Facebook Algoritme, Affiliate Marketing & Passief Inkomen – Marketing Podcast

Facebook Algoritme, Affiliate Marketing & Passief Inkomen – Soms maken de kleine dingen in het leven het verschil! In aflevering #2 praten we over het Facebook algoritme, affiliate marketing, passief inkomen, TikTok, de week, Lasse & Lukinski! “Digitale mensen” hebben de aandachtsspanne van een goudvis, 7 seconden! De grote vraag is: Hoe werkt ons brein en welke strategieën kunt u daaruit afleiden voor uw advertenties op Facebook, Youtube & Co. Moet je het algoritme voeden of uit zichzelf laten werken? Uw taak is om mensen te laten stoppen bij uw advertenties. Lasse laat je 3 principes zien van neuromarketing. Plus de klassieker, geld verdienen op het internet met affiliate marketing, maar is het echt zo eenvoudig? Nu op Amazon, Deezer, Google en Spotify!

Podcast aflevering op Spotify

Terug naar overzicht: Marketing Podcast.

Marketing Shorty: Facebook Algoritme en Affiliate Marketing

Nog meer marketing snippets? Volg ons ook op Youtube. Onderwerpen van de week:

  1. Adverteren op Facebook: 3 algoritme basisprincipes
  2. Affiliate Marketing Uitleg: Amazon & Co.

Adverteren op Facebook: 3 algoritme basisprincipes

Uittreksel

Om uw e-commerce goed te laten draaien, heeft u verkeer (bereik) nodig. Laten we de vraag beantwoorden: Hoe kan ik mijn reclamebudget zo efficiënt mogelijk gebruiken? Soms zijn het de kleine dingen in het leven, zoals de 3 simpele basisregels. Natuurlijk, er zijn ook een paar trucjes. Dat en meer, hier in het fragment van aflevering #2 van Lasse & Lukinski op Spotify.

Affiliate Marketing Uitleg: Amazon & Co.

Uittreksel

Affiliate Marketing Basics door Lukinski. Op dit moment zijn velen op zoek naar een alternatief voor een gewone baan. Geld verdienen vanuit huis is de droom van velen. Hier volgt een eerste inzicht in wat affiliate marketing inhoudt, welke netwerken je kunt gebruiken (Amazon, Ebay, Digistore, Awin) en de grote vraag: Is affiliate marketing het waard?