Berlijn: Keynote Spreker voor Social Media Marketing & Management

Social Media Agentur Berlin – In onze presentaties presenteren we best practices van over de hele wereld en de nieuwe trends in marketing. Digitalisering en digitale transformatie zijn altijd en overal aanwezig. In het dagelijks leven zijn wij vierentwintig uur per dag digitale inboorlingen. Geen theoretische kennis, wij bieden praktische ervaring en know-how uit vele mediaprojecten. Wij beantwoorden uw vragen tijdens onze lezingen als social media sprekers.

Marketing en Management – Uw sprekers

Communicatie, de wereldwijde verspreiding van informatie, foto’s en nieuws, bereikt met smartphones de wereld in een ongekende snelheid. Informatie bereikt mensen sneller dan ooit tevoren, of het nu gaat om het laatste nieuws, aanbevelingen of shoppingtips. Niet pas sinds gisteren is de digitale transformatie in volle gang, niemand van ons heeft ooit alles on the job geleerd. Ons hele leven wordt steeds meer digitaal. Hoe reageert uw bedrijf op de mogelijkheden en kansen in marketing? Profiteert uw merk al van de nieuwe digitale omgeving? Is uw team digitaal verbonden? Eerlijk gezegd, profiteert u persoonlijk van online handel?

Door middel van social media marketing en management maakt u van niet-kopers nieuwe consumenten en duurzame merkgebruikers. Zorg dan dat ze merkentrouw worden. Dit is hoe niet-kopers en merkgebruikers echte merkfans worden en uiteindelijk merksponsors. Onze lezingen inspireren vooral managers en medewerkers die het hoogste bereik in social media marketing willen bereiken. Zo zijn al onze lezingen ook voor publicisten en zelfstandigen die hun digitale strategieën willen uitbreiden via sociale media.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

 • Workshop en voortgezette opleiding
 • Spreker & Lezingen
 • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Hulp en antwoorden voor social media marketing managers

Ons bureau geeft u in onze lezingen de belangrijkste antwoorden op vragen over social media marketing:

 • Maakt u gebruik van social selling voor effectieve promotie en marketing?
 • Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor digitalisering?
 • Welke positionering en reputatie kan uw project in een genetwerkte wereld met marketing bereiken?
 • Welke technische knowhow en expertise heeft uw team nodig?
 • Hoe overtuig je influencers?
 • Hoe verandert de huidige digitalisering uw bedrijfstak?

Onderwerpen en focus van onze social media marketing

In onze presentaties concentreren wij ons op deze kerngebieden: Content Marketing, Social Media Campagnes, Social Media Optimalisatie en Monitoring, Social Commerce, Social Media Diensten en Social Media Marketing. Stuur ons nu een vrijblijvende boekingsaanvraag voor uw volgende conferentie.

De deskundigen en adviseurs voor handelsbeurzen in Berlijn

Om ervoor te zorgen dat socialemedia-marketing niet aan doeltreffendheid inboet, blijven wij strategieën en concepten ontwikkelen. Alleen met innovatieve benaderingen en concepten kunnen merken de digitale verkoop via social commerce verbeteren. Als sprekers en deskundigen op het gebied van sociale media kijken wij zowel naar de gevestigde sociale netwerken als naar de nieuwe sociale netwerken. Met case studies en nieuwe insiders, begrijpelijk en eenvoudig uitgelegd. Wij brengen ook de mogelijkheden en risico’s van sociale netwerken dichter bij de mensen in de media, met al hun facetten. Ook het doorgeven van kennis aan de volgende generatie op een bepaald moment vervult sprekers met vreugde. Onze social media experts.

Sociale media spreker voor Berlijn evenementen

We merken vaak dat veel toehoorders hun kennis van sociale media willen verbeteren. Daarom zijn veel presentaties gericht op een publiek dat eigenlijk niet in het onderwerp gespecialiseerd is. Voor de verschillende kennisniveaus zijn de presentaties onderverdeeld in op ervaring gebaseerde moeilijkheidsgraden. De conceptie van de onderwerpen is vaak moeilijk, omdat men voor een relatief omvangrijk en complex onderwerp als sociale media vaak maar drie kwartier in de lezing heeft om alle grondbeginselen te behandelen. Als spreker is een doelgerichte voorbereiding van de toespraak, afgestemd op het aanwezige publiek, van cruciaal belang om alle inhoud van de toespraak op een begrijpelijke en gestructureerde manier over te brengen. Meer informatie over onze sprekers en spreeksters.

Met instructie tot succes op lange termijn dankzij social media trainers

Als spreker begin je meestal helemaal bij het begin met Facebook en Instagram. Met volledige inzet en in doeltreffende samenwerking worden samen met de managers methoden en strategieën ontwikkeld. Er wordt een beroep op ons gedaan door veel bedrijven en ondernemingen die hun managers op de hoogte willen brengen van de nieuwste technologie. Als social media trainer blijf je een paar uur, soms weken, bij je managers om de beste resultaten voor je klanten te bereiken. Je trainers. Hier vindt u informatie over onze sprekers en auteurs. Meer over onze sprekers en social media instructeurs.

Presentaties voor reclamecampagnes, optimalisering en beheer

Sociale media kunnen uw teams effectief ondersteunen bij het binnenhalen van verkoop, nieuwe klanten en meer bereik. In onze presentaties geven we een eerste expertise van uw mogelijkheden, met praktische, concrete methodes, de meest geschikte start voor social media marketing managers. Om u te laten zien welke doelgroep-relevante content uw medewerkers kunnen posten en ook wanneer daarvoor het meest populaire moment is, laten wij u dat zien met verschillende best practices uit het dagelijkse professionele leven. Bij elke afspraak gaan onze consultants na welk sociaal medium voor u en uw individuele omstandigheden het juiste is voor crossmediale marketing. Onze managers adviseren u graag verder, of het nu gaat om assessments op het gebied van social commerce, customer care of monitoring. Bij het monitoren van KPI’s in sociale netwerken komen we te weten waar, hoe en wanneer mensen over uw merk discussiëren; interactie speelt een centrale rol in de monitoring.

Boek sprekers voor Berlijn en heel Duitsland met Social Media One:

 • Keynote Spreker Hannover
 • Keynote Spreker München
 • Keynote Spreker Leipzig
 • Keynote Spreker Keulen
 • Keynote Spreker Düsseldorf
 • Keynote Spreker Hamburg

Influencers en merkambassadeurs voor uw productlancering: Instagram voor agentschappen en bedrijven in Berlijn

We vertrouwen op virale media! Hoe preciezer uw doelgroep, hoe doeltreffender de interactie van uw kanaal met de gebruiker. Bereik fans met goed voorbereide strategieën! Op het gebied van marketing beschikt ons social media agentschap over experts voor uw campagnes en acties. Hoe duidelijker de doelgroep, hoe sterker de gebruikersinteractie van uw fans. Met innovatieve en cross-media concepten tussen Facebook en Instagram. Efficiënte doelgroepcommunicatie.

Waarom?

Sociale medianetwerken zoals Facebook, YouTube en Instagram bieden uw sociale mediacampagne een enorm potentieel voor uw unieke aanwezigheid in de sociale media, zeer gerichte adressering en een extreem snelle toename van het bereik. Win fans met geplande concepten samen met ons als social media managers. Haal de aantrekkingskracht van social media marketing voor uw evenement! Nationale campagnes. Gewoontegedragspatronen veranderen, dus verschuift het mediagebruik meer en meer naar sociale media. Met functies zoals Graph Search van marktleider Facebook zijn er in de Ad Manager grote mogelijkheden vrij om de efficiëntie van het kanaal te verhogen. Niet alleen om u te helpen fans in detail te analyseren. Met innovatieve sterk verbonden ideeën tussen Facebook, Snapchat en andere sociale netwerken Instagram. Ontdek hier meer over influencer marketing.