Het blauwe vinkje bij TikTok: Wanneer krijgt een account het? Betekenis & voordelen

Blauw vinkje TikTok – Het blauwe vinkje op TikTok is een belangrijk symbool dat de authenticiteit en geloofwaardigheid van een account bevestigt. Het betekent dat het account officieel is geverifieerd door TikTok en verzekert de maker van de volledige steun van het sociale netwerk. Maar waarom is het blauwe vinkje zo belangrijk en wanneer krijg je het?

Betekenis en voordelen van de Blauwe Haak

Een geverifieerde account heeft veel voordelen.

Zichtbaarheid

Het verhoogt de zichtbaarheid van de maker doordat hij op zijn profiel als authentiek wordt herkend en stelt hem in staat meer volgers te bereiken. Daarom is het uiterst belangrijk voor elke maker om het blauwe vinkje te krijgen.

Functies

Bovendien kan de maker gebruik maken van verschillende functies die niet beschikbaar zijn voor andere gebruikers, zoals uitnodigingen voor exclusieve evenementen of samenwerkingen met merkpartners.

Plaatsingen

Daarnaast krijgen geverifieerde makers een voorkeursbehandeling van TikTok, wat zich vertaalt in hogere rankings in zoekresultaten en advertenties op de homepage. Dit betekent een groter bereik en meer aandacht voor hun content en dus meer volgerswinst.

Het blauwe vinkje is dus een symbool van authenticiteit en legitimiteit van een account op TikTok, waardoor de maker nieuwe mogelijkheden kan ontdekken en zijn bereik kan vergroten. Het is dus essentieel om dit symbool te verkrijgen!

 • De zichtbaarheid van de Schepper vergroten
 • Genereren van volgelingen
 • Gebruik van andere functies
 • Voorkeursbehandeling van TikTok
 • Hoog bereik
 • Symbool van authenticiteit

Blue Hook – Wanneer krijgt een rekening het?

Wie een blauw vinkje wil ontvangen op TikTok moet eerst aan bepaalde criteria voldoen.

Volledige rekening

Allereerst moet je een account hebben met je volledige naam, geboortedatum en minstens één profielfoto.

Communautaire richtsnoeren

Daarnaast moet u zich houden aan de Community Guidelines van TikTok. Dit betekent dat de inhoud niet in strijd mag zijn met de richtlijnen en geen ongepaste inhoud mag bevatten. Om ervoor te zorgen dat je account klaar is om het blauwe vinkje te ontvangen, moet je regelmatig controleren of het nog steeds voldoet aan de Community Guidelines.

Accountbespreking

Zodra aan deze basisvoorwaarden is voldaan, kan men het blauwe vinkje aanvragen. Daartoe moet men zijn account laten verifiëren en verschillende gegevens verstrekken. Na bevestiging kan men de blue tick meestal binnen één tot twee weken verwachten.

De Blauwe Vink is een geweldige manier voor influencers en marketeers om hun bereik te vergroten en meer aandacht te vestigen op hun content. Met de juiste content en betrokkenheid kunnen marketeers profiteren van de blue tick award om meer volgers te genereren en hun merk te versterken.

 • Volledige account met alle profielgegevens
 • Naleving van de communautaire richtsnoeren
 • De inhoud mag geen richtlijnen schenden
 • Toepassing voor de blauwe haken
 • Verificatie van de rekening

Het TikTok Creatief Centrum

Naast de blauwe haak is er ook het TikTok Creative Center. Wat is dat eigenlijk en welke voordelen biedt het?

 • TikTok Creatief Centrum