Sociale Media Keynote Spreker & Marketing Expert: Stephan M. Czaja

Onze social media keynote speaker & marketing expert Stephan M. Czaja heeft al 10 bevestigde data voor dit jaar, elk met meer dan 250 gasten in Berlijn. Als tv-expert licht hij complexe marketingeffecten (bijv. influencer marketing) toe voor tv-zenders als Sat1, RTL, ZDF maar ook gerenommeerde radiozenders als Deutschlandfunk. In 2019 heeft hij al 3 boeken gepubliceerd, twee in het Duits en voor het eerst een boek in het Engels. Vandaag stellen wij u graag voor aan onze Managing Director en Keynote Speaker Stephan M. Czaja:

Hier vindt u meer informatie over bijscholing / workshops en sprekers / lezingen.

Expert voor merken, marketing en sociale media

Zijn verhaal is niet gemakkelijk in een paar woorden te vatten. Nog voor de lancering van zijn mediagroep in 2015 had hij zijn eigen muziekmagazine, woonde en werkte hij in tien steden. Vier jaar lang was alles gericht op zijn eigen bedrijf. De groei is enorm geweest, vooral door expertise en SEO, zoals u verderop in de klantenportefeuille ook zult zien. Van de organisatie van de eerste Influencer Sport Award van Generali met tenniswereldkampioene Angelique Kerber en Instagram-ster Pamela Reif, tot het bureaubezoek van kanselierskandidaat Martin Schulz of ook minister-president Hannelore Kraft, tot de opbouw van een van de grootste Duitse modellenbureaus in de kortste tijd – media, merken en marketing zijn zijn zaak. Stephan M. Czaja is de eigenaar van dit en andere agentschappen. Als moederbedrijf richt de Mediagroep zich met name op mode/lifestyle en moderne marketing. Daarnaast zijn er steeds nieuwe projecten, sinds 2019 de eerste Musik Verland maar ook de eerste onroerend goed portal. Waarom klanten ons en hem boeken is het feit dat wij in slechts 4 jaar een wereldwijd netwerk hebben opgebouwd. Hijzelf is pas 32 jaar oud, het team is gemiddeld 23 jaar oud. We hebben onze vinger aan de pols.

Beste praktijken – Lezingen en workshops

Mediagroep en -bedrijf (selectie)

Waarom groeien we zo snel? Wij hebben onze basis in marketing en verder in zoekmachine optimalisatie. Wij zijn wereldwijd pagina 1 in in totaal 6 talen, o.a. voor de volgende interne bedrijven:

  • Modellenbureau – klanten als Prada, Dior, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Netflix, Polo, Tom Tailor maar ook merken als VW, Audi, Opel, Mercedes, enz.

    Deze omvatten CM Models (Engels) maar ook Model Agency One (Engels)

  • Modeblad – Interviews met sterren zoals Sylvie Meis

    Met FIV Magazine (Engels), FIV Magazine (Duits) en 3 andere landen

  • Social media en influencer agency – klanten zoals Generali, Toyoto, Byodo, Deichmann, enz.

Het zijn niet alleen agentschappen, ook social media software maakt deel uit van het portfolio. Relevant en interessant op het gebied van sociale media:

  • Wij zijn een van de weinige aanbieders van software voor influenceranalyse met social analytics (Instagram-analyse en -monitoring).
  • Ua. en wereldwijd pagina 1 voor ‘Influencer Calcualtion’ is ons analytics platform voor het prijzen van posts op Instgram: Invloedrijke vergoeding

Influencer Marketing – Lezing Voorbeeld (1 uur)

Bereik op Youtube en veel vragen! Daarom publiceert Stephan M. Czaja regelmatig nieuwe en interessante video’s over het onderwerp marketing, design maar ook meer specifieke, nieuwe onderwerpen zoals influencer marketing. Hier ziet u in het voorbeeld, alle reguliere content over het onderwerp Influencer Marketing (opname, 2018). Het is beschikbaar in 6 delen en hier in volledige lengte:

TV-deskundige bij RTL, ZDF, Sat1 en Pro7

Hier ziet u een paar recente fragmenten van TV-interviews, onder meer met Deutsche Welle, Sat 1 en ZDF. Hij was ook een expert op het gebied van Pro 7 taff en RTL explosiv. Op de radio bij DF (Deutschlandfunk) en DF Kultur. Hij geeft ook antwoorden in tijdschriften zoals Business Insider (Axel Springer), Rheinische Post, FIV Magazine, Internet World Business, en vele andere.

Zijn bedrijven hebben ook aandacht gekregen in gerenommeerde internationale tijdschriften zoals El Pais (Spanje), de Huffington Post (UK) en Rolling Stone Magazine (USA).

Boek nu als Keynote Speaker: Stephan M. Czaja

Stephan M. Czaja (Eigenaar, Spreker) bij Deutsche Welle TV

Stephan M. Czaja (Eigenaar, Spreker) op Ontbijt TV

Stephan M. Czaja (Eigenaar, Spreker) bij Endlich Feierabend

Stephan M. Czaja (Eigenaar, Spreker) bij Mona-Lisa, ZDF

Muziek ontmoet influencers en onroerend goed

Hij investeert momenteel onder meer veel op het gebied van vastgoed (online), met een eigen portaal over kapitaalinvesteringen en vastgoedwaardering. We hebben al verschillende nummer 1 klasseringen. Voor 2020 worden projecten ontwikkeld. Bovendien werd aan het begin van het jaar de muziekuitgeverij gelanceerd. Sinds twee dagen is de eerste single van een influencer beschikbaar op alle relevante platforms zoals iTunes, Spotify, en nog veel meer.

Auteur van het boek: 3 publicaties nieuw op de markt

Stephan M. Czaja is naast zijn sprekersbezigheden en ondernemersactiviteiten ook auteur van boeken. Hij publiceert momenteel in twee talen en heeft wereldwijd 5 boeken op de markt, waarvan één over het onderwerp social media marketing. Hier volgt een overzicht van de huidige Duitse publicaties, verkrijgbaar in de boekhandel en bij detailhandelaars zoals Amazon, Thalia, enz.

Denk groot! Software voor sociale media

Zoals reeds aan het begin van het artikel werd vermeld, investeert Stephan M. Czaja veel tijd en energie, ook in softwaretoepassingen. Als een van de weinige aanbieders van software voor influencer analyse met social analytics (Instagram analyse en monitoring) maar ook met influencer fee, wereldwijd pagina 1 voor ‘Influencer Calcualtion’ is ons analyse platform voor het berekenen van de prijs van postings op Instgram. Hier is “Social Racoon”, de social media live muur in het Rheinenergie Stadion, de thuisbasis van 1.FC Köln, uitgespeeld op meer dan 50 monitoren en in het stadion voor het grootste SEO evenement in Duitsland, de SEO Dag.

Lezingen voor hogescholen en universiteiten

Stephan M. Czaja organiseert ook speciale evenementen voor geselecteerde hogescholen en universiteiten. Hier te zien met ’s werelds grootste en meest invloedrijke parfum influencer Jeremy Fragrance. De lezing ging over “Influencer faces reality”, waarbij het leven en werk van een influencer werd geanalyseerd en getoond. Gast aan de privé-universiteit ISM:

https://www.instagram.com/p/Bqk3-a3gpfi/

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.