WW New Year Get Together: Influencer Event Throwback + Video

Throwback van Stephan (eigenaar): Ik was zo trots om met WW (Weight Watchers) te werken. WW heeft de Oprah Winfrey Trust! Een hele dag, met meer dan 50 uitgenodigde, goedgehumeurde gasten. We kregen exclusieve danstips van en met de geweldige Motsi Mabuse. Maar iedereen was ook betoverd door sterrenkok Andi Schweiger. Hij creëerde en presenteerde live heerlijke gerechten uit het nieuwe WW kookboek, met heerlijke winterse gerechten. Dit alles boven de daken van de stad, met gepersonaliseerde WW magazine covers en kleine X-Mas geschenken. Meer over het evenement, ook hier in het modetijdschrift: WW Influencer Event (extern).

Nieuw boek, nieuw jaar, nieuwe verhalen – Video

Nieuw boek, nieuw jaar, nieuwe verhalen! Wat is een betere manier om het einde van het ene jaar en het begin van het andere te vieren dan samen?

Met gezonde gerechten uit het nieuwe WW-boek, danstips van Motsi Mabuse en nog veel meer. Anders doe ik modeshows zoals hier in Berlijn(Youtube) maar soms worden we nog creatiever! Mijn eerste evenement was de Sport Influencer Award, die werd uitgereikt aan Pamela Reif, Angelique Kerber en anderen. Alles voor een goed, gezond en actief leven. De lente komt eraan, de beste tijd voor deze kleine throwback & een bedankje aan het hele WW team.

Indrukken van het evenement

Hier zijn nog een paar indrukken van de video.

Welkom, nieuws en dagelijkse planning boven de daken van de stad

WW Magazine cover schieten: Herinnering

Dansen met Motsi Mabuse: Exclusieve tips

Live keuken: sterrenkok Andi Schweiger betovert

Kookboek: Inspiratie en natuurlijk getekend!