Social Media Marketing & Influencer Agentschap Rapport Frankfurt

Social Media Marketing Frankfurt – De technische mogelijkheden van sociale netwerken maken de communicatie met onze vrienden zo snel. Slimme social media-campagnes verkopen uw nieuwe producten veel efficiënter. Online adverteren behoort nu tot de normale standaard van moderne bedrijven Social Media One is hét mediabureau voor bedrijven die succes willen boeken in sociale media zoals Youtube, Instagram en Facebook. Goed geadviseerd. In digitale marketing hebben wij expertise voor al uw communicatie in sociale netwerken. Verhoog gestaag uw winst met krachtig projectbeheer van Social Media One, uw partner voor sociale netwerken.

Viraliteit is doorslaggevend voor succesvolle mediacampagnes

Win nieuwe kopers voor vele jaren met creatieve, nieuwe reclame-ideeën en goed ontworpen concepten. Het web, met zijn mogelijkheden van digitale marketing, doet al tientallen jaren met succes zijn intrede in de strategiemix van marketeers. Het huidige mediagebruik van de Duitsers bewijst dat 60+ miljoen Duitsers online actief zijn. Met Social Media One, de professionals voor social media-campagnes, kunt u er zeker van zijn dat u op elk moment de juiste mensen bereikt. Bouw vandaag nog merkfans op. Een derde van de Duitsers is alleen al bij de wereldmarktleider Facebook geregistreerd. Miljoenen potentiële klanten die je uiterst nauwkeurig nieuwe producten kunt promoten met Facebook Ads.

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

Mediacampagnes in Frankfurt: Online marketing met opinieleiders

Influencer marketing gaat in de eerste plaats over het winnen van merk of product pleitbezorgers. Bloggers, op Snapchat of Instagram, die voor bepaalde onderwerpen gevraagd worden als gezochte personen om met hun goede naam op te komen voor nieuwe dingen. Met hun communicatieve werk hebben influencers een sterke invloed op de hoeveelheid aanbevelingen, ratings en beoordelingen van bijvoorbeeld bedrijven. Influencers kunnen politici en journalisten zijn die actief zijn op sociale netwerken Het woord influencer wordt over het algemeen opgevat als een persoon die relevant is voor marketing en reclame vanwege zijn hoge reputatie en zijn sterke aanwezigheid in de sociale media Een influencer is een persoon die echt naam heeft gemaakt door zijn sociale inzet op een speciaal gebied. Jarenlang opgebouwde communities van influencers worden door bedrijven uiterst effectief ingezet voor marketingcampagnes en reclame.

Keynote spreker in Frankfurt: Social Media Marketing en Management

De trend van digitalisering is overal waarneembaar, niet alleen in de onlinedetailhandel. In de lezing zullen we de nieuwe hoogtepunten in marketing en unieke best practices bespreken. Tijdens onze lezingen in Kiel zullen wij als sprekers uw vragen over het thema sociale media beantwoorden. Op het web 24 uur per dag, we zijn altijd online. Wij bieden knowhow en bureau-ervaring uit vele mediaprojecten. Lees meer over onze toespraken, presentaties en sprekers in Frankfurt am Main.

Denk je groot? Niet noodzakelijk!

Op lokaal niveau kan een kapper die actief is op Facebook ook geschikt zijn voor bedrijven. Verhoog de reputatie en geloofwaardigheid van uw merk met het overgedragen vertrouwen van uw doelgroep. Voor Frankfurt en de hele wereld kunnen zij fundamenteel drie soorten beïnvloeders onderscheiden:

  1. Merkcritici, door zich negatief uit te laten over uw merk in de sociale media, oefenen met hun commentaar een directe invloed uit op de mening van derden en hun aankoopbeslissing op een voor u negatieve manier. Critici hebben altijd kritiek op uw bedrijf.
  2. Merkliefhebbers, ze hebben er een nauwe band mee. Bovendien brengen zij een schat aan ervaring met zich mee
  3. Merkexperts, merkexperts putten uit hun diepgaande kennis wanneer ze producten beoordelen en staan bijna altijd neutraal tegenover merken. Merkexperts worden erkend als deskundigen op hun gebied.

Beïnvloeders zijn bijvoorbeeld: bloggers, Instagrammers, presentatoren, VIP’s, acteurs, social media-gebruikers met voldoende volgers, entertainers, tevreden bestaande klanten, modellen, politici, youtubers, journalisten, enz. Lees hier meer over Influencer Marketing Frankfurt.

Merk ambassadeurs uit Frankfurt ontdekken met ons als management

Veel online marketeers in agentschappen zien Instagram niet als een verkoopkanaal voor hun producten. Lage advertentieverliezen, vanwege de zeer exacte doelgroep in Instagram. Wat Instagram onderscheidt, vooral van andere sociale netwerken zoals Twitter, is de overdreven nauwkeurige gebruikersinformatie.

Met retargeting van Facebook kunt u precies de juiste mensen bereiken

De Social Media Managers van Social Media One adviseren alle bedrijven met betrokkenheid. Hoe preciezer uw doelgroep is gedefinieerd, hoe sterker uw gebruikersinteractie zal zijn. Met functies zoals Graph Search van Facebook staan u in de Adsmanager geweldige technieken ter beschikking, niet alleen om uw fans uitgebreid te analyseren. Zo maken wij nauwkeurige social media concepten voor u. Met Social Media One beschikt u over de experts op het gebied van social media consulting voor uw geplande of zelfs uw allereerste advertentiecampagne op Instagram, Facebook en YouTube.

Uw Social Media Marketing Report Frankfurt: Vandaag onthullen we alle gegevens!

732.688 burgers wonen momenteel in Frankfurt, met hun gezin, partner of alleen. Voor bedrijven is Frankfurt met zijn digitale mogelijkheden een goede stad voor digitale, sociale media reclame. In 2010 waren het er 679.664, Frankfurt is een stad die voortdurend verandert. De bevolking van Frankfurt groeit dus met 53.024 stadsbewoners of 8% in slechts vijf jaar tijd. Wat de totale oppervlakte van Frankfurt betreft, kunt u als regionaal bedrijf meteen rekenen op 2951 inwoners / km² in uw eigen gebied. Een geoefende blik op de beschikbare online studies van de laatste maanden en jaren toont aan, puur statistisch gezien, dat familiebedrijven en ondernemingen in Frankfurt jaarlijks 58 miljard euro investeren in digitale marketing, wist u dat? Ook managers zijn online,9 381 willen nieuwe klanten en zakenpartners vinden, niet alleen binnen de bekende carrièreportalen zoals LinkedIn of Xing in Duitsland.

Is de reclame-investering het waard?

Statistisch relevante pieken worden dagelijks bereikt tussen 16.00 en 20.00 uur met 153.864 internetgebruikers. Daarentegen zijn 21.981 mensen online tussen 5 en 8 uur ’s morgens, wat duidelijk minder is! Alleen vandaag al zullen gemiddeld 96.202 inwoners van Frankfurt online zijn in de sociale media en chatten met vrienden. 520.696 mensen uit Frankfurt zullen foto’s van vrienden en bekenden plaatsen of er commentaar op geven. Alleen al in Frankfurt wordt de bekende “Vind ik leuk”-knop 493.291 keer per dag ingedrukt. Evenals 38.367 nieuwe foto’s die door geregistreerde mensen in hun tijdlijnen zijn geplaatst. 96.158 geven de voorkeur aan chatten met andere mensen op sociale netwerken. 70.360 gebruikers van sociale media willen vrienden maken. 16.417 zijn op zoek naar zakelijke contacten en carrièremogelijkheden en naar innovatieve verhalen. 9.381 willen ook online klanten voor bedrijven opsporen.

Conclusie: Ja!

Voor alle bedrijven en bureaus is social media marketing daarom een onmisbaar instrument voor effectieve, doelgroepgerichte digitale marketing zonder veel verspilling. Wij weten dat het voor uw bedrijf belangrijk is om uw doelgroep en uw markt zo precies mogelijk te kennen, te volgen, nog preciezer af te stemmen op uw doelstellingen en voortdurend te optimaliseren. zeer gerichte aanpak Met slimme, sterk gekoppelde ideeën tussen Facebook en andere sociale netwerken Instagram. Sociale medianetwerken bieden uw campagne een enorm uitbreidingspotentieel voor uw aanwezigheid in de sociale media, het gericht aanspreken van gebruikersgroepen en het extreem snel vergroten van het bereik. is voor veel reclamebureaus normaal geworden, de sociale media leveren een steeds doorslaggevender bijdrage. Wij hebben campagnes gerealiseerd voor merken en bedrijven van Berlijn, Hamburg, Düsseldorf tot München met klanten en bedrijven. Social Media One: uw agentschap voor Instagram voor nationale, regionale en internationale reclamecampagnes.

DIY! Facebook Marketing Frankfurt Online Cursus

Er zijn veel tutorials en goede social media marketing artikelen op de blog. Maar als je de insider wilt kennen, moet je dieper in je trukendoos graven. Deze Facebook marketing cursus van ons partnerbureau AdBaker is ook voor kleine bedrijven een kijkje waard. In het artikel ‘Facebook Marketing’ leg ik de online workshop van onze keuze in tien stappen uit:

Reclametijden in Frankfurt

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruikers per dag
in Frankfurt
69.670 6.558 7.155 3.577
Periode
5-8 uur 12.309 1.499 1.635 817
8 uur – 13 uur 59.084 7.193 7.847 3.923
13-16 h 69.752 8.492 9.264 4.632
16-20 h 78.984 9.615 10.490 5.245
20-24 h 49.237 5.994 6.539 3.269
PrimeTime (Piek)
19-20 h 86.164 10.499 11.454 5.722
Dagelijks gemiddelde 69.670 6.558 7.155 3.577
Piekstijging
tot het daggemiddelde
69.670 6.558 7.155 3.577

Onderzocht: Waarom Frankfurters online actief zijn

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in Frankfurt
291.590 35.531
Rente
Reacties en Likes 276.243 33.661
Nieuws 613.874 74.803
Foto’s 21.486 2.618
Kennissen, vrienden 102.444 12.483
Chat en amusement 53.849 6.562
Nieuwe vrienden, kennissen 39.402 4.801
Beroep, werk, carrière 9.194 1.120
Klantenwerving 5.254 640

Aantal keer bekeken per maand

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers / maand
in m
4.914.208 142.174
Bezoekers / jaar
in m
58.970.501 1.706.090