Kylie Jenner video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Kylie Jenner Videos – Zij en haar familie (Kardashian) zijn een fenomeen! Met haar 21 jaar is zij nu al de jongste miljardair en breekt zij ook records op sociale netwerken. Als jonge moeder, als zakenvrouw, als de partner van haar man – op welke van haar content wordt het meest geklikt? Laten we eens kijken. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd in sociale netwerken. Welke onderwerpen (inhoud) vindt de gemeenschap leuk? Van welke onderwerpen houdt de gemeenschap? Deze video’s zijn, net als de video’s van Christiano Ronaldo en Kanye West, al jaren populair op YouTube en kunnen een beetje creatieve input zijn voor uw marketingteam. Meer creatieve oplossingen? Ons social media bureau is uw aanspreekpunt voor concept, advertenties en community, ook op YouTube. Tip! Creatieve ideeën ontwikkelen? Leer van de meest succesvolle video (inhoud), hier kom je terug op de YouTube evaluatie: Evergreens.

Q&A met Kylie Jenner en Travis Scott

Een dag uit het leven van Kylie

Kylie Jenner x Stormi

Social media marketing voor beroemdheden

Het is gemakkelijk voor mensen om bereik te bereiken op YouTube, omdat ze leven van het authentieke charisma van een persoon. Merken en bedrijfsproducten hebben het moeilijker! Met de juiste concepten en de juiste social media-strategie kunt u leren van de social marketing van beroemdheden! Voor authentieke inhoud die meer is dan “alleen maar reclame”.

Lees meer over onze:

Kylie Jenner’s Halloween Make-up

Kerst bakken met Kylie en Stormi

Kylie Jenner’s Beauty Routine

Verrassingsbezoek met Kylie Jenner

Achter de schermen – Met Gala Look

Bakken met Kylie Jenner en Stormi voor Halloween

Maak je klaar met Kylie en Khloé

Maak je klaar met Kylie en Kim

Kylie Jenner Tour

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Ronaldo video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Een icoon op Instagram, ook op YouTube en overal! Ronaldo is een doelpuntenmachine en een marketingmachine. Maar welke inhoud doet het bijzonder goed bij sportfans en wordt 100 miljoen keer aangeklikt? We hebben de analyse gedaan, na bijna 20 jaar YouTube: Hier zijn de CR7 evergreens met de meeste clicks van de gemeenschap.

Kanye West (Ye) video’s op YouTube: De meest succesvolle video’s

Als er één artiest / PR genie is, dan is het Kanye West wel. Van hiphopster, tot huwelijk met Kim Kardashian en nu, met een nieuwe naam (ook officieel geregistreerd): Ye. Genialiteit en waanzin liggen vaak dicht bij elkaar en veel van wat naar buiten komt is gewoon extreem goed berekende PR. Leer van de besten!

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.