München: Keynote spreker voor Social Media Marketing in Beieren

Social Media München – Als digital natives brengen we altijd onze tijd door op het sociale web. Wij spreken vanuit concrete projectervaring, niet vanuit theoretische kennis uit boeken over sociale media, bijvoorbeeld van docenten. Aan de hand van praktische case studies laten we u de nieuwe en meest veelbelovende trends en ideeën zien voor uw eigen social media marketing. Tijdens onze lezingen in München geven wij als sprekers antwoord op uw vragen. De trend naar digitalisering is overal waarneembaar.

Spreker voor Conversie in Digitale Transformatie

Informatie bereikt mensen sneller dan ooit tevoren, of het nu gaat om aanbevelingen, nieuws of zelfs specifieke kennis. De huidige digitale transformatie is in volle gang. Niemand is gestopt met leren. Communicatie Het bereikt ons mensen snel tegenwoordig, zoals nooit tevoren mensen. Ons hele leven wordt steeds meer digitaal. Nu rijst de vraag: profiteert u persoonlijk al van online handel? Wordt de nieuwe digitale wereld al winstgevend gebruikt door uw team? Hoe reageert u op de digitale mogelijkheden in de moderne marketing?

Relevante antwoorden en hulp voor social media managers

Met social media marketing maakt u van huidige niet-kopers nieuwe consumenten, merkgebruikers en brengt u ze tot definitieve merkentrouw. Want zo worden ze echte merkfans voor uw bedrijf en uiteindelijk merksponsors die u graag aanbevelen. Onze lezingen in München inspireren natuurlijk vooral managers en medewerkers die het hoogste willen bereiken. Hetzelfde geldt voor freelancers en zelfstandigen die hun digitale actieradius willen uitbreiden via de mogelijkheden van social media marketing. Onze consultants zullen u antwoorden geven op uw vragen:

  • Wordt uw sector blijvend veranderd door de digitale transformatie?
  • Wat is de positionering en de reputatie van uw bedrijf in de digitale wereld?
  • Hoe kunt u nieuwe dingen zoals social selling voor uw bedrijf gebruiken?
  • Hoe overtuig je influencers en merkambassadeurs?
  • Hoe kunt u uw bedrijf digitaal netwerken?
  • Hoe positioneert u uw bedrijf operationeel en strategisch in de digitale transformatie?
  • Welke technologie en welke vaardigheden heeft uw bedrijf nodig om te kunnen profiteren van digitale mogelijkheden?

Stuur ons nu uw vrijblijvende boekingsaanvraag voor uw volgende conferentie in München.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

  • Workshop en voortgezette opleiding
  • Spreker & Lezingen
  • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

De grondbeginselen van marketing en management

In onze presentaties concentreren wij ons op deze punten: Content Marketing, Social Media Services, Social Commerce, Social Media Marketing, Social Media Campagnes en Social Media Optimalisatie.

Leadpower op Instagram: Samenwerken met beïnvloeders in jonge doelgroepen

In ons social media management richten wij ons op virale merken. Vertel uw persoonlijke verhaal aan uw München-fans in de sociale media en win merkfans voor uw merk en voor vele jaren! Internet: Digitale marketing, met zijn mogelijkheden, is al vele jaren aan het doordringen in de strategische mix van marketingafdelingen. Hoe preciezer uw doelgroep wordt bepaald, hoe hoger de interactie van uw socialemediakanaal zal zijn. Altijd goed geadviseerd. In merkmarketing bieden wij bij Social Media One expertise voor uw campagne. Wees creatief, vertel uw fans uw individuele verhaal en, vooral als reeds succesvol bedrijf, overtuig volgelingen voor uw merk en voor vele jaren. Profiteer van de kracht van social media-marketing voor uw evenement! Efficiënte communicatie met de gemeenschap. Bouw vandaag nog merkfans op, gebruik creatieve tools zoals retargetingpixel voor het genereren van leads. Met slimme cross-media ideeën tussen Facebook, Snapchat en Instagram. Social Media Marketing ontwerpt voor u een snelle toename in bereik, en een unieke digitale aanwezigheid. efficiënte interactie met de gemeenschap.

Met opties als Graph Search van marktleider Facebook heeft uw projectmanager in Ads Manager geweldige tools tot zijn beschikking om het kanaal te verbeteren en niet alleen om uw fans tot in detail te leren kennen. Interactie is wat telt. Een precies gericht publiek verhoogt de interactiegraad doorslaggevend, zoals “Vind ik leuk”-verklaringen. zeer gerichte aanpak Met innovatieve multimedia-ideeën tussen Youtube en Facebook. Ontdek hier meer over influencer marketing.

De social media-experts voor vergaderingen in München

Met deze methoden kan uw merk niet alleen de nieuwe digitale verkoop verhogen, maar ook de verkoop in winkels (POS). Als social media-expert kijken we zowel naar de traditionele sociale netwerken als naar de nieuwe over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat social media-marketing niet aan efficiëntie inboet, gaan wij verder met concepten en strategieën. Het geven van kennis is wat sprekers drijft. Sociale netwerken bieden kansen en risico’s voor ondernemingen, die wij ook dichter bij de mensen brengen in de Duitse omroepmedia, met al hun uitdagingen voor managers. Eenvoudig, duidelijk, begrijpelijk en met insiders van managers en voorbeelden. Onze experts.

Spreker voor evenementen

De voorbereiding van de toespraak is van cruciaal belang voor sprekers om de inhoud van de toespraak op een geconcentreerde en begrijpelijke manier over te brengen. Als spreker op een conferentie is er vaak maar een half uur. Met een beetje geluk, een uur om zo’n complex onderwerp als online en social media marketing en management op een gestructureerde manier te verpakken voor het publiek. Wij hebben de presentaties speciaal voor onze klanten ingedeeld in verschillende ervaringsniveaus, zodat onze sprekers individueel inspelen op het persoonlijke kennisniveau van het publiek en zo een perfect resultaat met duurzame kennisvermeerdering garanderen. In de aanstellingen merken we vaak dat velen op zoek zijn naar een basiskennis op het terrein. Daarom zijn veel van onze presentaties gericht op een publiek buiten het vakgebied. Onze sociale media sprekers.

Social Media Trainer: Met begeleiding naar duurzaam succes

Daarnaast zijn er veel nieuwe belangrijke netwerken zoals Twitter, Snapchat en Pinterest en natuurlijk nieuwe directe marketingmethoden zoals Whatsapp of bots in Facebook. Als trainer gaat het altijd om het ontwerpen van concepten in vertrouwenwekkende samenwerking met uw verantwoordelijke medewerkers, in München Duitsland en Europa.

Wij worden als coach ingeschakeld door tal van bedrijven en merken die hun afdelingen up-to-date willen houden. Als trainer en coach brengen wij soms veel tijd door in de afzonderlijke afdelingen, met de medewerkers, om alle overeengekomen doelstellingen voor de klant te verwezenlijken en in sommige gevallen uw omzet daarbij al te verhogen. Onze social media marketing consultants en trainers. Onze auteurs. Meer over onze social media docenten.

Eerste consult voor marketing, commercie en social media campagnes

Aan de hand van diverse best practices uit het dagelijkse werk laten we zien welke doelgroeprelevante content uw medewerkers moeten publiceren en ook wanneer dat het meest geschikt is. Sociale media kunnen uw managers helpen potentiële klanten en werknemers te bereiken. Op onze voordrachten geven wij u een eerste expertise van uw mogelijkheden, met praktische, concrete multimedia methodes, vanuit ons standpunt de meest geschikte start voor sociale media. Of u nu tips nodig heeft over social media-marketing of klantenservice, wij kunnen u op elk moment adviseren. Onze consultants weten meteen welk medium voor u het beste is voor online marketing. Bij het monitoren van sociale netwerken komen we te weten waar, hoe en wanneer mensen over uw bedrijf praten. Boek de beste sprekers in heel Duitsland:

Stuur ons nu uw vrijblijvende boekingsaanvraag voor uw volgende conferentie in München.