Spreker Hamburg: Keynotes voor Social Media Marketing & Management

De digitale transformatie is in volle gang, niemand is gestopt met leren. Communicatie, het verspreiden van nieuws, emoties maar ook kennis, bereikt bijna elke plaats ter wereld met een ongekende snelheid, of het nu München, Hannover, Hamburg of New York is. Informatie bereikt mensen zo snel en gericht als nooit tevoren, of het nu gaat om aanbevelingen van vrienden, nieuws of zelfs interessante kennis. Het leven wordt steeds digitaler en beïnvloedt onze handelingen. Profiteert u van online handel? Profiteert uw bedrijf vandaag van de digitale omgeving? Hoe reageert u in uw beslissingen op de nieuwe mogelijkheden en kansen in de marketingmix?

Marketing succes in de digitale transformatie dankzij de sprekers

Social Media Agency Hamburg – Wij zijn 24 uur per dag op het web. Met succesvolle best practices laten we nieuwe trends en ideeën zien voor social media marketing voor bedrijven in lezingen. Als sprekers geven wij antwoord op uw individuele vragen in Hamburg. Wij spreken uit eigen ervaring, niet uit theoretische kennis uit boeken over sociale media, zoals vaak het geval is bij docenten. Digitalisering is alomtegenwoordig in ons dagelijks leven.

Wij spreken voor managers die hun merk afstemmen op digitale transformatie of digitalisering via socialemediabeheer en zuiver digitale bedrijfsmodellen. Kent u het typische proces van het creëren van digitale merkfans? Door uw strategie worden niet-kopers eerste consumenten, merkgebruikers en echte fans en uiteindelijk merksponsors voor u. Alle lezingen zijn ook bedoeld voor publicisten en freelancers die hun digitale actieradius via sociale media willen verbeteren.

Antwoorden en hulp voor social media marketing managers

Als social media spreker geeft ons bureau u antwoorden op de relevante vragen in social media marketing:

 • Welke technologie en welke vaardigheden moet u aanpassen om te kunnen profiteren van de nieuwe digitale mogelijkheden?
 • Is de huidige digitale transformatie van invloed op uw bedrijfstak?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf digitaal netwerken?
 • Hoe trek je influencers en merkambassadeurs aan om je producten op de markt te brengen?
 • Maakt u al gebruik van social selling voor effectieve marketing op Instagram, YouTube en Facebook?
 • Hoe positioneert u uw bedrijf voor digitalisering?

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

 • Workshop en voortgezette opleiding
 • Spreker & Lezingen
 • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Social Media Marketing in Hamburg: Onze focus

Wij richten ons in onze speeches op de volgende trefwoorden: social media campagnes, social media marketing, content marketing, social commerce, social media diensten en social media optimalisatie. Stuur ons nu een vrijblijvende boekingsaanvraag voor uw volgende conferentie in Hamburg.

Uw deskundigen voor Hamburg

Alleen met nieuwe ideeën en benaderingen kunnen merken hun digitale verkoop via social commerce opvoeren. Voor innovatieve manieren in social media management en marketing, ontwikkelen wij geavanceerde concepten en strategieën. Nieuwe netwerken zijn voor social media-marketingmanagers net zo belangrijk als de bekende netwerken, die door miljarden mensen over de hele wereld worden gebruikt. Met case studies en praktische insiders, uitgelegd op een eenvoudige en begrijpelijke manier. Nieuwe kennis doorgeven aan de volgende generatie is op een bepaald moment wat keynote sprekers drijft. Met hun functies en gebruikers bieden sociale netwerken risico’s en kansen, die wij ook in de media dichter bij de mensen brengen. Onze social media experts.

De keynote spreker voor presentaties van hoge kwaliteit

Voor de individuele kennisniveaus hebben wij de toespraken ingedeeld in verschillende ervaringsniveaus. Veel doelgroepen willen hun inzicht in sociale media verbeteren. Daarom zijn veel van onze presentaties gericht op een publiek met weinig expertise. Als spreker heb je vaak amper een uur voor een relatief uitgebreid onderwerp. Als spreker op een online marketing evenement of zelfs als keynote spreker, is het belangrijkste voor het professionele begrip van het publiek de voorbereiding vooraf en het doelgericht en goed gebundeld overbrengen van informatie. Onze sprekers.

Meer succes voor uw projectmanagers dankzij trainers

Als opleider gaat het erom steeds samen met uw verantwoordelijke medewerkers, in heel Duitsland, concepten te ontwikkelen die doeltreffend zijn. Daarnaast zijn er veel nieuwe netwerken, zoals Snapchat, Twitter en Pinterest, en natuurlijk nieuwe direct-marketingmethoden zoals Whatsapp of bots in Facebook.

Als coach ben je soms lang bezig met je personeel te begeleiden, om het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Om teams op het scherpst van de snede te hebben, boeken verenigingen als hands-on coaches. Meer informatie over onze sprekers en social media coaches. Meer informatie over onze sprekers en auteurs. Meer informatie over onze sprekers en docenten.

Presentaties voor reclamecampagnes, commercie en social media klantenservice

De ideale start, zelfs voor beginners, met praktische, concrete multimedia methodes en een expertise van uw mogelijkheden. Zodat u kunt zien welke inhoud u moet publiceren en wanneer het beste moment is om te posten, bespreken we verschillende voorbeelden van beste praktijken. Het bereiken van klanten en werknemers – sociale netwerken maken dit allemaal mogelijk. Bij monitoring analyseren wij waar, hoe en wanneer mensen over uw bedrijf discussiëren in sociale netwerken. Of u nu advies nodig hebt over monitoring of social media marketing, ons agentschap kan u op elk moment adviseren. Wij zoeken uit welk medium het beste is voor uw bedrijf en uw individuele omstandigheden.

Influencers voor uw productlancering: contacteer ons

Sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en YouTube bieden u enorme mogelijkheden voor efficiënte interactie met de gemeenschap, zeer gerichte adressering en efficiënte communicatie met de gemeenschap. Hoe scherper uw doelgroep, hoe vaker de interactie van uw social media kanaal toeneemt. Gewoonten veranderen, dus verschuift het mediagebruik steeds meer naar sociale netwerken. Instagram, Facebook en Youtube onze agenten beheren uw fan pagina’s met steeds nieuwe moderne strategieën in marketing voor meer organische groei. snel bereik te vergroten Met de juiste social media managers voor groepen en dynamiek voor alle relevante gebieden in social media marketing. Met opties als Graph Search heeft uw social media-projectmanager in de Admanager geweldige technieken tot zijn beschikking om zijn eigen kanaal te optimaliseren. Wij helpen u niet alleen volgers in detail te analyseren, wij creëren ook nauwkeurige social media concepten voor u. Facebook, Vimeo of Instagram, wij zorgen voor uw social media kanaal met steeds nieuwe moderne marketing strategieën voor meer echte volgers.

Doelgroepen en targeting op Facebook en Instagram

Hoe scherper uw doelgroep wordt gedefinieerd door social media management, hoe vaker de gebruikersinteractie van uw social media-kanaal toeneemt. Haal de aantrekkingskracht van social media marketing voor uw evenement! internationale marketingcampagnes. Bereik nieuwe kopers met nieuwe ideeën goede strategieën. Win fans voor de toekomst met goed voorbereide strategieën! Viraliteit wordt beschouwd als het beslissende punt als het gaat om unieke bedrijven in sociale netwerken voor nieuwe projecten! Meer over retargeting / targeting. Wij houden veel van de toespraken in deze metropolen. Boek sprekers in heel Duitsland met ons agentschap:

 • Spreker Keulen
 • Spreker Berlijn
 • Spreker Düsseldorf
 • Spreker Stuttgart
 • Spreker Hannover
 • Spreker München