Zoe Dvir: Virtuele Influencer en Digitaal Model, Leven, Dagelijks Leven en Banen

Zoe Dvir – Het jonge virtuele model uit Israël heeft in zeer korte tijd al de harten van haar volgelingen veroverd. De schattige krullenkop overtuigt met natuurlijkheid en passie. Want de dingen waar ze van houdt, wil ze met heel haar hart beschermen. Daarom is Zoë een veganist met hart en ziel en presenteert ze de gezonde levensstijl aan haar volgelingen. Als virtuele influencer slaat zij momenteel de spijker op de kop en de business rond digitale persoonlijkheden en modellen groeit voortdurend. Blijf op de hoogte en maak kennis met een van de meest succesvolle virtuele influencers: Zoe Dvir.

Zoe Dvir: Instagram, het leven, het dagelijkse leven en activisme

Er zit zoveel meer achter de mooie foto’s op Instagram dan alleen maar een mooie jonge vrouw. Het virtuele model studeert, ontmoet vrienden en komt op voor de dingen die haar na aan het hart liggen. Klinkt bijna te perfect? De virtuele influencer deelt zeker ook haar zwakke momenten. Soms laat ze zich zien als ze ziek is of, zoals we allemaal weten, als ze tijdens het winkelen niet van de snoepafdeling kon afblijven. Vaak bij haar: haar virtuele vriendin en medemodel Ella Stoller.

Feiten over Zoe Dvir: Studente, Model & Hondenbezitster

De virtuele beïnvloeder is niet zomaar geprogrammeerd om model te staan. Zoe vertelt een verhaal waar velen zich mee kunnen identificeren. De digitale schoonheid studeert, werkt, reist en leeft een leven dat bekend is van vele duizenden influencers vóór haar.

  • Student kunst & design
  • Barman
  • Model
  • Vegetarisch
  • Hondenmama
  • Vrijwilliger bij de Animal Rights Association

Instagram @zoedvir: hoe het virtuele model haar leven deelt

Als virtuele beïnvloeder is je aanwezigheid in de sociale media de alfa en omega. Sociale media zijn de enige plaats waar een virtueel model bestaat om mee te beginnen. En het is ook de plaats waar je je persoonlijkheid deelt en definieert. Dit geldt niet alleen voor CGI-beïnvloeders, maar ook voor de menselijke tegenhanger. In de manier waarop je jezelf presenteert, creëer je je merk. Het is dus heel belangrijk wat je met de buitenwereld deelt en hoe.

Zoe presenteert alles wat belangrijk voor haar is: foto’s van haar reizen, haar favoriete hoekjes in haar geboortestad Tel Aviv en haar eigen studio. Zoe is ook een trotse vegetariër. Ze deelt dit ook graag met haar volgers en toont zichzelf met kleurrijke groenten en fruit. Maar niemand is perfect! Zoe heeft net zo’n zwak voor veganistische en vegetarische zoetigheden als velen van ons. Wist je dat Oreo’s Veganistisch zijn!!! Een lief meisje met een zoetekauw, wie kan dat weerstaan?

Hobby’s van het model: Zilte zeewind en heerlijke pizza

Als Zoë niet in haar atelier met een penseel in de weer is, cocktails staat te mixen achter de bar of aan het blokken is voor haar volgende examen, probeert ze zo veel mogelijk tijd op het strand door te brengen. Het is dus perfect dat zij uit Tel Aviv komt, waar het dichtstbijzijnde strand op een steenworp afstand ligt en de vaak milde temperaturen een ontspannen dagje aan het strand niet in de weg staan. Dus: strandtas gepakt en wegwezen! Maar let op: warmte en zout leiden snel tot vochtverlies, dus Zoë ververst zich regelmatig en ziet er daarbij verboden goed uit:

Een actieve levensstijl maakt je natuurlijk hongerig. Goed dat Zoë van koken en bakken houdt! De plantaardige lekkernijen zijn gezond en natuurlijk precies wat je nodig hebt na een drukke dag van werk en activiteit. Zo laat ze zien dat een dier- en milieuvriendelijk dieet gemakkelijk is en ook nog leuk kan zijn.

Activisme: digitaal model Zoe Dvir voor haar viervoetige vrienden

Vegetarisme en veganisme zijn populairder dan ooit en de keuze aan veganistisch voedsel in restaurants en supermarkten wordt steeds groter. In Zoë’s geboorteland Israël volgt 5% van de bevolking een veganistisch dieet. Dat is meer dan enig ander land in de wereld. Hoe toepasselijk, dan, dat Zoe zichzelf ook rekent tot de rangen van het veggie front.

Het is duidelijk dat veganisme een gezonde manier van eten kan zijn en het geweldige lichaam van de 22-jarige verklaart, maar Zoe is met veel meer bezig dan alleen haar eigen gezondheid en lichaam. Haar doel is om haar volgers te wijzen op misstanden op het gebied van veeteelt, maar ook duurzaamheid. Zoe staat voor verminderde, bewuste consumptie, tegen bont en heeft als doel de massa bewust te maken van grieven en de gevolgen van onze impact op de aarde.

Banen voor virtuele modellen: Adidas, CHAIN, Bird en meer

Het is indrukwekkend hoe Zoe Dvir erin slaagt om naast haar studie en baan als barman tijd te vinden om model te zijn. Dat is waarschijnlijk een van de voordelen van een 3D animator te zijn: Tijd doet er niet toe. Reizen, universiteit, werk en vrije tijd zijn gemakkelijk te combineren.

Als activiste voor dieren en het milieu werkt Zoë natuurlijk graag voor duurzame merken en merken die verandering tot stand willen brengen. Een verandering waar zij zelf ook voor staat, want virtuele modellen hebben wel degelijk duurzame aspecten.

Adidas: op weg naar duurzaamheid

Het Duitse sportkledingmerk Adidas heeft al een aantal jaren een zeer intensieve aanpak van duurzaamheidskwesties en is erin geslaagd om al meer dan 20 jaar deel uit te maken van de Dow Jones Sustainability Index als een van de toonaangevende merken op het gebied van duurzaamheid.

Dit maakt het digitale model met een voorliefde voor duurzame levensstijlen perfect om het merk te vertegenwoordigen. Het model dat Zoë op haar internetprofiel draagt, is de Adidas Her Studio Cropped Hoodie.

CHAIN Fashion: digitale influencer Zoe Dvir voor milieuvriendelijke kledingproductie, video

Het Argentijnse modemerk Chain had de grote eer zijn collectie te presenteren tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in Moskou. Het jonge label zet zich in voor duurzame, genderneutrale mode. De producten worden in Argentinië gemaakt van plaatselijke materialen met zachte kleur- en verwerkingsmethoden. Chain probeert actief stofverspilling te voorkomen en besteedt aandacht aan genderinclusieve snitten.

Om deze redenen zijn Zoe Dvir en Chain gewoon een perfecte match. Chain staat voor alles wat Zoe leeft. Duurzaamheid, verbondenheid met huis en natuur. Deze overeenkomsten zijn ook precies wat er in de commercial van Chain te zien is. Het virtuele model presenteert zich minimalistisch in een witte, figuurflatterende jumpsuit en wordt langzaam omringd door klimopranken.

NJoy Design: virtuele influencer ontmoet handgeschilderde kleding

Je zou bijna kunnen zeggen dat kunst kunst ontmoet, omdat er ook veel ontwerpwerk in een virtueel model gaat zitten. Het Israëlische label NJoy biedt creatieve, handgeschilderde kleding van kunstenaars en wil een beetje virtuositeit in je leven brengen.

Bird Scooter: digitale influencer voor e-scooters

De e-scooter macro-sharing provider Bird Mobility, die ook vertegenwoordigd is in Zoë’s woonplaats Tel Aviv, heeft ook de handen ineengeslagen met het schattige meisje met de krullenkop om haar product onder de aandacht te brengen. Met net geen 20 km/u maakt Zoe de straten van Tel Aviv onveilig en bezoekt ze haar favoriete plekjes. Of het nu een café is waar ze afspreekt met vrienden of de Apple winkel met de nieuwste modellen.

Virtuele mode en duurzaamheid

Digitale en virtuele mode zijn een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid voor de mode. In het verleden is de mode-industrie steeds verder gegaan in een richting die schadelijk is voor de planeet en het milieu. In het belang van de klimaatbescherming zijn veel merken overgeschakeld op duurzamere productieprocessen. Virtuele mode wordt, net als de modellen die ze dragen, ontworpen in 3D-programma’s en vervolgens met behulp van 3D-printers in de realiteit omgezet.

Het grote voordeel van deze produktiemethode is het vermijden van materiaalverspilling, die zich normaal bij het traditionele met de hand ontwerpen zou voordoen. De grote technische verschillen in het ontwerpproces en de financiële aspecten die daarmee gepaard gaan, maken het moeilijk om op grote schaal aanwezig te zijn.

Digitale modellen zoals Zoe Dvir voor duurzaamheid

Niet alleen draagt het activisme van de jonge influencer bij tot de bewustwording van maatschappelijk relevante kwesties, de virtuele modellen zijn ook de mensen die de computergeanimeerde kleding dragen en presenteren. In de concurrerende modellenwereld is het echter nooit alleen van belang dat de kleren worden gedragen, maar ook wie ze draagt.

Met supermodellen als Gigi Hadid, Kylie Jenner en co. krijgt een label gewoon meer aandacht. Dit is waar virtuele beïnvloeders in het spel komen. Zij brengen hun persoonlijke volgelingen mee en zijn al een bekender gezicht. Bovendien bewijst het succes van Instagram al hoe goed het type wordt ontvangen. Digitale influencers vormen de perfecte middenweg tussen individuele CGI-modellen en echte supermodellen.

Boeking: Zoe Dvir en Ella Stoller bij CM Models

Om hun gevoel voor tijd perfect te demonstreren, heeft het jonge modellenbureau met hoofdzetel in Keulen de twee digitale modellen gecontracteerd. CM Models(modellenbureau) vertegenwoordigt een groot aantal aspirant en succesvolle modellen en heeft reeds samengewerkt met bekende merken als Chanel, Dior, Balmain en nog veel meer. Een perfecte match dus voor de succesvolle digitale influencers.

Realiteit ontmoet VR – Sociaal Nieuws!

s Werelds eerste virtuele modeshow – We hebben op de Social Marketing Blog al geschreven over virtuele influencers, waaronder de grootste van allemaal, LilMiquela. Vandaag was de wereldpremière in Berlijn! Realiteit ontmoet virtuele realiteit. Mode in het teken van de tijd – is deze trend hier om te blijven?

Eerste virtuele modeshow / modefilm

Sinds 2019 heeft Lil’Miquela een opgang gemaakt die niemand zou hebben verwacht van een virtueel, digitaal persoon. Inmiddels volgen bijna miljoenen volgers haar alleen al op Instagram. In 2021 zullen voor het eerst virtuele mensen op de startbaan te zien zijn, vandaag. Foto’s zeggen meer dan 1.000 woorden.

Virtuele beïnvloeders: marketing, digitale strategie, voorbeelden en agentschap – De hype

Virtuele modellen staan nu op de omslagen van belangrijke tijdschriften als Vogue, Harpers Bazaar, Elle en Vanityfair. Zij zijn de nieuwe gezichten van marketingcampagnes en krijgen veel kudo’s en aandacht op sociale media. De modellen zijn niet alleen hyperrealistisch gegenereerd, maar kunnen ook naadloos transformeren in geheel nieuwe outfits, poses en gezichten. Lees hier meer over:

Liam Nikuro: Japan’s eerste mannelijke virtuele influencer, muzikant en basketbal VIP

Virtuele modellen en digitaal gecreëerde persoonlijkheden zijn de nieuwste trend in de sociale media en de modellenwereld. Hiermee schiet Liam Nikuro in de roos: de jonge Japans-Amerikaanse man heeft naam gemaakt als Hachimura-fanboy bij het basketbalteam van de Washington Wizards. Fans en media waren in de war toen de muzikant steeds vaker te zien was op foto’s van de Washington Wizards. Bijna niemand herkende hem en zijn gelaatstrekken waren ver te zoeken. Hier meer over:

Bermuda: virtueel influencer-model en digitale persoonlijkheid met banen en virtuele vrienden

De schandaalmaakster van de virtuele influencerwereld trekt vooral internationale aandacht vanwege haar controversiële wereldvisies. Van haar steun voor Trump tot haar ontkenning van de klimaatverandering, de blonde schoonheid schommelt van de ene controversiële mening naar de andere. Lees hier meer over de diva: