WW-beïnvloedingsevenement

Throwback: Ik was zo trots om met WW (Weight Watchers) te werken. WW heeft het Oprah Winfrey Trust! Een hele dag, met meer dan 50 uitgenodigde, goedgehumeurde gasten. We kregen exclusieve danstips van en met de geweldige Motsi Mabuse. Iedereen werd ook betoverd door sterrenkok Andi Schweiger. Hij creëerde en presenteerde live smakelijke gerechten uit het nieuwe WW-kookboek, met heerlijke winterse gerechten. Dit alles boven de daken van de stad met gepersonaliseerde WW magazine covers en kleine kerstcadeautjes.

Nieuw boek, nieuw jaar, nieuwe verhalen – Video

Nieuw boek, nieuw jaar, nieuwe verhalen! Wat is een betere manier om het einde van het ene jaar en het begin van het andere te vieren dan samen?

Met gezond koken uit het nieuwe WW-boek, danstips van Motsi Mabuse en nog veel meer. Meestal doe ik modeshows zoals hier in Berlijn(YouTube) maar soms zijn we nog creatiever! Mijn eerste evenement was de Sport Influencer Award, uitgereikt aan Pamela Reif, Angelique Kerber en anderen. Alles voor een goed, gezond en actief leven. De lente komt eraan, de beste tijd voor deze kleine throwback & dank aan het hele WW-team.

Indrukken van het evenement

Hier zijn nog een paar indrukken van de video.

Welkom, nieuws en dagindeling boven de daken van de stad

WW Magazine Cover Schieten: Herinnering

Dansen met Motsi Mabuse: Exclusieve tips

Live koken: sterrenkok Andi Schweiger betovert

Kookboek: Inspiratie en natuurlijk gesigneerd!

Wij houden van prestatiemarketing!

Sociale media x prestaties

Uw partner voor digitale, meetbare prestaties.