Social Media Marketing & Influencer Agency Verslag Hannover

Qua strategieën en concepten verschiltsocialemedia-marketing in Hannover niet veel van die in Nedersaksen en de rest van de republiek. Hoe zien de cijfers en statistieken voor Hannover er precies uit? Een derde van de Duitsers is geregistreerd op Facebook, een groot aantal potentiële klanten ook in Berlijn die u op elk moment gericht kunt bereiken.

Digitale transformatie: moderne bedrijven zijn succesvoller dankzij social media-marketingstrategieën

Sociale netwerken maken communicatie met vrienden, familie en collega’s gemakkelijker dan ooit. Goed gecoördineerde social media-campagnes zetten producten of diensten veel efficiënter in de markt. Wij hebben digitale reclame gerealiseerd voor bedrijven en ondernemingen van Berlijn, Hannover tot Stuttgart. is gemeengoed geworden voor talrijke digitaal adverterende bedrijven. Sociale-mediamarketing is een steeds belangrijker percentage van het marketingbudget geworden. Vraag je je nog steeds af waarom? Sociale medianetwerken zoals Facebook, Snapchat en Instagram bieden een enorm potentieel voor uw merkaanwezigheid in de sociale media, internationale sociale mediacampagnes en virale evenementen. Voor alle bedrijven is social media marketing dan ook een onvervangbaar instrument voor effectieve online marketing zonder veel verspilling.

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

Nu nieuw! Sociale Media Marketing Spreker voor Hannover

Klanten winnen, meer bereik en verkoop, sociale media maken dit allemaal mogelijk. In onze presentaties geven wij u een eerste expertise van uw mogelijkheden in social media marketing, met concrete strategieën, van onze kant de beste start voor social media marketing al aan het begin van uw carrière. Om te zien welke doelgroep relevante inhoud uw managers kunnen posten en wanneer de populairste tijd is om te posten, tonen wij verschillende best practices. Of het nu gaat om assessments op social media marketing of commercie, wij adviseren u graag. Wij weten welk netwerk geschikt is voor u als in Hannover gevestigde onderneming met haar individuele omstandigheden. Interactie speelt een grote rol. Wij zoeken voor u uit hoe en waar mensen over uw bedrijf praten door dit te volgen in de analytics. Boek ons als spreker voor Hannover.

Digitale reclame: atleten zijn beïnvloeders, opinieleiders, multiplicatoren en leidende figuren

De basisstrategie bij influencer marketing is om invloedrijke experts op een geselecteerd themagebied te inspireren als pleitbezorgers van het merk. Influencers beïnvloeden bijvoorbeeld de evaluatie, aanbeveling en beoordeling van merken. Met andere woorden, een influencer is een persoon die naam heeft gemaakt bij volgers door sociale betrokkenheid op een specifiek gebied. Influencers zijn bloggers of vaak geciteerde denkers De term influencer staat voor een persoon die bij uitstek geschikt is voor de marketing van merken vanwege hun sterke aanwezigheid en hoge reputatie in de sociale netwerken zoals Facebook en Instagram In het algemeen worden influencer marketing door social media bureaus, mensen met een voor producten relevante community specifiek ingezet voor marketing- en communicatiedoeleinden om gerichte marketingboodschappen te sturen voor het gegarandeerde succes van de campagne. In de stedelijke omgeving is het vaak de veel bezochte kapper. Bij influencer marketing is het altijd ons doel om de geloofwaardigheid en waarde van onze eigen merkboodschap te vergroten op basis van het vertrouwen van de gemeenschap in de rolmodellen of influencers. In principe kunnen drie soorten beïnvloeders worden onderscheiden. Meer informatie over Influencer Marketing Hannover vindt u hier.

Niet alleen atleten! Beïnvloeders zijn ook:

  • Veel moderatoren
  • Forumbeheerders op het internet
  • Bestaande klanten met hun jarenlange loyaliteit
  • Gebruikers van sociale media met veel volgers
  • Beroemdheden en sterren
  • Mediamensen en journalisten
  • Muzikanten en bands
  • Instagrammer
  • Enzovoort.

Social Media Manager en Social Media Consultant

Wij werken met professionals uit ons persoonlijk netwerk en know-how voor de cruciale kerngebieden in marketing. Voor efficiënte marketing in wij altijd graag uw agentschap, zelfs voor uitdagende projecten. Wij vertrouwen op sterke, virale online marketing campagnes in ons social media management! Facebook, Youtube of Instagram wij beheren uw kanalen duurzaam met moderne ideeën. Verhoog nu de verkoop van uw campagne. zeer gerichte aanpak Het Instagram-bureau voor nationale en internationale reclamecampagnes. Het voortdurend herdefiniëren en monitoren van je eigen doelgroep vergroot het bereik van je hele kanalen. Vandaag de dag is online adverteren een van de bekende standaarden van elke mediabeheerder.

Ontmoet samen met ons nieuwe volgelingen door nieuwe reclame-ideeën en doordachte concepten. Het mediagebruik van mensen in Duitsland bewijst dit: 60+ miljoen Duitsers zijn online actief. Bouw nu op een geplande manier merkfans op. Met ons agentschap Social Media One, de professionals voor social media campagnes in Berlijn, kunt u er op elk moment zeker van zijn dat u de meest geïnteresseerde mensen bereikt met uw reclame, zonder grote strooiverliezen. Consumenten veranderen hun gedragspatronen, zodat het mediagebruik de laatste jaren niet alleen potentieel naar sociale netwerken is verschoven.

social-media-instagram-bloggerin-mode-fashion

Met Social Media One naar de eerste advertentiecampagne

Een groot aantal marketingvertegenwoordigers in bedrijven ziet het potentieel van het sociale netwerk Instagram nog niet. Lage reclameverliezen, met ervaring en knowhow van deskundigen. Door de zakelijke overname van Facebook heb je als verantwoordelijke voor de marketing hier precies dezelfde advertentiemogelijkheden in de Ad Manager, en kun je je doelgroepen in Berlijn uiterst precies aanspreken met advertenties in de Instagram-stream. Om uw abonnees nauwkeurig te analyseren, heeft uw marketingmanager toegang tot fantastische opties zoals Facebook’s Graph Search. Elk campagneconcept heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom adviseren wij al onze bedrijven met grote toewijding. Hoe duidelijker uw doelgroep, hoe doeltreffender de gebruikersinteractie van uw fans zal zijn.

Met Social Media One heeft uw bedrijf altijd social media consultants voor uw komende of allereerste advertentiecampagne.

Het Social Media Marketing Report Hannover – Vandaag onthullen we alle gegevens!

Momenteel wonen er 532.163 burgers in het centrum en de buitenwijken van Hannover. Social media marketing loont voor bedrijven met ongeveer 2607 stadsbewoners per km². Vertrouw op je publieke imago. Elk van hen kan een potentiële multiplicator voor uw nieuwe onderneming zijn. In 2010 woonden er nog 522.686 mensen in Hannover, een dynamische stad. Het is zeker geen nieuw fenomeen. Het aantal stadsbewoners in Hannover groeit met 2%, of 9.477 mensen in slechts 5 jaar.

Social media management voor zelfstandigen in Hannover

Een snelle blik op de verschillende beschikbare studies van de afgelopen maanden en jaren leert dat bedrijven uit Hannover statistisch gezien elke 12 maanden bijna 40 miljard euro uitgeven aan online reclame – had u gedacht aan zulke hoge reclamebestedingen? Ook leidinggevenden zijn 6.814 mensen die andere klanten en zakenpartners willen leren kennen. En niet alleen in gerenommeerde carrière portalen. Wanneer is de reclame-investering de moeite waard? Gemiddeld zijn er in Hannover dagelijks tussen 6 uur ’s ochtends en middernacht 69.873 mensen online. In de piektijd van 19.00 – 20.00 uur zijn 111.754 Hannoveranen actief op sociale media. Dit betekent dat er permanent 42 duizend Hannoveranen extra zijn die je kunt bereiken met slimme advertenties en campagnes op Instagram. Bijvoorbeeld, van 13.00 – 16.00 uur zijn er amper 90.468 mensen online ! Alle Hannoveranen zijn hier zeer actief in. Met de beoordeling van foto’s zijn 378.190 mensen in Hannover dagelijks bezig. Alleen al in Hannover wordt de “Like”-knop elke werkdag 358.285 keer door leden ingedrukt. Een hele 27.867 foto’s van zichzelf en anderen worden gepost door leden in hun tijdlijnen. 132.869 Hannoverse internetgebruikers willen contact houden met vrienden door gebruik te maken van sociale media. 69.841 communiceren graag met andere mensen op sociale netwerken. Kennissen en vrienden 51.103 proberen te leren kennen. Zakelijke contacten voor hun eigen netwerk en carrièremogelijkheden, maar ook nieuwe business, dat is waar 11.924 gebruikers naar op zoek zijn. Op zoek naar kopers, ook uit andere grote steden, zijn dag na dag 11.924.

Voornaamste gebruikstijden voor Hannover

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruikers per dag
in Hannover
50.602 4.767 5.200 2.600
Periode
5-8 uur 8.940 1.089 1.188 594
8 uur – 13 uur 42.914 5.228 5.703 2.851
13-16 h 50.662 6.171 6.733 3.366
16-20 h 57.367 6.988 7.624 3.812
20-24 h 35.761 4.356 4.752 2.376
PrimeTime (Piek)
19-20 h 62.582 7.626 8.319 4.158
Dagelijks gemiddelde 50.602 4.767 5.200 2.600
Piekstijging
tot het daggemiddelde
50.602 4.767 5.200 2.600

Daarom zijn Hannoveranen actief op de sociale media!

Wees creatief, vertel uw fans uw verhaal en inspireer fans voor uw merk en voor vele jaren, vooral als u al een succesvol bedrijf bent. Hoe preciezer uw doelgroep, hoe sterker de interactie van uw kanaal.

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties gedurende de dag
in Hannover
211.786 25.807
Rente
Reacties, Likes 200.640 24.449
Nieuws 445.866 54.331
Foto’s 15.605 1.902
Contacten, vrienden 74.407 9.067
Chatten, Amusement 39.111 4.766
Nieuwe kennissen, vrienden 28.618 3.487
Werk, Beroep, Carrière 6.678 814
Nieuwe klanten, acquisitie 3.816 465

Jaarlijkse en maandelijkse pageviews

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers / maand
in m
3.571.529 103.263
Bezoekers / jaar
in m
42.858.342 1.239.161