffectief omdat de content door ons op een Contentdag wordt gecontroleerd, wat resulteert in lagere productiekosten. Door samen te werken met een content creator krijg je content van hoge kwaliteit en op maat die je merk effectief onder de aandacht kan brengen en je doelgroep aan je kan binden. Gebruik deze kans om je boodschap op een creatieve manier over te brengen en potentiële klanten te bereiken.

Waarom Content Creator?

 • Contentmakers zijn creatieve mensen op sociale media met een klein bereik
 • Sterke video’s en foto’s maken die geoptimaliseerd zijn voor het betreffende merk, voor het merk
 • Merk gebruikt inhoud op eigen kanaal of voor reclame
 • Inhoud voor 3 maanden sociale media-activiteiten
 • Gunstige productiemethode, met lagere kosten, gecontroleerd op een inhoudsdag

Voordelen van door gebruikers gegenereerde inhoud

User-generated content (UGC) biedt een aantal voordelen. Ons bureau houdt professioneel toezicht op de productie van de content en zorgt ervoor dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van uw merk. Samen ontwikkelen we een gestructureerd content- en productieplan dat rekening houdt met details zoals productplaatsing, merklogo en belichting. Dit zorgt ervoor dat je merk op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. Gebruik de kracht van UGC om je merk op een unieke manier te presenteren en vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep.

Voordelen van door gebruikers gegenereerde inhoud:

 • Agentschap bewaakt inhoudproductie
 • Inhoud en productieplan met structuur
 • Details zoals het vasthouden van een product, de plaatsing van het merklogo, licht & co.

Inhoud voor uw sociale mediakanaal

Profiteer van op maat gemaakte inhoud voor uw sociale-mediakanaal. Ons team maakt inhoud van hoge kwaliteit die specifiek is afgestemd op uw kanaal. U ontvangt aantrekkelijke video’s en foto’s die uw merkwaarde verhogen. De geproduceerde content kan worden gebruikt voor uw eigen kanaal en zorgt voor regelmatige activiteit gedurende een periode van drie maanden. Hierdoor heb je een consistente aanwezigheid en interactie met je doelgroep. Bovendien zijn de kosten aanzienlijk lager in vergelijking met traditionele foto- en videoproducties, wat u besparingen oplevert.

Inhoud voor je sociale mediakanaal:

 • Contentgebruik voor je eigen kanaal
 • Lagere kosten dan traditionele foto- en videoproductie
 • Inhoud voor 3 maanden sociale media-activiteiten

Gebruik voor advertenties

Onze inhoud kan ook worden gebruikt voor uw advertenties. Je kunt het gebruiken voor derden, groothandel en detailhandel of voor sociale advertenties (advertenties). Door gebruik te maken van de content die wij maken, zullen je advertenties er professioneel en aantrekkelijk uitzien en de aandacht trekken van je doelgroep. Je kunt effectief reclame maken voor je producten of diensten en potentiële klanten bereiken.

Gebruik voor advertenties:

 • Gebruik voor externe leveranciers, groothandel of detailhandel
 • Gebruik voor advertenties (sociale advertenties)

Content Creator deel je content

Een ander voordeel van het werken met content creators is dat zij jouw content delen op hun eigen kanalen zoals TikTok, Instagram, YouTube of Facebook. Hierdoor krijg je extra organisch bereik en kun je een groter aantal gebruikers bereiken. De content creators fungeren als multipliers voor je merk en kunnen je boodschap uitbreiden naar verschillende doelgroepen. Dit leidt tot een grotere zichtbaarheid en een sterkere band met je merk.

Content Creator deel je content:

 • Content creators delen je content op je TikTok, Instagram, YouTube of Snapchat kanalen
 • Nog meer organisch bereik

Klanten en ervaringen

Op dit moment werken we bijvoorbeeld samen met een toonaangevend beautymerk om één keer per kwartaal content van hoge kwaliteit te produceren. We gebruiken verschillende makers en een zorgvuldig geselecteerde locatie om unieke en diverse content te creëren. De content output voor het merk beslaat een periode van 3 maanden en wordt gepubliceerd op Instagram en TikTok.

Ondanks de steeds veranderende tijdgeest zorgen we ervoor dat we effectief produceren en rekening houden met de nieuwste trends en onderwerpen. Onze jarenlange ervaring en de expertise van ons team stellen ons in staat om content te produceren die zowel on-trend is als de gewenste resultaten voor onze klanten behaalt. Ons werk met toonaangevende merken heeft ons waardevolle ervaring en inzichten opgeleverd, die we voortdurend in ons werk verwerken om innovatieve en impactvolle content te produceren.

Klanten en ervaringen:

 • Op dit moment produceren we bijvoorbeeld één keer per kwartaal voor het toonaangevende schoonheidsmerk
 • Verschillende makers, één locatie, geplande processen
 • Contentoutput voor het merk: Instagram, TikTok 3 maanden elk
 • Voortdurend bij de tijd en toch zeer effectief geproduceerd

Dag van de contentmaker: Procedure

User-generated content (UGC) is een uiterst effectief middel dat we graag inzetten voor onze klanten, of het nu gaat om TikTok, Instagram, YouTube of Facebook. Er zijn talloze voordelen aan deze contentstrategie. In plaats van alleen te vertrouwen op interne productie van foto’s en video’s, kunnen merken content laten maken en publiceren door contentmakers en influencers. Deze aanpak biedt een aantal voordelen voor zowel de merken zelf als hun eigen social media-kanalen. Bovenal maakt het een efficiënte en kosteneffectieve productie van content mogelijk, wat een positief effect heeft op de algehele strategie.

Meer over dit onderwerp:

Grijp de kans om samen te werken met content creators om unieke en boeiende content voor je merk te genereren. Door hun creativiteit en invloed kunt u uw doelgroep effectief betrekken en uw naamsbekendheid vergroten. Werken met Content Creatorn biedt u een kosteneffectieve en authentieke manier om uw social media-kanaal of reclamecampagnes te verrijken met hoogwaardige, door gebruikers gegenereerde content.

Heb je vragen? We horen graag over je project: