Ella Stoller: Virtueel model en digitale influencer met roze haar en individuele styling

Ella Stoller – De digitale influencer en virtueel model uit Tel-Aviv, Israël met een veelzijdige persoonlijkheid fascineert het internet. Het fenomeen uit Israël inspireert ook de modewereld buiten de grenzen van Israël. Met haar actieve Instagram-account, creatieve TikTok-video’s en eerste modellenklussen inspireert ze de modewereld en vestigt ze de aandacht op zichzelf. Wie is Ella Stoller eigenlijk? Welke modellenklussen en campagnes hebben haar voor het eerst in de aandacht gebracht in de modewereld? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in het volgende artikel. Welkom in de virtuele wereld van Ella Stoller!

Ella Stoller: Virtueel model uit Israël

Roze haar, felle ogen en opzichtige outfits. Ella Stoller wordt niet snel vergeten. Ontdek hoe de virtuele schoonheid het doet in de modewereld, wie haar heeft gecreëerd en hoe haar carrière er tot nu toe uitziet.

Ontstaan en “geboorte”: Zoe01 creëert virtuele modellen

Zoe01 is een technologisch en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van computer gegenereerde persoonlijkheden. Zij bieden een nieuw soort dienst aan – zij creëren een op maat gemaakt gezicht, lichaam inclusief persoonlijke stem en individuele karaktertrekken.

Ze ontwerpen en karakteriseren een digitaal model dat met de kracht van sociale media tot leven wordt gewekt. Dit is ook het geval met Ella Stoller – het bedrijf Zoe01 heeft de digitale avatar met persoonlijkheid voor de realiteit ontworpen. Met succes – intussen heeft het virtuele model een schare fans opgebouwd en kan het zowel in Israël als in Europa talrijke modellenklussen met bijbehorend succes vastleggen.

Tijdlijn: carrière en ontwikkeling van virtuele schoonheid

  • Oorsprong: Tel Aviv, Israël
  • 21 november 2019: 1e openbare uitvoering
  • Omslag tijdschrift: AT Magazine
  • Model banen: Palette Swim
  • Modeljob: Fix Underwear
  • TikTok succes (6.5k volgers)
  • Succes op Instagram (11k volgers)

Digitaal model met roze haar en sympathieke uitstraling

Ella Stoller mag dan geen “echte” persoon zijn, ze weet haar gemeenschap op social media-kanalen te inspireren met haar sympathieke charisma, haar kleurrijke en extravagante stijl en haar zelfverzekerde uitstraling. Waarin verschilt een digitaal model van haar collega-model? In hoeverre bezit een virtuele persoonlijkheid individuele karaktereigenschappen? Antwoorden op deze vragen en meer vindt u in de volgende paragrafen!

Virtuele schoonheid met schouderlang haar, perfecte teint en extravagante outfits

Terwijl Kaia Gerber, Bella Hadid en co. al jaren de catwalks van deze wereld veroveren, oogsten ook virtuele modellen steeds meer succes in de modewereld. CGI-modellen met een speciale uitstraling en herkenningswaarde kunnen bijzonder populair zijn. Roze of platinablond haar, amandelvormige ogen en opvallende gelaatstrekken. Wie anders dan Ella Stoller kan herinnerd worden om haar uiterlijk! Haar kledingstijl spreekt ook voor zich. Kleurrijke patronen, nauwsluitende pasvormen en stijlvolle combinaties. Of het nu gaat om een gebloemd tweedelig stuk in roze, een bikini met dierenprint of een sportoutfit in neon batik patroon – Ella Stoller weet hoe ze haar gemeenschap en de modewereld met haar outfits kan inspireren!

Karakter: zelfverzekerde en sympathieke digitale beïnvloeder

Zelden is de omschrijving “nep” zo nauwkeurig op een persoon van toepassing als op het Israëlische model Ella Stoller. Het enige verschil is dat dit een objectieve beschrijving is in plaats van een subjectieve beoordeling. Ella Stoller is een virtueel model, een computergegenereerde persoonlijkheid. Ondanks haar gebrek aan een “menselijke” component, kunnen fans zich vaak beter met haar identificeren dan met sommige influencers. Ze maakt geen geheim van haar “valse identiteit” en vermeende perfectie. Zij speelt ermee en inspireert met haar authentieke, sympathieke en zelfverzekerde manier van doen. We vinden het leuk!

Virtuele influencer, digitaal model en nog veel meer!

Ze deelt haar hele levensstijl op Instagram zonder die zekere nuance van mysterie te verliezen. Met dit concept verovert ze de modewereld. Ze inspireert met klassieke modellenklussen in bekende campagnes, interessante samenwerkingen via Instagram en sympathieke, vermakelijke en tegelijkertijd niet minder intelligente TikTok-video’s. Haar gemeenschap beschrijft haar als een zeer zelfverzekerde, sympathieke en creatieve persoonlijkheid in de social media wereld!

Digitaal model in de digitale wereld met Instagram en TikTok

Digitale influencers en modellen zonder digitale media zouden zijn als een topmodel zonder catwalk. Niet denkbaar. Ella Stoller maakt haar rol als virtuele persoonlijkheid dan ook meer dan waar. Ze deelt haar leven op verschillende social media platforms en vermaakt zo haar continu groeiende community!

Virtueel model op Instagram: @itsellastoller

21 november 2019: de geboorte van een nieuwe virtuele schoonheid. Ella Stoller post op die dag haar eerste Instagram post en zet daarmee haar eerste stap in de wereld van de mode.

“Nieuw meisje in de stad!”

Met dit commentaar onder haar post maakt ze zelfverzekerd duidelijk dat een nieuwe digitale schoonheid haar intrede heeft gedaan in de modewereld. Binnen een jaar heeft haar Instagram account 11k volgers bereikt. Haar berichten tellen enkele honderden “likes” en regelmatig commentaar. En de trend is stijgend! Ze noemt zichzelf een “menselijke robot” op haar platform. Hiermee maakt ze vanaf het begin duidelijk dat ze een virtueel model is. Met deze eerlijkheid ziet haar “perfectie” er authentiek uit in de “neppe” wereld van de 21e eeuw!

Creatieve Tik Tok video’s van een CGI model: @ellastoller

Met bijna 7k volgers op het videoplatform TikTok heeft Ella Stoller zich aangepast aan de tijdgeest van de 21e eeuw. Ze inspireert haar gemeenschap met klassieke TikTok video’s. Tot nu toe heeft ze al zes humoristische video’s gedeeld op het platform. Haar meest geklikte video telt zelfs bijna 215k kliks. In totaal heeft ze al 17,2k likes op haar TikTok account. En de trend is stijgend!

Boeken, Carrière & Banen van een CGI Model in Israël en Duitsland

Ella Stoller schittert sinds 2019 in de modellenwereld. Zij staat onder contract bij het Israëlische modellenbureau IT Models en het Duitse modellenbureau CM Models. Binnen een jaar heeft zij al verschillende modellenklussen binnengehaald en heeft zij weten te inspireren met haar buitengewone uiterlijk en haar sympathieke charisma. Hieronder volgt een kort overzicht van enkele van de meest succesvolle modelbanen en campagnes.

Virtuele schoonheid als covergirl van AT Magazine

Samen met een echt model siert Ella Stoller de cover van het Israëlische lifestyle-magazine AK. Met haar zelfverzekerde charisma, platinablonde haar en magnetiserende ogen geeft zij de cover haar individuele touch. Een succesvolle eerste verschijning als covermodel!

Modeljob: Fix Underwear

Het virtuele model is nog maar net begonnen in de modewereld. Een van haar eerste modellenjobs was voor het label “Fix Underwear”. Ze plaatst regelmatig updates en nieuwe beelden met het ondergoedlabel op haar Instagram-account.

Model baan: Paletté Swim

Ella Stoller inspireert niet alleen met haar uiterlijk en haar outfits. Ze weet ook hoe ze haar lichaam perfect moet showen. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat ze haar gemeenschap zou inspireren als zwemkledingmodel. Met Paletté Swim heeft ze haar perfecte samenwerkingspartner gevonden. Flatterende maar nauwsluitende snits, felle kleurencombinaties en gedurfde patrooncombinaties weerspiegelen perfect de stijl van Ella Stoller. Zij koos vooral voor een blauw ensemble met een perfecte snit. Deze outfit siert verschillende van haar Instagram posts. Kijk zelf maar!

CGI model als het gezicht van een campagne

Het digitale model schittert niet alleen in haar rol als influencer, maar inspireert ook als campagnegezicht. Met haar memorabele haar, sprankelende ogen en vriendelijke charisma overtuigt zij niet alleen haar omgeving, maar ook bekende bedrijven. Kijk zelf welke bedrijven hun vertrouwen hebben gesteld in het virtuele model!

Digitale voedselcampagne met Take3: Next Level

Ella Stoller promoot een Israëlische bezorgdienst in de volgende video. Of het nu sushi, pizza, Indiaas of co. is – ze laat zien dat je je eetwensen vanuit je luie stoel kunt vervullen. Ze maakt indruk met haar glimlach, haar comfortabele maar stijlvolle outfit en haar danspasjes! Kijk zelf maar:

Virtuele beïnvloeders: marketing, digitale strategie, voorbeelden en agentschap – De hype

Virtuele modellen verschijnen nu op de omslagen van belangrijke tijdschriften als Vogue, Harpers Bazaar, Elle en Vanityfair. Zij zijn de nieuwe gezichten van marketingcampagnes en krijgen veel kudo’s en aandacht op sociale media. De modellen zijn niet alleen hyperrealistisch gegenereerd, maar kunnen ook naadloos transformeren in geheel nieuwe outfits, poses en gezichten. Lees hier meer over:

  • De Virtuele Beïnvloeder: Top Lijst!

Blawko22: Virtueel Mannelijk Model doet aan fitness, mode en virtuele modellen

Virtuele modellen zoals Lil Miquela, Noonoouri of Bermuda staan al lang aan de top van de wereld van de digitale modellen. Maar hoe ziet het er eigenlijk voor mannen uit? Naast de inmiddels vrij talrijke beroemde vrouwelijke virtuele modellen verovert nu ook een mannelijke ster de nieuwe modellencompetitie: Ronald F. Blawko, beter bekend als Blawko22.

  • Blawko22

Shudu Gram: Portret van het eerste digitale supermodel en virtuele influencer

Het donkere model is echt het toonbeeld van perfectie. Een egale huid, volle lippen, perfect symmetrische gelaatstrekken en een lichaam waar anderen alleen maar van dromen. Het model is letterlijk te perfect om waar te zijn. Lees hier meer over het supermodel: