Social Media Marketing & Influencer Agentschap Rapport Düsseldorf

Social Media Marketing Düsseldorf – Met functies als Facebook’s Graph Search beschikt uw marketingteam over geweldige tools, niet alleen om u te helpen abonnees in detail te analyseren. Met Social Media One beschikt uw bedrijf altijd over de social media-experts voor uw komende of zelfs uw eerste campagne op Instagram. Zoals u ziet, is elke plaatsing van een campagne veeleisend en daarom adviseren en ondersteunen wij al onze klanten met veel plezier en inzet. Hoe preciezer de doelgroep wordt bepaald door Social Media Manager, hoe hoger uw gebruikersinteractie zal zijn.

Social Media Bureau: Düsseldorf

Social Media Agency: Düsseldorf – Welkom bij Social Media One, uw social media-agentschap voor prestaties. Creativiteit wordt snel duur als niemand nadenkt over de resultaten! Daarom staan wij als bureau voor de combinatie van beide aspecten, prestatiegericht werken én creatieve concepten. Mode, toerisme, onroerend goed & Co.

Hier vindt u meer informatie over ons, onze diensten en ons agentschap:

Concepten voor Düsseldorfse merken met onze social media marketing

Het regelmatig herdefiniëren en observeren van je eigen doelgroep optimaliseert het conversiepercentage van je kanalen. Met creatieve experts voor online communities en ervaring voor alle relevante marketingbeslissingen. Met innovatieve, sterk gekoppelde reclamestrategieën tussen Youtube, Twitter en Facebook. Volgens de online ARD/ZDF-studie over mediagebruik zijn meer dan 60 miljoen Duitse burgers actief op het internet. Met Social Media One, de professionals voor social media reclamecampagnes, kunt u er zeker van zijn dat u de beste mensen bereikt zonder veel verspilling. Ontmoet samen met ons nieuwe volgelingen voor een lange tijd met goede concepten. Internet: Met zijn mogelijkheden van digitale marketing is stevig verankerd in de mediamix van projectmanagers. Meer dan een derde van de Duitse internetgebruikers is alleen al op het grootste sociale netwerk Facebook geregistreerd. Miljoenen potentiële klanten die social media managers op elk moment kunnen benaderen met Facebook Ads voor nieuwe producten. Bouw nu merkfans op.

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

De digitale transformatie: Düsseldorf.

Wat Instagram zo effectief maakt, is de zeer precieze gebruikersinformatie. Geringe reclameverliezen dankzij de zeer nauwkeurige targeting. Instagram is vaak nog een absolute insidertip op de verkoopafdeling van bedrijven die sociale media agressief inzetten om nieuwe klanten te winnen.

social-media-strategie-frau-buecher-kunst-mode

Nu nieuw! Sociale Media Marketing Spreker voor Berlijn

Informatie, of het nu aanbevelingen, nieuws of zelfs speciale kennis betreft, bereikt ons mensen tegenwoordig zo snel als nooit tevoren. Communicatie, de wereldwijde verspreiding van informatie, foto’s en nieuws, bereikt ons met smartphones met een voorheen ongekende snelheid. De digitale transformatie is al sinds eergisteren in volle gang. Niemand is gestopt met leren. Ons hele leven, zowel in het dagelijks leven als op het werk, wordt steeds digitaler. Hoe speelt uw bedrijf in op de kansen en mogelijkheden in de marketingmix van uw bedrijf? Profiteert uw bedrijf al van de digitale wereld? Is uw team al op alle kerngebieden digitaal verbonden? Eerlijk gezegd, profiteert u persoonlijk al van de online economie? U kunt ons ook boeken als spreker & keynote spreker voor uw volgende evenement in Düsseldorf.

Social Media Marketing Report Düsseldorf:

Alle feiten voor Facebook, Instagram & Co.

In Düsseldorf wonen momenteel 612.178 mensen. In absolute cijfers is dit geen nieuw verschijnsel, aangezien de totale bevolking van Düsseldorf in slechts vijf jaar met 4%, d.w.z. met 23.443 inwoners, is gegroeid. Met 2816 inwoners per vierkante kilometer loont online reclame voor Maketer in Düsseldorf de moeite. Voor marketeers is dit een goede manier om alle relevante inwoners online te interesseren voor hun eigen nieuwe product. Uit de resultaten van de online studies blijkt dat statistisch gezien Düsseldorfse bedrijven bijna 50 miljard euro per jaar uitgeven aan reclame op het internet en in de sociale media. Hadden we bij de evaluatie niet zulke hoge investeringen verwacht? Nieuwe projecten en ook werk zijn altijd beschikbaar in sociale netwerken in tijden van toenemende wereldwijde communicatie voor iedereen, niet alleen voor managers van bedrijven. Het dagelijks leven is aan het veranderen. Meer dan chatten, gebruiken 13.717 Düsseldorfers sociale media voor professionele interesses.

Is het nu de moeite waard om te investeren in maatregelen zoals Youtube Ads? Oh ja!

128.557 mensen zijn online tijdens de piektijd van 16.00 tot 20.00 uur. Andere periodes zijn nauwelijks de moeite waard. Ter vergelijking: van 20.00 tot 14.00 uur zijn slechts 73.461 mensen online op sociale netwerken. Gedurende een hele dag, van ongeveer 6 uur ’s morgens tot middernacht, zijn in Düsseldorf 80.379 mensen online. De gebruikers in Düsseldorf zijn zeer actief, en niet alleen op het gebied van mode. 412.156 keer per dag wordt de “Vind ik leuk”-knop door gebruikers ingedrukt. Dagelijks worden in Düsseldorf, ongeacht de dag, ongeveer 915.903 berichten heen en weer gestuurd. 32.057 foto’s van zichzelf en anderen zijn geplaatst. 152.847 gebruikers willen in contact blijven met hun vrienden. 80.343 willen chatten met anderen in sociale netwerken. 58.787 willen vrienden vinden. 13.717 gebruikers zijn op zoek naar nieuwe professionele contacten. 7.838 willen online nieuwe klanten voor bedrijven ontmoeten.

Dagelijks gebruik van sociale media in Düsseldorf

Om uw volgers nauwkeurig te leren kennen, heeft uw team toegang tot fantastische tools zoals Facebook’s Graph Search, op Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat.

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruikers per dag
in Düsseldorf
58.211 5.483 5.982 2.991
Periode
5-8 uur 10.285 1.253 1.367 683
8 uur – 13 uur 49.366 6.014 6.560 3.280
13-16 h 58.279 7.100 7.745 3.872
16-20 h 65.993 8.039 8.770 4.385
20-24 h 41.138 5.011 5.467 2.733
PrimeTime (Piek)
19-20 h 71.992 8.773 9.570 4.784
Dagelijks gemiddelde 58.211 5.483 5.982 2.991
Piekstijging
tot het daggemiddelde
58.211 5.483 5.982 2.991

Achter de schermen! De meesten willen contact houden met vrienden

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in Düsseldorf
243.630 29.687
Rente
Houdt, Commentaar 230.808 28.125
Nieuws 512.906 62.500
Foto’s 17.952 2.187
Contacten, vrienden 85.594 10.430
Chatten, Amusement 44.992 5.482
Nieuwe vrienden, kennissen 32.921 4.012
Werk, Beroep, Carrière 7.682 936
Klantenwerving 4.389 535

Jaarlijkse en maandelijkse pageviews

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers per maand
in m
4.108.600 118.790
Bezoekers per jaar
in m
49.303.206 1.425.478

Bedrijven zijn succesvoller dankzij social media-marketing in NRW

Sociale netwerken maken onze dagelijkse en professionele communicatie met vrienden zo ongecompliceerd als nooit tevoren, en dat is de reden waarom wij mensen “Allways On” zijn. Onze managers verkopen merken door slim social media management op alle relevante platforms. Uw Facebook bureau voor regionale en landelijke online campagnes. Social media netwerken zoals Facebook, Youtube en Instagram bieden u een enorm uitbreidingspotentieel voor uw moderne digitale aanwezigheid, nationale social media marketing campagnes maar ook perfect gerichte campagnes.

U begrijpt dat sociale media gemaakt zijn voor doelgroepgerichte digitale marketing. Verhoog nu de omzet van uw bedrijf met slimme marketing van Social Media One. Viraliteit is doorslaggevend als het gaat om succesvolle reclamecampagnes! Digitale marketing is nu een van de normen voor mediabeheerders. Ons team, niet ver van Düsseldorf, in het Mediapark van Keulen, heeft campagnes ontworpen en uitgevoerd met klanten van Berlijn, Hannover, Düsseldorf, Frankfurt tot München. is voor veel bedrijven normaal geworden. Sociale-mediamarketing heeft een steeds doorslaggevender aandeel in. Social Media One is het social media agentschap voor alle bedrijven voor hun campagnes in sociale netwerken.

Werken met influencers is sinds 2017 niet alleen interessant voor veelbelovende vormen van reclame en marketing, maar ook vanwege hun grote bekendheid in sociale netwerken. Bij de moderne promotie van nieuwe producten in influencer marketing is het belangrijk om opinieleiders te inspireren die bij PR-bureaus gevraagd worden als ervaren mensen in hun vakgebied.

Nieuw! Influencers: hoe social media marketing met opinieleiders echt werkt

Beïnvloeders hebben bijvoorbeeld een sterke invloed op de beoordeling, aanbeveling en evaluatie van merken, werkgevers, producten en bedrijven. Influencers zijn vaak politici, atleten of journalisten die vaak worden gelezen door hun fans Een influencer is een persoon die echt naam heeft gemaakt door goede inhoud en content, of dat nu op YouTube of Facebook is. Bij reclame- en marketingcampagnes met influencers worden bloggers met een voor bedrijven relevante community specifiek ingezet voor marketing om gerichte reclame naar nieuwe prospects te sturen. Verhoog de reputatie en het vertrouwen in uw merk met het aangepaste vertrouwen door de steun van beïnvloeders. In stedelijke omgevingen is dit vaak al de drukbezochte boetiek. Voor media managers, zijn influencers:

  • Instagrammer, spreker, Youtuber, Muzikant
  • Beroemdheden en VIP’s
  • Gebruikers van sociale media met voldoende volgers
  • Bestaande klanten met een bijzondere expertise
  • Politici, moderators, journalisten, forumbeheerders

Er kunnen in principe drie verschillende soorten beïnvloeders worden onderscheiden:

  1. Merkcritici: Door al hun minder positieve commentaar over het merk oefenen zij altijd een negatieve invloed uit op de mening van de volgers en hun aanbeveling. Critici zijn over het algemeen kritisch over uw bedrijf.
  2. Merkliefhebbers: zij hebben een sterke band met het merk en hebben diverse ervaring, bijvoorbeeld met de marketing van het merk
  3. De merkexperts: Zij maken gebruik van basisexpertise wanneer zij producten aanbevelen. Zij zijn in hun werk altijd neutraal tegenover bedrijven. Zij worden erkend als deskundigen op hun gebied en staan ter beschikking van hun lezers als adviseurs.

Social Media Bureau: Düsseldorf

Social Media Agency: Düsseldorf – Welkom bij Social Media One, uw social media-agentschap voor prestaties. Creativiteit wordt snel duur als niemand nadenkt over de resultaten! Daarom staan wij als bureau voor de combinatie van beide aspecten, prestatiegericht werken én creatieve concepten. Mode, toerisme, onroerend goed & Co.

Hier vindt u meer informatie over ons, onze diensten en ons agentschap: