Social Media Marketing Rapport Münster

Social Media Marketing ontwerpt voor u een unieke digitale aanwezigheid, een zeer gerichte benadering van gebruikersgroepen en een snelle toename van het bereik. Het agentschap voor Instagram en Facebook voor regionale, nationale en internationale marketingcampagnes. Voor alle bedrijven is innovatieve social media marketing daarom een onmisbaar instrument voor effectieve online marketing zonder veel verspilling.

Social Media Marketing in Instagram, Facebook en Snapchat voor Münster

De talrijke video-, foto- en berichtenfuncties van sociale netwerken maken de communicatie met onze vrienden zo snel. Goed gecoördineerde campagnes in de sociale media brengen uw nieuwe producten of diensten veel efficiënter en doelgerichter op de markt met veel minder verspilling dan in de klassieke media. Voor promotie van fysieke of digitale productie in zijn wij betrouwbare contactpersonen en planners. Met innovatieve multimedia-strategieën tussen Youtube, Twitter en Facebook. De permanente observatie en analyse van uw interessegroep verhoogt bovendien de conversieratio van uw volledige kanalen.

Offensieve reclame in digitale portalen is nu een van de normen in elke marketingafdeling Virality beslist als het gaat om unieke bedrijven in sociale netwerken voor gevestigde merken. In Berlijn, Hamburg maar ook Stuttgart hebben wij samen met onze klanten reclamecampagnes ontworpen. Als het op digitale marketing aankomt, hebben wij bij Social Media One expertise in huis voor uw campagne. Uw merkaanwezigheid in sociale media is gemeengoed geworden voor diverse bedrijven, sociale media dragen een steeds belangrijker deel bij aan het campagnebudget. Verhoog de netto-omzet van uw online bedrijf nu.

instagram-agentur-frontpage-slider-office-logo

Duitsland: een land voor sociale media

Mediagebruik in Duitsland laat zien: 60+ miljoen Duitse burgers zitten op het wereldwijde internet, volgens de ARD/ZDF Online Study. Bouw vandaag merkfans voor de lange termijn en gebruik nieuwe tools van Facebook zoals retargetingpixels voor het genereren van leads voor uw gerichte KPI’s. Een op de drie Duitsers is alleen al actief op het grootste sociale netwerk Facebook. Miljoenen potentiële klanten die je specifiek voor jezelf kunt bereiken. Met ons agentschap Social Media One, de professionals voor social media reclamecampagnes in Berlijn, kunt u er zeker van zijn dat u op elk moment de juiste gebruikers bereikt zonder veel verspilling. Vertel uw Berlijn gebruikers uw individuele verhaal en win volgers voor uw merk en voor vele jaren. Het internet, met al zijn digitale marketingmogelijkheden, is stevig verankerd in de strategiemix van marketingafdelingen. Investeer in lage verspilling door zeer nauwkeurig te richten. Veel marketingafdelingen zien nog steeds niet het potentieel van het sociale netwerk Instagram, vooral bij jonge doelgroepen. Wat Instagram zo effectief maakt, zijn de overdreven nauwkeurige gebruikersgegevens. Met functies als Graph Search van Facebook heeft uw projectmanager geweldige mogelijkheden tot zijn of haar beschikking, niet alleen om abonnees exact te leren kennen, maar ook om snel exacte social media concepten voor u te creëren. Hoe scherper de doelgroep, hoe frequenter je faninteractie. Onze social media managers behartigen en adviseren alle klanten altijd met eigenbelang en grote betrokkenheid. Met Social Media One beschikt uw bedrijf over social media consultants voor uw geplande of zelfs uw allereerste campagne.

Social Media Marketing Rapport Münster voor de grootste sociale netwerken in Duitsland

Momenteel telt Münster 310.039 inwoners. In verhouding tot de totale oppervlakte van Münster kunnen u en uw bureau als regionale start-up ongeveer 1.022 mensen / km² in uw eigen gebied rechtstreeks bereiken. Zoals u uit de cijfers kunt afleiden, is dat een zeer groot aantal consumenten. In 2010 waren dat er nog 279.803. Dit is zeker geen nieuwe trend, de bevolking van Münster groeit met 30.236 stadsbewoners of 11% in slechts 5 jaar. Resultaten van de online studies tonen aan. Statistisch gezien geven de familiebedrijven en -ondernemingen in Münster jaarlijks 22 miljard euro uit aan reclame op het internet, wat we na de analyse niet hadden verwacht? Het spreekt vanzelf dat marketingmanagers zelf, 3.970 in totaal, andere klanten willen leren kennen. En niet alleen op beproefde carrièreportalen. Misschien vraagt u zich nu af, is het nu de moeite waard om te investeren in strategieën zoals Facebook Ads?

DIY! Facebook Marketing Online Cursus Aanbeveling

Er zijn veel tutorials en goede social media marketing artikelen op de blog. Maar als je de insider wilt kennen, moet je dieper in je trukendoos graven. Deze Facebook marketing cursus van ons partnerbureau AdBaker is ook voor kleine bedrijven een kijkje waard. In het artikel ‘Facebook Marketing’ leg ik de online workshop van onze keuze in tien stappen uit:

De beste tijd voor reclame: Primetime is elke avond vanaf ongeveer 19.00 uur!

De piek ligt elke dag tussen 19.00 en 20.00 uur met 65.108 internetgebruikers. In de piektijd van sociale media bereikt u 24.400 mensen meer met uw advertentie! 40.708 inwoners van Münster zijn online in sociale netwerken en communities in de periode van 6-24 uur ’s nachts. Andere tijden daarentegen zijn slechts in beperkte mate de moeite waard om in advertenties te investeren. In vergelijking met prime time zijn in Münster slechts 9.301 mensen online van 5 tot 8 uur.

Interactie: dit is hoe sociaal Münster tikt – rating, aanbeveling, likes en opmerkingen in alle kanalen

Alleen foto’s beoordelen is de dagelijkse bezigheid van ongeveer 220.334 mensen in Münster. Alleen al in de omgeving van Münster wordt door gebruikers in sociale netwerken 208.738 keer per dag op de “Like”-knop gedrukt. Er zijn ongeveer 463.861 berichten verzonden. En een hele 16.235 foto’s van mooie herinneringen zijn geplaatst door geregistreerde mensen.

40.690 Münster-internetters willen via sociale media met andere mensen praten. 6.947 gebruiken sociale media vooral voor banen en carrièremogelijkheden. En 3.970 willen andere vermenigvuldigers voor projecten online vinden.

Achter het scherm! Dat is waarom Münster Online

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in Münster
123.387 15.035
Rente
Houdt, Commentaar 116.893 14.244
Nieuws 259.762 31.653
Foto’s 9.092 1.108
Contacten en vrienden 43.349 5.282
Entertainment, Chats 22.786 2.777
Nieuwe kennissen, vrienden 16.673 2.032
Werk, Beroep, Carrière 3.890 474
Nieuwe klanten, acquisitie 2.223 271

Bezoeken per maand vanuit Münster

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers / maand
in m
2.081.154 60.161
Bezoekers / jaar
in m
24.973.846 721.937