Amazon x Youtube Documentaires: Karbal x Terry Joe – Bars

In feite is het altijd erg moeilijk om best practice projecten, referenties en het verhaal achter al het werk te vertellen. Wij plannen, creëren en publiceren immers elke dag nieuwe inhoud voor de gemeenschappen! Maar vandaag kwam een speciale, een hoogtepunt voor ons, de eerste Amazon documentaire! Maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Dus we willen u niet in spanning houden, hier zijn onze eerste Amazon x Youtube documentaires.

Karbal x Terry Joe – Bars Amazon Docu

Generatie Y: Rap, Hip Hop, Energie

In dit voorbeeld kun je goed zien wat rap en hip hop betekenen, vooral voor de nieuwe generatie. Talrijke voorbeelden, of het nu om ijsthee of om pizza gaat, tonen aan hoe levensmiddelen ook aan een jonge doelgroep kunnen worden aangeboden, met groot succes.

In de mix van verschillende social media marketing kanalen heeft u verschillende opties tot uw beschikking. YouTube, en met name videomarketing, heeft echter een heel bijzondere invloed op de doelgroep. Omdat in tegenstelling tot Instagram niet alleen korte sequenties worden getoond, maar individuele video’s jarenlang worden bekeken en zo de meest succesvolle YouTube-video’s voor hun specifieke onderwerp worden. Als u meer wilt weten over dit onderwerp, kunt u hier tips vinden, in ons artikel over dit onderwerp:

Dubai: December – Coming Up

Tip! Ga volgende week zeker een kijkje nemen in de Burj Khalifa in Dubai! Hier ziet u een van de meest spectaculaire concepten die we in ons leven hebben ontwikkeld.

Meer dan dat kunnen we nog niet onthullen!

… maar je zult het antwoord snel vinden hier in de blog! Als u zelf op zoek bent naar social media marketing concepten die opvallen, praat dan met onze social media consultant* Zij zullen u de input geven die zorgt voor aandacht en bereik. Lees hier meer over het onderwerp:

Teaser voor Dubai met Farid Bang