Social Media Marketing & Influencer Agency Rapport München

Social Media Marketing München – Social media-platforms zoals Facebook, Snapchat en Instgram bieden uw campagne enorme mogelijkheden voor evenementen met een hoog bereik, een snelle toename van het bereik en nationale social media-marketingcampagnes. Het Instagram-bureau voor nationale, regionale en internationale reclamecampagnes. Verhoog nu de omzet van uw bedrijf met social media marketing. Onze social media managers hebben digitale reclame gerealiseerd voor gerenommeerde klanten van München, Berlijn tot Düsseldorf. Vandaag de dag is digitale marketing een van de standaard marketingtools van elke mediabeheerder. U ziet, sociale media zijn gemaakt voor slimme online marketing.

Social Media Bureau: München

Social Media Agency München – Als het op zaken aankomt, is er geen andere grote stad in Duitsland die een kaars kan ophouden voor München. Wereldmarktleiders, innovaties, octrooien, voor al deze zaken is uiteindelijk één ding nodig: marketing. Wat is op dit moment het meest efficiënte marketinginstrument? Duidelijk sociale media marketing. Facebook, YouTube, Instagram, TikTok zijn de 4 grootste sociale netwerken. Maar dit is niet waar de reis eindigt. Afhankelijk van je doelgroep en product moet je misschien ook denken aan sociale netwerken als Twitter (korte berichten), Twitch (gaming) of zelfs Pinterest (creatief). Er zijn steeds meer sociale netwerken en daarom moeten marketingmaatregelen binnen de platforms goed gepland en gecoördineerd worden.

U kunt uw berichten echter ook naar afzonderlijke districten sturen, zoals Ramersdorf, Neuhausen, Bogenhausen of zelfs Pasing en Schwabing. Als u nog meer over het onderwerp te weten wilt komen, lees dan verder!

 

Social Media Marketing voor München – Wij maken uw digitale transformatie succesvol

Met strategieën van onze experts

Slimme social media-campagnes brengen nieuwe producten veel efficiënter op de markt. Sociale netwerken zijn een web van dynamische groepen mensen, verschillende platforms en technische functies die onze communicatie met vrienden alomtegenwoordig en multimediaal maken. Het begon allemaal met sociale netwerken zoals MySpace. Vandaag de dag hebben de grootste netwerken, zoals Facebook, miljarden gebruikers. Hier kunt u alles vinden over de ontwikkeling van sociale netwerken.

Social Media One is het mediabureau voor elk modern bedrijf voor uw social media campagnes. Wij richten ons op virale online marketing campagnes met een hoog bereik. Op het gebied van marketing heeft ons social media bureau expertise in huis voor uw campagnes. Voor uw onderneming is het belangrijk uw kopers, uw prospects en uw potentiële verkoopkanalen zo goed mogelijk te kennen, ze te observeren, te definiëren en voortdurend te optimaliseren. Met slimme en multimediale ideeën tussen Facebook, Snapchat en andere sociale netwerken Instagram.

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

Heeft u al nagedacht over influencer marketing?

Wat zijn beïnvloeders?

Influencers hebben naam gemaakt met tienduizenden abonnees. Voor promotie met influencers worden bloggers met voor bedrijven relevante communities gericht benaderd voor reclame- en marketingconcepten om specifieke personen aan te spreken voor gegarandeerd succes. Influencers zijn relevant voor bedrijven en precieze marketing niet alleen vanwege hun hoge sociale reputatie onder hun fans in de sociale netwerken. In het algemeen zijn beïnvloeders de volgende mensen: Experts, beroemdheden, youtubers, muzikanten, bloggers, ontwerpers, bestaande klanten, journalisten, entertainers, fotografen, acteurs, Instagrammers, of social media gebruikers met voldoende fans.

Influencer marketing gaat over het winnen van product pleitbezorgers die in de vraag als goed geïnformeerde experts in hun vakgebied om nieuwe producten te promoten. Beïnvloeders kunnen bijvoorbeeld de aanbeveling en beoordeling van merken en bedrijven beïnvloeden. Politici, kunstenaars of veelgelezen modebloggers zijn beïnvloeders regionaal is het de goed bezochte boetiek. Bij influencer marketing streven wij ernaar de waarde en geloofwaardigheid van uw merkboodschap te verhogen door het vertrouwen van uw eigen, reeds lang gecultiveerde doelgroep in idolen of influencers. Ontdek hier meer over Influencer Marketing München.

Kun je influencers eigenlijk wel categoriseren? Met de PAM formule (Personen Aantrekkings Methode), kunt u gemakkelijk bloggers verdelen in 3 hoofdcategorieën, elk met 4 subcategorieën. Dit maakt het mogelijk om duidelijke grafieken of statistieken te maken, bijvoorbeeld. Klik hier voor de influencerclassificatie volgens de PAM-formule.

Er kunnen in principe drie soorten beïnvloeders worden onderscheiden wanneer het erom gaat doelgroepen aan te spreken:

  1. De merkexperts: Merkexperts worden erkend als experts op hun gebied en zij staan hun bezoekers altijd graag bij als betrouwbare adviseurs. Zij putten uit hun grondige merkkennis wanneer zij producten beoordelen en staan altijd neutraal tegenover bedrijven.
  2. De merkliefhebbers: zij hebben veelzijdige ervaringen met hun merk en een langdurige band ermee.
  3. Merkcritici: Critici zijn over het algemeen kritisch over uw product. Omdat zij zich graag negatief uitlaten over een merk, oefenen critici met hun aanbevelingen een negatieve, rechtstreekse invloed uit op de koopbereidheid of de mening van de fans.

Influencer marketing met succes

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Vermijden van belastingderving – met influencers en Facebook Ads

Door Facebook over te nemen, heeft uw bedrijf hier precies dezelfde advertentiemogelijkheden en kunnen wij als social media bureau uw prospects heel gericht benaderen met advertenties in de Instagram stream. Door de individuele gebruikers van Instagram, kunt u altijd plannen met weinig verspilling van reclame maatregelen op Instagram. Het jonge sociale netwerk Instagram wordt in veel bedrijven in Berlijn vaak nog weinig getest voor producten en promoties, die in de verschillende sociale netwerken moeten worden aangeprezen. Voor een uitgebreide analyse van merkfans zijn zeer effectieve tools van Facebook zelf beschikbaar, zoals Graph Search. Met Social Media One beschikt uw bedrijf altijd over social media consultants voor uw geplande of allereerste reclamecampagne. Onze social media marketing managers adviseren al onze bedrijven altijd met toewijding, zoals u kunt zien heeft elke nieuwe reclamecampagne zijn eigen uitdagingen. Hoe preciezer uw doelgroep wordt gedefinieerd door het beheer van sociale media, hoe frequenter de interactie van uw kanaal zal zijn.

social-media-kanal-bloggerin-jung-follower-fans

Nieuw bij Social Media One: spreker in München

Voor alle sprekers geldt dat voorbereiding van cruciaal belang is voor het begrijpelijk overbrengen van gespecialiseerde informatie. De conceptie van de onderwerpen is vaak moeilijk, omdat men voor een uitgebreid onderwerp vaak iets minder dan een uur heeft in het college. Wij kunnen inspelen op de individuele ervaringen van onze deelnemers, aangezien onze lezingen zijn onderverdeeld in verschillende ervaringsniveaus. Velen zijn op zoek naar een basiskennis, terwijl velen weinig ervaring hebben met het onderwerp, en daarom zijn veel van onze presentaties gericht op een publiek dat eigenlijk buiten het vakgebied staat. Meer over onze lezingen in München.

Dit is München: De sleutel voor u als Social Media Manager

Er wonen momenteel 1.450.381 mensen in München. Als u de omgeving van München erbij optelt, krijgt u een vast aantal mensen voor uw bedrijf! In 2010 waren dat er 1.353.186. Een permanente bevolkingstrend. De bevolking van München groeit sterk met 7% of 97.195 inwoners in slechts 5 jaar. In verhouding tot de totale oppervlakte van München kunt u als stedelijke start-up direct ongeveer 4668 inwoners per km² in uw omgeving hebben.

Bedrijven, merken en familiebedrijven uit München betalen statistisch jaarlijks 125 miljard euro voor online reclame

Uit de verschillende gegevensreeksen van gerenommeerde studies blijkt dat bedrijven, merken en familiebedrijven uit München statistisch gezien jaarlijks 125 miljard euro investeren in digitale promotie – zelfs na analyse van de sociale netwerken hadden we zulke hoge investeringen niet verwacht? Niet alleen chatten en commentaar geven, overdag gebruiken 32.499 mensen in München sociale netwerken voor professionele belangen. En waarom niet? Nieuwe projecten en ook werk zijn altijd aanwezig voor gebruikers in sociale media in tijden van snellere communicatie. Misschien vraagt u zich nu af, is het de reclame-investering waard? Het grootste aantal bezoekers van sociale netwerken tijdens “prime time” van 16.00 tot ongeveer 20.00 uur zijn 304.580 inwoners van München online. Verspreid over een dag, van 6 uur ’s morgens tot 2 uur ’s middags, zijn in München ongeveer 190.435 potentieel geïnteresseerden online. Andere perioden zijn minder de moeite waard om in te beleggen. Op prime time bijvoorbeeld zijn er tussen 8 uur en 13 uur nog 208.855 online.

De Münchenaren worden onverwacht actief en offensief, ze gaan heel graag en met echte passie met elkaar om. 976.487 keer per dag wordt er op de “Vind ik leuk” knop geklikt. 2.169.971 persoonlijke berichten zijn heen en weer gestuurd. Een totaal van 75.949 foto’s van vakanties of het dagelijkse leven zijn geplaatst door geregistreerde personen. 32.499 zijn op zoek naar nieuwe beroepscontacten en arbeidsmogelijkheden, maar ook naar tot dusver onbekende wegen. 18.571 van de mensen in München willen meer klanten vinden.

Dagelijks gebruik in Hamburg

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruikers per dag
in Hamburg
169.961 16.127 17.594 8.797
Periode
5-8 uur 30.028 3.685 4.020 2.010
8 uur – 13 uur 144.137 17.687 19.295 9.648
13-16 h 170.161 20.881 22.779 11.390
16-20 h 192.683 23.645 25.794 12.897
20-24 h 120.114 14.739 16.079 8.040
PrimeTime (Piek)
19-20 h 210.199 25.614 27.942 14.069
Dagelijks gemiddelde 169.961 16.127 17.594 8.797
Piekstijging
tot het daggemiddelde
169.961 16.127 17.594 8.797

Dagelijkse interacties vanuit München

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in München
577.212 70.336
Rente
Reacties en Likes 546.833 66.634
Nieuws 1.215.184 148.075
Foto’s 42.531 5.183
Kennissen, vrienden 202.791 24.711
Vermaak en chatten 106.595 12.989
Nieuwe vrienden, kennissen 77.997 9.504
Werk, baan, carrière 18.199 2.218
Klantenwerving 10.400 1.267

Ontmoet nieuwe kopers met goede social media concepten en merkaanwezigheid

Bouw nu merkfans voor uzelf en uw agentschap. Wij hebben vele middelgrote ondernemingen in Berlijn en in geheel Duitsland geadviseerd en talrijke kanalen, bijvoorbeeld in de verzekeringssector, geïmplementeerd, steeds met innovatie en zorgvuldige controle van alle relevante kengetallen. Het internet, met al zijn razendsnelle processen, doet al jaren met succes zijn intrede in de mediamix van ondernemingen. Met ons heeft u professionals voor Facebook campagnes waarvan u zeker weet dat ze de juiste mensen bereiken. Volgens een studie van ARD en ZDF zijn meer dan zestig miljoen Duitse burgers actief op het mobiele en vaste net, een enorm groeipotentieel voor onlinereclame. Een op de drie Duitse internetgebruikers is alleen al bij de wereldmarktleider Facebook geregistreerd. Een groot aantal potentiële klanten, ook in Berlijn, die social media managers snel kunnen bereiken met gerichte advertenties voor nieuwe ideeën.

Pagina indrukken

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers per maand
in m
10.070.099 281.439
Bezoekers / jaar
in m
120.841.191 3.377.264

Social Media Bureau: München

Social Media Agency München – Als het op zaken aankomt, is er geen andere grote stad in Duitsland die een kaars kan ophouden voor München. Wereldmarktleiders, innovaties, octrooien, voor al deze zaken is uiteindelijk één ding nodig: marketing. Wat is op dit moment het meest efficiënte marketinginstrument? Duidelijk sociale media marketing. Facebook, YouTube, Instagram, TikTok zijn de 4 grootste sociale netwerken. Maar dit is niet waar de reis eindigt. Afhankelijk van je doelgroep en product moet je misschien ook denken aan sociale netwerken als Twitter (korte berichten), Twitch (gaming) of zelfs Pinterest (creatief). Er zijn steeds meer sociale netwerken en daarom moeten marketingmaatregelen binnen de platforms goed gepland en gecoördineerd worden.

U kunt uw berichten echter ook naar afzonderlijke districten sturen, zoals Ramersdorf, Neuhausen, Bogenhausen of zelfs Pasing en Schwabing. Als u nog meer over het onderwerp te weten wilt komen, lees dan verder!