Dortmund: spreker voor sociale-mediamarketing en digitale transformatie

Social Media Dortmund – Digitale transformatie en digitalisering zijn aanwezig in al onze dagelijkse levens. In onze lezingen geven wij als sprekers uitvoerig antwoord op uw vragen. Geen theoretische kennis, wij bieden praktische ervaring en know-how van verschillende mediaprojecten. Als digital natives brengen we onze tijd op de een of andere manier altijd door op het sociale web. Aan de hand van praktische voorbeelden tonen we u nieuwe trends in marketing en ideeën voor uw eigen social media-marketing.

Spreker: Succes door marketing bij de digitale transformatie in het Ruhrgebied

Communicatie, de wereldwijde verspreiding van nieuws, emoties maar ook kennis, bereikt met smartphones de gebruikers snel als nooit tevoren. Informatie bereikt mensen sneller dan ooit tevoren, of het nu gaat om aanbevelingen van vrienden, nieuws of interessante kennis. Niet pas sinds gisteren, de digitale transformatie in volle gang, heeft niemand van ons alles geleerd. Het leven, zowel in het dagelijks leven als op het werk, is altijd digitaal. Profiteert uw merk al van de digitale wereld? Zijn uw werknemers al digitaal verbonden op alle belangrijke kerngebieden, inclusief klantenbeheer? Levert de digitale economie uw merk al de eerste winst op? Hoe reageert u in uw belangrijke beslissingen op de mogelijkheden en kansen in de moderne marketingmix?

En natuurlijk zijn alle lezingen ook voor publicisten en freelancers die willen leren over de digitale concepten en strategieën van social media marketing met al zijn nieuwe uitdagingen. Kent u het proces om digitale merkfans te creëren? Niet-kopers worden consumenten, merkgebruikers en echte merkfans door uw strategie en uiteindelijk merksponsors voor u. Wij spreken voor managers die hun merk vandaag al afstemmen op de digitale transformatie of de digitalisering van alle markten via sociale media en zuiver digitale bedrijfsmodellen, voor duurzaam succes in het marketingconcept.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

 • Workshop en voortgezette opleiding
 • Spreker & Lezingen
 • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Antwoorden en hulp voor social media marketing managers

Hier hebben we vele presentaties per jaar.Boek keynote sprekers in heel Duitsland met Social Media One in Berlijn, Düsseldorf, Keulen, München, Hannover, Hamburg en Stuttgart. Ons bureau zal u antwoorden op vragen geven:

 • Welke technische knowhow en expertise moet uw bedrijf aanpassen om te kunnen profiteren van de vele digitale mogelijkheden?
 • Hoe trek je influencers aan?
 • Hoe beïnvloedt de huidige digitale transformatie uw bedrijfstak?
 • Hoe kunt u uw bedrijf efficiënt digitaal netwerken?
 • Hoe positioneert u uw bedrijf strategisch in de digitale transformatie?
 • Wat is de positionering en de reputatie van uw bedrijf in de digitale wereld?

De basis in onze marketing en management colleges

Wij concentreren ons op deze onderwerpen in onze lezingen:

 • Waarom sociale media en marketing?
 • Sociale handel
 • Inhoud marketing
 • Sociale media campagnes
 • Diensten voor sociale media
 • Sociale media marketing
 • Optimalisatie sociale media

Stuur ons uw vrijblijvende boekingsaanvraag voor uw volgende conferentie.

Ontvang nu aanbevelingen van onze bureau-experts

Alleen met innovatieve ideeën en concepten kunnen merken hun digitale verkoop via social commerce verhogen. Het mediagebruik verandert en de nieuwe generatie sociale netwerken zijn voor marketingmanagers net zo belangrijk als de oudere sociale netwerken die vandaag door miljarden mensen worden gebruikt. Voor innovatieve strategieën en concepten in social media marketing, ontwikkelen wij geavanceerde concepten en strategieën. Als sprekers treden wij ook vrij vaak op voor publiek en in en op TV-formats om hen te helpen de functie van sociale netwerken en de groepsdynamiek daarbinnen te begrijpen. Met best practice voorbeelden en paxis insiders, begrijpelijk en eenvoudig beschreven. Het geven van kennis op een bepaald punt is wat sprekers drijft. Onze experts.

De hoofdsprekers voor intensieve toespraken in NRW

Als spreker is voorbereiding van cruciaal belang voor het begrijpelijk overbrengen van technische informatie. De conceptie van de onderwerpen is vaak moeilijk, omdat je als spreker soms maar een half uur hebt voor een relatief uitgebreid en ingewikkeld onderwerp. De meeste van onze presentaties zijn voor een publiek dat geen expert is op dit gebied, zoals verkopers of leidinggevenden die meer fundamenteel willen leren over sociale media voor hun beslissingen in het bedrijf op een dagelijkse basis. Voor de individuele ervaring zijn onze presentaties ingedeeld in verschillende ervaringsniveaus. Meer over onze keynote sprekers en spreeksters.

Trainers in Keulen: Coaches voor uw bedrijf

Youtube en Facebook, in feite, begin je meestal vanaf nul. Als trainer gaat het erom altijd methodes te creëren in een effectieve samenwerking met je team. U brengt veel tijd door met de managers voor advies, zodat u het beste resultaat voor u kunt behalen. Wij worden door verschillende merken ingehuurd wanneer zij hun eigen jonge managers weer op de hoogte willen brengen van nieuwe perspectieven en functies. Onze social media consultants en trainers. Meer informatie over onze sprekers en social media trainers. Meer informatie over onze sprekers en social media auteurs vindt u hier.

Wij bieden speeches voor reclamecampagnes, social commerce en klantenservice

Of u nu tips nodig heeft over social media marketing of commercie, wij adviseren u graag verder. Onze coaches weten welk medium het beste bij uw merk en uw omstandigheden past. De ideale start met praktische, concrete aanbevelingen voor actie en een expertise van uw mogelijkheden na de presentaties. Bij het monitoren van KPI’s in sociale netwerken komen we er door analyse achter hoe, wanneer en waar mensen over uw merk praten in sociale netwerken. Het bereiken van nieuwe klanten en het behalen van omzet, sociale netwerken brengen u dit allemaal. In verschillende best practices delen we mee welke inhoud je kunt posten en wanneer het juiste moment is.

Leadpower Instagram: Vertrouw op merkambassadeurs

Interactie met volgers is wat telt in sociale media, een precies gericht publiek verhoogt de interactiefactor aanzienlijk. Sociale medianetwerken bieden u enorme mogelijkheden voor perfect gerichte wedstrijden, snelle toename van het bereik en nationale sociale mediacampagnes. Evenementen met een groot bereik. Met Instagram experts voor alle relevante online marketing beslissingen. In ons social media management ligt de nadruk op media met een hoog bereik. Ontmoet fans voor de toekomst door nieuwe ideeën goede concepten. Om volgers uitgebreid te analyseren, heeft uw bedrijf toegang tot fantastische tools zoals Facebook’s Graph Search. Interactie is wat telt in social media marketing. De precieze doelgroep duwt de interactie aanzienlijk. Krachtige evenementen: de kracht van social media marketing! Overtuig samen met ons nieuwe kopers voor de toekomst met geplande concepten! Bouw vandaag nog merkfans op. High-reach events Instagram, Snapchat of zelfs Twitter, wij zorgen voor uw social media kanaal met cross-media concepten voor meer echte volgers.

Gedragspatronen zijn aan het veranderen, waarbij het mediagebruik de neiging vertoont zich naar het internet te verplaatsen.

Met slimme en sterk gekoppelde strategieën tussen Facebook, Snapchat en Instagram.