Social Media Marketing & Influencer Agentschap Rapport Hamburg

Social Media Marketing Hamburg – Sociale netwerken zijn een netwerk van dynamische groepen mensen, verschillende platforms en technische functies die onze communicatie met vrienden alomtegenwoordig en multimediaal maken. Wij promoten innovatieve digitale producten door slim social media management. Wij hebben online reclame gerealiseerd voor gerenommeerde klanten van München, Berlijn, Keulen tot Frankfurt bij klanten en bedrijven. Digitale marketing is nu uitgegroeid tot de normale standaard marketing tools in elke marketing afdeling Met slimme en multimedia strategieën tussen Youtube, Twitter en Facebook.

Sociale media agentschap: Hamburg

Social Media Agency Hamburg: – Hamburg, havenstad, internationale locatie, veel culturen en veel ideeën! De concurrentie voor bedrijven in Hamburg is dan ook groter dan in bijna elke andere stad, zelfs als het gaat om social media marketing. Want elke minuut worden duizenden foto’s geüpload, duizenden berichten verstuurd, plus honderden video’s, ongeacht het sociale netwerk. Opvallen in de massa, bereik en aandacht opbouwen, dat is het grote doel in social media marketing. Hoe beter de strategie, hoe groter het succes. Maak kennis met het werk van ons social media bureau op deze pagina.

 

Social Media Marketing Bureau voor Instagram, Youtube … TikTok!

Social Media One – Voor reclamecampagnes in de sociale media helpt ons social media-agentschap u op betrouwbare en duurzame wijze bij de ontwikkeling van media. nationale marketingcampagnes Voor u is het belangrijk om uw markt, uw prospects en uw mogelijke kopers zo precies mogelijk te kennen, ze vervolgens met behulp van slimme tracking-tools te observeren, ze nog gedifferentieerder te definiëren en ze voortdurend te verbeteren. Als het gaat om goede social media campagnes, zijn wij uw aanspreekpunt. is normaal geworden voor verschillende digitale reclamebedrijven. Sociale media zijn een steeds belangrijker percentage van het campagnebudget geworden. De winst van uw bedrijf op een duurzame manier verhogen. Met experts in Instagram en know how voor de relevante marketing beslissingen. Social media marketing maakt virale gebeurtenissen, extreem snelle bereikstoenames en multinationale marketingcampagnes voor uw bedrijf mogelijk. Sociale media zijn gemaakt voor gerichte online marketing. Ons influencer agency richt zich op virale marketing campagnes.

Hoeveel verdienen influencers eigenlijk? Influencerfee.com publiceerde een paar dagen geleden nieuwe cijfers over de inkomsten en verdiensten van bloggers. Ze tonen het gemiddelde wereldwijde inkomen van Instagrammers met 1 miljoen volgers. U kunt de infografiek hier vinden: Invloedrijke inkomsten wereldwijd.

Zo is 1 op de 3 Duitsers geregistreerd op Facebook. Een groot aantal potentiële klanten dat u uiterst precies voor uzelf kunt promoten met advertenties voor nieuwe ideeën. Bouw vandaag nog merkfans voor de lange termijn. Met ons heeft u professionals voor social media management uw project management kan er zeker van zijn om de juiste mensen te bereiken met uw product zonder veel verspilling. Volgens de online ARD/ZDF-studie zijn meer dan 60 miljoen Duitse burgers actief op het internet. De gedragspatronen van de consument veranderen, waardoor het mediagebruik steeds meer verschuift naar het internet. Win fans met goed ontworpen marketingstrategieën.

social-media-instagram-blog-bloggerin-freundinnen

Keynote spreker voor Hamburg: Social Media Marketing Best Practice

Om ervoor te zorgen dat reclame in de sociale media niet aan doeltreffendheid inboet, ontwikkelen wij diepgaandere concepten en strategieën. Alleen met nieuwe benaderingen en concepten kunnen bedrijven de online handel via social commerce vergroten. e wereld van de media verandert en de nieuwe generatie sociale netwerken zoals Snapchat zijn voor marketingmanagers net zo belangrijk als de traditionele sociale netwerken. Wij brengen ook de risico’s en mogelijkheden van sociale netwerken dichter bij de mensen in de omroepmedia, met al hun facetten. Met voorbeelden en insiders, eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Als sprekers geven wij graag onze ervaring in toespraken door aan de nieuwe generatie managers. Lees meer over onze sprekers in Hamburg.

Beïnvloeders zijn multipliers, opinieleiders en leidende figuren zoals journalisten

De basisstrategie in moderne influencer marketing is om experts en multipliers op een gebied als multipliers voor je te winnen. Beïnvloeders hebben bijvoorbeeld invloed op de hoeveelheid aanbevelingen, ratings en beoordelingen van werkgevers, merken, bedrijven en diensten. Werken met influencers is sinds vandaag niet alleen interessant voor bedrijven en hun marketing, vooral vanwege hun hoge sociale reputatie in sociale netwerken. Influencers zijn muzikanten, politici of veel bekeken Youtuber betekent, een influencer is altijd een persoon die naam heeft gemaakt voor zichzelf door middel van goede inhoud en inhoud op een bepaald gebied onder volgelingen, of Youtube, Twitter of Facebook. Meer informatie over Influencer Marketing Hamburg vindt u hier.

Bij algemene influencer marketing door reclamebureaus worden multipliers met een voor producten relevante community specifiek ingezet voor reclame- en marketingconcepten om hun fans aan te spreken. In de stedelijke omgeving, is het de veel bezochte kapper. Verhoog de waarde van en het vertrouwen in uw merk met het aangepaste vertrouwen van uw doelgroep. Dus, beïnvloeders zijn:

 • Beroemdheden en VIP’s
 • Bestaande klanten
 • Blogger, trendsetter
 • Ontwerper, modeontwerper
 • Muzikanten, Bands
 • Youtuber, Instagrammer
 • Experts, professionals
 • Gebruikers van sociale media met voldoende volgers

Influencer Marketing: uw sleutel tot organisch bereik in Hamburg

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Instagram – Het paradijs voor beïnvloeders en opinieleiders

Wat Instagram zo sterk maakt als distributiekanaal is de zeer fijne targeting. Lage reclameverliezen met de ervaring en knowhow van socialemedia-experts. Instagram is vaak nog een insidertip op de verkoopafdeling van grote bedrijven die sociale media specifiek gebruiken om nieuwe leads te werven. Drie soorten beïnvloeders kunnen fundamenteel worden geïdentificeerd als het gaat om precieze targeting:

 • Merkliefhebbers hebben een grote ervaring met hun merken en een even sterke band met het merk.
 • Merkexperts: zij worden erkend als materiedeskundigen. Merkendeskundigen baseren zich bij de beoordeling van producten op specialistische basiskennis. Zij hebben een neutrale houding ten opzichte van bedrijven.
 • Merkcritici oefenen door al hun negatieve uitlatingen op sociale media een negatieve invloed uit op de aanbeveling of de mening van fans. Zij zijn te allen tijde kritisch over uw product.

Best practice: invloedrijke personen op Instagram

We hebben al veel meegemaakt! In de afgelopen maanden hebben we nieuwe spannende campagnes en evenementen gehad. Om u een beetje inzicht te geven in het werk van ons bureau met bloggers en influencers, volgen hier een paar best practices op het gebied van influencer marketing:

Beheer van sociale media via Facebook retargeting

Om uw abonnees in detail te analyseren, beschikt uw bedrijf over fantastische tools zoals Facebook’s Graph Search. Interactie met de gebruiker is waar het om draait bij sociale media. Een nauwkeurig geselecteerde doelgroep verhoogt de interactie met de bezoekers aanzienlijk. Onze social media managers zorgen gemotiveerd voor onze klanten. Met Social Media One beschikt uw bedrijf over social media consulting experts voor uw geplande of zelfs uw allereerste campagne.

Social media marketing voor Hamburg doelgroepen voor merken

Momenteel wonen en werken 1.787.408 inwoners in het stadscentrum en de voorsteden van Hamburg, hetzij alleen of met hun gezin. Hieruit blijkt dat Hamburg, met zijn mogelijkheden, een goede stad is voor digitale, sociale media reclame. In 2010 woonden er 1.786.448 mensen in de stad. Hamburg is een stad die voortdurend verandert. Het aantal inwoners van Hamburg neemt lichtjes toe, d.w.z. met 960 inwoners of 0% in slechts 5 jaar tijd, een tendens die al geruime tijd aanhoudt in de demografische evolutie van Hamburg. In verhouding tot de totale oppervlakte van Hamburg hebt u, zelfs als lokaal merk, ongeveer 2366 inwoners / km² in uw omgeving. Alleen al een blik op online studies leert ons dit. Statistisch gezien geven Hamburgse bedrijven elke 12 maanden 167 miljard euro uit aan reclame op het internet en in de sociale media, waar zelfs wij toen we de evaluatie deden nog geen rekening mee hielden? In tijden van wereldwijde communicatie zijn nieuwe projecten en werkzaamheden in de sociale media altijd beschikbaar voor alle gebruikers. Waarom niet? 40.050 Hamburgers gebruiken sociale media heel vanzelfsprekend om professionele redenen. 375.356 mensen zijn online tijdens de piekuren van 16.00 tot 20.00 uur. Andere tijden zijn minder de moeite waard voor advertenties. Bijvoorbeeld, van 13.00 tot 16.00 uur zijn er amper 303.859 online! Verspreid over de dag zijn in Hamburg van 6 uur ’s morgens tot middernacht ongeveer 234.687 mensen online.

Interactie: Dit is wat Hamburg doet – opmerkingen, foto’s en likes

Alle gebruikers worden dan actief zonder bekend te zijn! 1.203.395 keer per dag wordt er op de Like knop gedrukt. 93.597 nieuwe foto’s geplaatst.

234.581 willen via sociale media met andere mensen communiceren. 22.886 van de gebruikers willen nieuwe kopers voor bedrijven vinden.

Dit is waarom Hamburgers actief zijn op sociale media

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in Hamburg
711.340 86.680
Rente
Houdt, Commentaar 673.901 82.118
Nieuws 1.497.558 182.483
Foto’s 52.415 6.387
Contacten en vrienden 249.914 30.453
Vermaak, Praatje 131.365 16.007
Nieuwe kennissen, vrienden 96.121 11.713
Werk, baan en carrière 22.428 2.733
Nieuwe klanten, acquisitie 12.816 1.562

Jaarlijkse en maandelijkse bezoeken vanuit Hamburg

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers / maand
in m
12.084.119 346.837
Bezoekers per jaar
in m
145.009.429 4.162.044

Dagelijks gebruik in Hamburg

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruikers per dag
in Hamburg
169.961 16.127 17.594 8.797
Periode
5-8 uur 30.028 3.685 4.020 2.010
8 uur – 13 uur 144.137 17.687 19.295 9.648
13-16 h 170.161 20.881 22.779 11.390
16-20 h 192.683 23.645 25.794 12.897
20-24 h 120.114 14.739 16.079 8.040
PrimeTime (Piek)
19-20 h 210.199 25.614 27.942 14.069
Dagelijks gemiddelde 169.961 16.127 17.594 8.797
Piekstijging
tot het daggemiddelde
169.961 16.127 17.594 8.797

Sociale media agentschap: Hamburg

Social Media Agency Hamburg: – Hamburg, havenstad, internationale locatie, veel culturen en veel ideeën! De concurrentie voor bedrijven in Hamburg is dan ook groter dan in bijna elke andere stad, zelfs als het gaat om social media marketing. Want elke minuut worden duizenden foto’s geüpload, duizenden berichten verstuurd, plus honderden video’s, ongeacht het sociale netwerk. Opvallen in de massa, bereik en aandacht opbouwen, dat is het grote doel in social media marketing. Hoe beter de strategie, hoe groter het succes. Maak kennis met het werk van ons social media bureau op deze pagina.