Maak een proefrit in de nieuwe Toyota C-HR Hybrid, vandaag nog met Influencer!

Toyota presenteert de C-HR Hybrides in Düsseldorf! Als onderdeel van de roadshow met zes podia, door heel Duitsland. Felix Fassbender @felixfassbender, blogger uit Düsseldorf, mocht ook een ritje maken in de nieuwe C-HR Hybrid, zelfs voor een hele dag! Dat betekent veel testritten met fans en live verslagen. De C-HR Hybrid van de Japanse autofabrikant Toyota is een auto met een motorvermogen van 90 kW en 122 pk, die in 11 seconden van 0 naar 100 accelereert. Dit maakt hem milieuvriendelijk als een hybride, ondanks zijn vermogen. Toyota heeft in het kader van de roadshow voor het nieuwe model al verschillende evenementen in heel Duitsland georganiseerd. Jonge beïnvloeders uit de betreffende stad waren er altijd om te steunen. Meer over de C-HR Hybrid van Toyota.

[shortcode-variabelen slug=”social-analytics”]

Toyota C-HR Hybrid Event: meer actieradius voor één auto

Met 242.000 volgers is Felix Fassbender een van de grootste influencers in NRW. Hij is zelf student en brengt zijn tijd graag door met een goede levensstijl. Bij een goede levensstijl hoort natuurlijk een mooie auto – en de Toyota C-HR Hybrid is de perfecte keuze. Het C-HR-model ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook zeer milieubewust dankzij zijn hybride motor. Op het evenement zelf kreeg Felix de kans om een testrit te maken met de auto en deze te delen met zijn volgers op sociale media. De avond voor het evenement had hij de auto en het evenement al geplaagd in zijn Instagram-verhaal. Op de dag van het evenement was het Felix’ taak zijn volgelingen opnieuw op het evenement en de roadshow te attenderen en hen te motiveren om mee te gaan. Tijdens een proefrit legde hij zijn 242 k fans uit hoe de auto werkt en welk rijplezier hij brengt. Om de duurzaamheid te garanderen, plaatste Felix een dag na het evenement een foto met links naar het model, naar Toyota en naar zijn compagnon.

Marketing voor het bereik van het evenement

Samen met Felix kozen we voor de Toyota C-HR Hybrid:

165.000

Totale indrukken (Instagram, Snapchat)

De 165k is verdeeld over één kanaal en totaal:

  • 1 Post
  • 10 Verhalen
  • 1 Beïnvloeder
  • 165k impressies bereikt op Instagram
  • 14.3k hebben gereageerd (Vind ik leuk, Reageer)

C-HR Hybrid door Toyota

De Toyota C-HR of Coupé High Rider is verkrijgbaar in vier versies: C-HR, C-HR Flow, C-HR Style en C-HR Lounge. De hybride crossover met elektrische en benzinemotor heeft 90 kW (122 pk) en een continu variabele automatische transmissie. Hij verbruikt ongeveer 4,1 – 3,5 liter per 100 kilometer, met een gecombineerde CO2-uitstoot van ongeveer 87-86 gram per kilometer. Hij heeft een CO2-efficiëntieklasse van A+. Nadere informatie is beschikbaar over de C-HR Hybrid van Toyota.

Influencer Marketing: uw sleutel tot organisch bereik

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Meer best practices met bloggers en influencers van ons agentschap

We hebben de afgelopen maanden een aantal spannende campagnes en evenementen gehad. Om u een inzicht te geven in het werk van ons bureau met bloggers en influencers, volgen hier een paar best practices op het gebied van influencer marketing:

[shortcode-variabelen slug=”social-analytics”]