Hannover: Keynote Spreker voor Sociale Media & Beurzen

Social Media Hann over – Communicatie is het verspreiden van nieuws, emoties maar ook kennis. Vandaag bereikt het snel mensen met smartphones zoals nooit tevoren in de geschiedenis van de media. Niemand is gestopt met on the job leren en de digitale transformatie is in volle gang. Meer en meer managers begrijpen de nieuwe trend. Informatie, of het nu kennis, nieuws of aanbevelingen zijn, bereikt ons snel en efficiënt als nooit tevoren. Ons leven, zowel in het dagelijks leven als op het werk, wordt steeds digitaler. Dit roept natuurlijk de vraag op: profiteert u persoonlijk al van de digitale economie? Maakt u al winstgevend gebruik van de digitale wereld? Hoe reageert uw bedrijf op de talrijke nieuwe digitale mogelijkheden in marketing?

Succesvolle marketing in de digitale transformatie met keynote sprekers

In het dagelijks leven zijn we 24 uur per dag digitale inboorlingen. In onze lezingen presenteren wij de nieuwe trends in marketing en unieke best practices. Wij bieden praktische ervaring en knowhow uit verschillende projecten. Als keynote sprekers beantwoorden wij uw vragen tijdens presentaties. De digitaliseringstrend is overal waarneembaar.

Wij spreken voor managers die hun merk afstemmen op digitale transformatie via sociale media en digitale bedrijfsmodellen. Maak van huidige niet-kopers nieuwe consumenten, merkgebruikers en breng ze tot definitieve merkentrouw. Want zo worden ze echte merkfans voor uw bedrijf en uiteindelijk merksponsors. En natuurlijk zijn onze lezingen ook voor freelancers en zelfstandigen die meer willen weten over de digitale concepten en strategieën van social media marketing.

Antwoorden op uw vragen over digitale transformatie

Onze adviseurs geven u antwoorden op vragen over social media marketing:

  • Hoe kunt u uw bedrijf digitaal netwerken?
  • Welke technische knowhow en expertise heeft uw bedrijf nodig om zich aan te passen?
  • Gebruikt u sociale verkoop voor marketing?
  • Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor digitalisering?
  • Hoe beïnvloedt digitalisering uw bedrijfstak?
  • Hoe trek je influencers en ambassadeurs aan?

Sociale-mediamarketing: focus en actuele onderwerpen

In onze toespraken richten wij ons op de volgende onderwerpen: social media services, social commerce, social media marketing case studies, social media optimalisatie, content marketing en social media campagnes. Stuur ons nu uw vrijblijvende reserveringsaanvraag.

Vraag nu advies aan onze experts

Nieuwe sociale netwerken zoals Whatsapp zijn voor social media marketing managers niet minder relevant dan traditionele sociale netwerken. Om ervoor te zorgen dat social media-reclame zijn effectiviteit niet verliest, ontwikkelen wij diepgaandere concepten en strategieën. Alleen door nieuwe ideeën en concepten kunnen bedrijven hun omzet verhogen via social media marketing of commerce. Interactie is waar het om gaat in sociale media. Een precies gedefinieerde doelgroep duwt het interactiepercentage zoals likes aanzienlijk. efficiënte community communicatie Youtube, Facebook of Instagram: Wij organiseren uw social media kanalen duurzaam met moderne concepten. Instagram, Facebook of Twitter: Wij verzorgen uw fanpagina’s in hun geheel met multimediaconcepten. Het verkoopkanaal via het web, met zijn digitale marketingmogelijkheden, heeft al vele jaren met succes zijn intrede gedaan in de strategiemix van projectmanagers. Sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Snapchat en Instgram bieden uw campagne enorme mogelijkheden voor evenementen met een groot bereik en efficiënte communicatie met de gemeenschap. Wat wij als social media bureau vinden voor onze klanten – viraliteit in sociale netwerken. Ons agentschap heeft expertise in digitale marketing voor alle sociale netwerken. Overtuig fans voor lange tijd met goede digitale marketing strategieën samen met ons als social media managers!

 

Sociale netwerken bieden zowel risico’s als kansen, die wij ook in de Duitse media dichter bij de mensen brengen. Als sprekers geven wij onze kennis graag door aan de nieuwe generatie managers. Begrijpelijk, duidelijk en met voorbeelden en nieuwe insiders. Uw social media experts.

Spreker voor uw conferentie of beurs in Nedersaksen

Heel vaak hebben wij als spreker op een conferentie maar een half uur voor de hele presentatie met al zijn facetten; als wij geluk hebben, hebben wij een uur om ons specifieke onderwerp gestructureerd en duidelijk over te brengen. Als keynote spreker op conferenties is de voorbereiding van de presentatie het belangrijkste om alle inhoud op een gebundelde en begrijpelijke manier over te brengen.

Bij de afspraken valt het vaak op dat veel toehoorders op het congres op zoek zijn naar een basiskennis op het vakgebied. Daarom zijn veel presentaties ook gericht op een publiek dat minder ervaring heeft met de presentatie. Speciaal hiervoor hebben wij workshops en voordrachten in verschillende ervaringsniveaus ingedeeld, zodat wij als sprekers individueel op het kennisniveau van de bezoekers kunnen inspelen en zo een perfect resultaat kunnen beloven. Meer informatie over onze keynote sprekers vindt u hier.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

  • Workshop en voortgezette opleiding
  • Spreker & Lezingen
  • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Social Media Trainer: Coaches voor uw medewerkers in Hannover

. Met volledige inzet en doeltreffende samenwerking worden methoden, richtsnoeren en strategieën ontwikkeld. Om hele afdelingen technologisch bij de tijd te houden, boeken verenigingen social media-trainers. Als trainer spendeer je echt veel tijd om alle doelen voor je te bereiken. Meer over onze social media trainers. Meer over onze sprekers en social media schrijvers. Onze social media marketing docenten.

Wij bieden speeches voor marketing, commercie, kanalen, optimalisatie, campagnes, diensten, enz.

De gemakkelijkste start, zelfs voor beginners, met concrete strategieën en een beoordeling en expertise van uw mogelijkheden. Bij het monitoren van sociale netwerken komen we er samen achter wanneer, waar en hoe mensen over uw merk praten, interactie speelt een grote rol bij monitoring. Via Facebook kun je veel bereiken door gerichte monitoring. Sociale netwerken kunnen u efficiënt ondersteunen bij het werven van medewerkers, nieuwe klanten en bereik voor uw bedrijf op de lange termijn. Onze consultants zoeken uit welk sociaal medium voor u het meest geschikt is voor crossmediale marketing. Onze managers zullen u graag verder adviseren, of het nu gaat om informatie over social commerce of monitoring. Wij leggen uit welke inhoud u of uw managers kunnen publiceren en wanneer de meest populaire tijd is om dat te doen met veelzijdige best practices.

Vergroot je bereik met Instagram interactie

Wees creatief, vertel uw gebruikers een bedrijfsverhaal en inspireer fans voor vele jaren, vooral als start-up. Maak gebruik van de kracht van social media marketing. Bouw onmiddellijk merkfans op voor de lange termijn en gebruik creatieve tools zoals retargeting pixels om leads te genereren. een moderne merkaanwezigheid. Hoe scherper uw doelgroep is gedefinieerd, hoe hoger de gebruikersinteractie van uw socialemediakanaal. Met functies zoals Graph Search van Facebook beschikt u in Adsmanager over geweldige tools, niet alleen om volgers uitgebreid te analyseren, maar ook om precieze reclameconcepten te creëren.

Boek social media keynote sprekers in heel Duitsland met Social Media One: Spreker Hamburg, Spreker Düsseldorf, Spreker Niedersachsen, Spreker Leipzig, Spreker München, Spreker Hannover en Spreker Köln.