Invloedrijk inkomen: Hoeveel verdienen influencers echt?

Hoeveel verdienen influencers eigenlijk met een post? Deze statistiek van de Influencer Calculator toont het gemiddelde wereldwijde inkomen van influencers of bloggers met 1 miljoen fans. Natuurlijk hangen de kosten of prijzen sterk af van de persoonlijkheden achter de blogs. Hoe prominenter iemand is, hoe meer zijn naam waard is. De waarden hebben betrekking op 1 Instagram post met alle planning en moeite. Vaak worden campagnes natuurlijk cross-mediaal gepland, bijvoorbeeld dat de influencer 14 dagen van tevoren een bericht plaatst dat verwijst naar de komende actie. Dan volgen verhalen op de dag vóór het evenement en natuurlijk op de dag van het evenement of de productlancering, enz. Voor degenen die daarbuiten staan, geeft het echter een eerste, duidelijk inzicht in de verschillende regio’s van de wereld. Hoeveel kosten Inlfuencers precies? Wij hebben het antwoord: Influencer prijzen en kosten.

[shortcode-variabelen slug=”social-analytics”]

Kunt u influencers in categorieën indelen? Ja, met de PAM formule (Personen Aantrekkings Methode) kunt u gemakkelijk bloggers verdelen in 3 hoofdcategorieën met elk 4 subcategorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld duidelijke grafieken of statistieken maken. Klik hier voor de influencer classificatie.

Infographic: Kosten en prijzen voor influencers en bloggers wereldwijd

Influencer Marketing: uw sleutel tot organisch bereik

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Influencer Marketing: hoe de business met bloggers werkt

Heb je er altijd al aan gedacht om zelf aan influencer marketing te doen? Met softwaretools zoals Social Analytics kunt u influencer marketing op Instagram organiseren, van zoeken en beheren tot het plannen van campagnes en de daaropvolgende monitoring. In onze gratis twee uur durende online cursus leggen we blogger- en influencer-marketing uit van A-Z.