Digitale avatar: Kim Kardashian ontmoet overleden vader – Trends

Digitale avatar – Ongelooflijk maar waar, de toekomst komt dichterbij. Op het verjaardagsfeestje van Kim Kardashian West (40) gaf haar man Kanye West een virtueel hologram van haar overleden vader. Wij hebben reeds bericht over digitale beïnvloeders. De virtuele wereld komt steeds dichter bij de echte wereld. De video is echt indrukwekkend omdat het niet “zomaar” een eenvoudige animatie is.

Digitale avatar: Kanye West verrast zijn vrouw

Het is een ongelooflijk verhaal, gezien de steeds veranderende wereld. Vooral in 2020 is de wereld digitaler dan ooit. Thuiskantoren, videovergaderingen en vele andere nieuwe digitale structuren veranderen ons dagelijks leven. Binnenkort zullen ook virtuele mensen een steeds belangrijkere rol spelen.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Kardashian? Achtergrond: Reality TV & Instagram ster

Kim Kardashian is een reality ster. Vandaag is zij een rolmodel voor miljoenen vrouwen en meisjes. Carrièrevrouw, echtgenote, moeder van vier kinderen, mediamodel, modetrend influencer. Zij heeft bewezen dat je met hard werken en doorzettingsvermogen de top kunt bereiken, de American Dream. Zij kreeg haar grote doorbraak met haar familie door de TV serie “Keeping Up with the Kardashians”, geleid door moeder Kris Jenner. Kim, Kris… allemaal succes hebben, inclusief haar zussen, zoals Kendall Jenner. Met een enorme (en lucratieve) digitale aanwezigheid op sociale media, haar eigen merken en bedrijven, en de realityshows die haar succesvol hebben gemaakt, is Kim Kardashian meer dan 370 miljoen dollar waard, volgens Forbes.

Merkwaarde van $370 miljoen

Toch is ze niet tevreden om op haar lauweren te rusten. Kardashian heeft zelfs een rechtenstudent en een sociaal advocaat aan haar CV toegevoegd. Vandaag, op haar 40ste verjaardag, kreeg ze dit zeer speciale geschenk.

“Keeping Up with the Kardashians” einde

In 2020 zal de familie stoppen met de serie Keeping Up with the Kardashians

Originele beelden van Rob Kardashian (vader)

Dit zijn oudere, originele opnames van haar vader.

Hoeveel kost zo’n digitale avatar?

De productiekosten zullen zeker ~$100,000 zijn.

Tip! Verslag sociale media 2023

De ontwikkeling van sociale netwerken gaat steeds sneller, sneller en sneller. Vandaag is niet alleen Facebook relevant, gamers zitten op Twitch, tieners amuseren zich met zingen en dansen op TikTok, politici houden van Twitter en mama en papa zitten op Facebook. Waar gaat het heen met de wereld van de sociale marketing? Het onderwerp van deze week in onze Social Media Marketing Podcast: