Influencer x Blogger Event Voorbeelden: Hoogtepunten en beste praktijken van het agentschap

Influencer Event Examples – Geen evenement is zoals het andere, geen klant, geen product en dus zijn er creatieve ideeën voor marketing nodig! In onze strategie presenteren wij dus niet langer “alleen maar” producten, maar spelen wij in op de behoeften van de gebruikers! Een eenvoudig voorbeeld? Een testrit in de nieuwe elektrische auto, met je eigen social media ster. Exclusieve danslessen voor geselecteerde personen. Mode evenementen met glamour factor. Tip! Lees hier meer over de effectiviteit en impact van influencer events.

WeightWatchers Jaarlijkse Bijeenkomst: Dansen met Motsi

Een van onze laatste hoogtepunten (voor Corona), de WeightWatchers jaarlijkse bijeenkomst met meer dan 50+ actieve WW influencers. Er was eten van sterrenkok Andi Schweiger en exclusieve dans en training van Motsi Mabuse.

Hoogtepunten:

 • Meer dan 50+ actieve WW Influencers
 • Dancing with the Queen Motsi Mabuse
 • Diner door sterrenkok Andi Schweiger

Modeweek: modeshow zaterdagavond (finale)

There is no business like show business! Wij doen niet alleen de typische mode-evenementen, wij creëren hoogtepunten! Bijvoorbeeld tijdens de Berlin Fashion Week 2019, met de laatste show op zaterdagavond om 20.15 uur. Onder andere, “Sat1 Prominent” zal er zijn. Dit toont aan dat influencer marketing extra voordelen heeft, de impact op andere media. Ik wil over ze allemaal verslag uitbrengen! Bovendien treden er opnieuw verstrooiingseffecten op, bijvoorbeeld wanneer de bijdrage wordt getoond op “Sat1 Prominent” en de volgende dag opnieuw op “Frühstücksfernsehen”.

Hoogtepunten:

 • Zwembad Startbaan
 • Laatste show van de Berlijnse modeweek 2019 om 20.15 uur
 • Beroemdheden, TV-stations (zoals Sat1), tijdschriften (zoals Harper’s Bazaar)

Testrit in een elektrische auto: testrit met ventilatoren

Hybride auto’s, elektrische auto’s, ze nemen steeds meer plaats in het verkeer in! In 2018 was het onderwerp nog absoluut “nieuw” en moesten we er dus aandacht aan besteden. Het idee, een testrit met je favoriete social media ster, op 5 locaties en 5 dagen. Verandering begint in de hoofden van de mensen en dus bij de jeugd. Als zij zich richten op verandering, zullen de ouders en grootouders volgen – vroeg of laat, simpel gezegd.

Een eenvoudig principe van verandering.

Hoogtepunten:

 • Nieuwe technologie in het gesprek brengen
 • Volgers ontmoeten hun sociale sterren in privé

Offline inspireren, online verbinden.

Dan online, op Instagram:

Sportinfluencer Award: Viering van Fitness

Hoe kan social media marketing interessant worden gemaakt voor verzekeringsmaatschappijen? Allereerst sluiten we verzekeringen uit van de strategieplanning en brengen we het eigenlijke voordeel naar voren, beweging, voeding, sport!

Wie gezond leeft, leeft langer!

Daarom wilden wij de social media-sterren belonen die een positief rolmodel zijn in de sociale media. Of het nu Instagram, Facebook of YouTube is. Social media-sterren als Pamela Reif werden geëerd, maar ook jonge talenten door niemand minder dan tenniswereldkampioene Angelique Kerber.

Hoogtepunten:

 • Onderscheiding door wereldkampioene tennis Angelique Kerber
 • Meer dan 20+ actieve fitness en sport influencers
 • Onder andere bekroond: Pamela Reif
 • Locatie: Nabij Olympisch Stadion München

Influencer Marketing? In feite maakt marketing via influencers nu integraal deel uit van de marketingmix van kleine en middelgrote ondernemingen, maar vooral van grote bedrijven.

Advertenties in de sociale media: Inhoud doeltreffend verspreiden

Ja, influencer marketing zorgt voor organisch bereik, maar ook “slechts” voor een tijdelijke periode.

Denk aan het algoritme van TikTok en Instagram, bijvoorbeeld. Deze is gewoonlijk ingesteld op een 24-uurs cyclus. Natuurlijk is er ook inhoud die een paar dagen langer onder het “topnieuws” staat. In de regel verdwijnt de inhoud echter na korte tijd. Met YouTube is het een beetje anders: als de inhoud goed gepland is, wordt hij na weken, maanden en soms jaren nog steeds door het algoritme weergegeven.

Lees meer over hier: