Influencer Marketing Strategieën – Sprekerslezing @ISM

Wat maakt influencer marketing zo speciaal? In mijn laatste Influencer Marketing lezing voor dit jaar, richtten we ons opnieuw op methoden en strategieën die je tegenwoordig nodig hebt als social media manager. Dit was mijn tweede optreden als spreker aan de International School of Management. Hier leren jonge studenten hoe media en marketing werken. Midden in het Mediapark Keulen is dit de beste locatie voor jonge talenten. Vandaag kwamen we bijeen om te praten over influencer marketing op YouTube. Grotere campagne? Ons influencer agentschap.

Hier vindt u meer informatie over bijscholing / workshops en sprekers / lezingen.

Hoe werkt influencer marketing?

Hoewel influencer marketing niet alleen werkt op YouTube, maar ook op social media platforms zoals Facebook of Instagram, voorspellen we momenteel de grootste kracht voor YouTube. URL’s kunnen hier perfect gepositioneerd worden voor online shops, influencers bereiken een ongelooflijk hoge interactiegraad en echte betrokkenheid bij hun verhalen. Hun fans, hun gemeenschap, volgt hen waar ze ook gaan. Daarom wilden we voor de laatste keer dit jaar een blik werpen op de geheimen van influencer marketing.

Video – Universiteitslezing 2019: permanente educatie

Lezing – Influencer Marketing & Blogger Relations 2019

De lezing Influencer Marketing behandelt de magie, maar ook het mechanisme achter de marketingstrategie op meer dan 90 afzonderlijke dia’s. Sociale netwerken en het World Wide Web hebben onze hele wereld voorgoed veranderd. Van aandelenmarkten die nu in real time verhandelen tot communicatie over de hele wereld in real time. De vriend belt zijn vriendin uit Australië, ze hebben een eerste klas gesprek, ook al is ze in de VS. Zo verspreidt de informatie zich snel. Influencers zorgen dus voor grote virale effecten, virale effecten die reclamebureaus maar ook social media bureaus winstgevend willen inzetten voor hun klanten. Dit is ook een geweldige business voor de influencers, omdat ze zich zo volledig kunnen concentreren op hun grootste hobby en er hun beroep van kunnen maken.

 

Natuurlijk gaat mijn lezing ook over het onderwerp geld verdienen als influencer. Op welk netwerk verdien je het meeste geld? Hoeveel moet je als marketingmanager uittrekken voor een goede influencercampagne? Boekt u liever die ene grote macro-influencer of concentreert u zich liever op micro-influencers? Dit zijn veel vragen waarmee socialemediabeheerders te maken krijgen, vooral als ze studeren. Daarom ben ik altijd blij om jonge studenten een beetje input te geven uit de ondernemerswereld. Laten we eens kijken naar een kleine selectie van de dia’s die in de lezing werden gepresenteerd.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Beste praktijken – Lezingen en workshops

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Voorbeeld dia’s van de lezing – selectie

Als u op zoek bent naar een influencer marketing spreker, hier zijn nog een paar sneak peeks van een selectie van mijn slides.

Plaats: International School of Management (Universiteit)

De International School of Management heeft haar zetel in Keulen in het Mediapark. Indirect aan het meer en dicht bij de stad. De perfecte plaats voor creativiteit, maar ook voor de klassieke mensenkennis. Meer informatie over de International School of Management vindt u hier:

Invloedrijke Marketing Online Cursus – nu op Youtube

Mijn gratis online workshop is nu beschikbaar op Youtube. Er zijn 6 delen over het onderwerp van influencer marketing. Dit is deel 1:

Spreker voor Influencer & Sociale Media Marketing

Als u op zoek bent naar een spreker voor uw volgende universitaire evenement of uw volgende personeelsopleiding of personeelsontwikkeling, kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Desgewenst kunt u ons ook rechtstreeks informatie over het evenement toezenden, alsmede de tijden en de algemene voorwaarden of kaderinformatie.

  • Spreker – Boeken & Inlichtingen