Essen: Spreker voor Social Media Management

Communicatie is het verspreiden van kennis, nieuws maar ook emoties. Vandaag, met smartphones, bereikt het mensen snel, zoals nooit tevoren mensen. Niemand van ons is ongeleerd in zijn vak en de digitale transformatie heeft de prioriteit van de bedrijven bereikt, meer en meer online marketing managers reageren op de trend naar moderne concepten in hun eigen bedrijven. Informatie bereikt mensen sneller dan ooit tevoren, of het nu gaat om het laatste nieuws, aanbevelingen van vrienden en idolen of zelfs shoppingtips. Het hele leven, zowel in het dagelijks leven als op het werk, wordt steeds meer digitaal. Levert de online economie u het eerste rendement op? Profiteert uw merk al van de digitale omgeving? Hoe reageert uw bedrijf op de nieuwe mogelijkheden in marketing?

Spreker – Succes door sociale media marketing in de digitale transformatie

In de lezing zullen we de nieuwe trends in marketing presenteren en ook de beste praktijken van over de hele wereld. De trend van digitalisering is overal waarneembaar. Wij beantwoorden uw grote vragen als sprekers en keynote sprekers tijdens onze lezingen. In lezingen spreken wij vanuit concrete projectervaring, niet vanuit theoretische kennis en know-how van derden, uit boeken. Als digital natives zijn we in ons dagelijks leven 24 uur per dag online. Lees hier meer over onze Social Media Services Essen,

Ook zijn alle lezingen bedoeld voor publicisten en freelancers die de digitale strategieën van social media marketing willen begrijpen. Digitale merk fans? Door uw strategie worden niet-kopers consumenten, merkgebruikers en, via loyaliteit, echte fans en uiteindelijk merksponsors voor uw bedrijf. Onze lezingen in Essen en Noordrijn-Westfalen zijn bijzonder inspirerend voor managers die het hoogste bereik in de sociale media willen bereiken, maar ook voor marketingmanagers die met sociale-mediamarketing en digitale bedrijfsmodellen hun acties willen afstemmen op de digitale transformatie of de golf van digitalisering.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

  • Workshop en voortgezette opleiding
  • Spreker & Lezingen
  • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Antwoorden op uw vragen over digitale markten

Onze sprekers geven u in onze lezingen de belangrijkste antwoorden op de belangrijkste vragen:

  • Perceptie van de doelgroep: Welke positionering kan uw bedrijf in de nieuwe digitale wereld bereiken?
  • Hoe kunt u influencers van uw bedrijf overtuigen voor een samenwerking op lange termijn?
  • Wordt uw sector beïnvloed door de huidige digitale transformatie?
  • Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor digitalisering?
  • Hoe kunt u trends zoals social selling winstgevend toepassen voor uw bedrijf?
  • Welke technische knowhow en vaardigheden hebben uw werknemers nodig?

Onderwerpen en focus van onze social media management lezingen

In onze presentaties leggen wij vooral de nadruk op de volgende sleutelwoorden: social media campagnes, social media marketing, content marketing, social commerce, social media diensten en social media optimalisatie. Stuur ons nu uw vrijblijvende reserveringsaanvraag.

De experts voor evenementen in Essen

Als social media-experts observeren wij de traditionele sociale netwerken, zoals Youtube, maar ook de nieuwe sociale netwerken over de hele wereld. Voor alle socialemediabeheerders en -deskundigen gaat het bij het opzetten van digitale campagnes om de ontwikkeling van de vorm van digitale reclame in sociale netwerken en zoekmachines. Want alleen met innovatieve benaderingen, ideeën en concepten kunnen bedrijven de digitale verkoop via social commerce verhogen. Wij belichten ook de specifieke risico’s en kansen van sociale netwerken in de omroep. Begrijpelijk, eenvoudig gestructureerd en met voorbeelden, maar ook met nieuwe insiders. Als sprekers geven wij graag onze knowhow door aan de huidige generatie managers. Meer informatie over onze sprekers en experts vindt u hier.

Spreker voor uw evenement

Managers weten dat als sprekers op conferenties in Essen de voorbereiding het belangrijkste is om alle inhoud van de toespraak op een gestructureerde en begrijpelijke manier over te brengen. Heel vaak hebben we als spreker op een conferentie maar een half uur. Als het goed is, een uur om een veeleisend onderwerp op een gestructureerde en duidelijke manier over te brengen voor het publiek.

Wij merken vaak dat velen op zoek zijn naar een basiskennis op dit gebied, velen hadden voordien weinig contact met de materie, dus uiteraard houden wij in al onze presentaties ook rekening met een publiek zonder specialistische kennis. Voor de individuele kennis van Essen hebben wij onze presentaties opgesplitst in verschillende moeilijkheidsgraden. Meer over onze sprekers en social media sprekers.

Onmiddellijk succes voor uw managers dankzij de social media marketing trainers

Talrijke bedrijven en merken doen een beroep op ons wanneer zij hun oudere managers willen bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologie, nieuwe attitudes en mogelijkheden. Als trainer breng je enkele dagen door met de werknemers om alle voor jou vastgestelde doelstellingen te bereiken en de winst te verhogen. In vertrouwenwekkende samenwerking met de werknemer worden concepten, methoden en strategieën ontwikkeld. We beginnen vaak helemaal bij het begin, met de basismogelijkheden van Facebook en Youtube. Meer informatie over onze keynote sprekers en trainers. Hier vindt u meer informatie over onze sprekers en trainers. Uw social media marketing adviseurs en auteurs.

Wij bieden colleges aan voor Kanalen, Handel en Management

Bij het monitoren van KPI’s in sociale netwerken gebruiken we analyse om te achterhalen wanneer en hoe mensen over uw bedrijf praten in sociale media; interactie speelt een centrale rol bij monitoring. In onze presentaties geven wij u een eerste beoordeling van uw mogelijkheden, met praktische, concrete aanbevelingen voor actie – vanuit het oogpunt van een agentschap, de beste start voor social media marketing managers aan het begin van hun carrière. Zodat u kunt zien welke doelgroep-relevante content uw managers moeten publiceren en wanneer het optimale tijdstip voor postings is, zullen we dit uitleggen aan de hand van verschillende best practice voorbeelden uit het dagelijkse professionele leven. Sociale media kunnen u helpen om op lange termijn klanten en omzet te verwerven. Of u nu informatie nodig hebt over social commerce, customer care of monitoring, wij kunnen u op elk moment adviseren. Onze consultants zoeken uit welk medium voor u en uw individuele omstandigheden het meest geschikt is voor online marketing.

Boek de beste sprekers in heel Duitsland in Keulen, Essen, München, Stuttgart, Leipzig, Hannover en Düsseldorf.

Leadpower Instagram: Vertrouw op merkambassadeurs

Overtuig fans met creatieve reclame-ideeën en goede concepten. Profiteer van de kracht van social media-marketing voor uw evenement! perfect gerichte campagnes. Bouw nu merkfans op. Youtube, Facebook en Instagram, wij organiseren uw fan pagina’s volledig met moderne strategieën. Interactie is wat telt bij social media marketing, een precies afgestemde doelgroep verhoogt de interactie aanzienlijk. Onze social media marketing ontwerpt voor u een unieke aanwezigheid in social media, een zeer gerichte benadering van gebruikersgroepen en een snelle toename van het bereik. Met opties als Graph Search van marktleider Facebook heeft uw social media-projectmanager geweldige technieken tot zijn of haar beschikking. Niet alleen om abonnees in detail te leren kennen. Zo creëert u precieze sociale mediaconcepten. Interactie is waar het om gaat in sociale media. De precies ingestelde doelgroep verhoogt de factor van interactie als likes duurzaam voor uw bedrijf. Onze social media managers richten zich op sterke, virale online marketing campagnes. Op het gebied van digitale marketing heeft ons social media bureau expertise in huis voor uw campagne.

Met slimme, multimediale marketingconcepten tussen Facebook en Instagram. multinationale campagnes Overtuig nieuwe kopers voor vele jaren met creatieve, nieuwe ideeën goed gemaakte concepten. Het gebruik van media verschuift meer en meer naar sociale media, en niet alleen sinds de laatste paar jaar. uw moderne digitale aanwezigheid.