1.000 dagen in het metaversum! Hoe voelt het aan? Ervaringen +Video Docu

We moesten deze video vandaag met jullie delen! 1.000 dagen in de Metaverse. Ryan Trahan (YouTuber) heeft zichzelf een doel gesteld: hij wil de Metaverse ervaren, en hij wil dat op lange termijn doen. De reis is waanzinnig interessant en laat zien wat er mogelijk is in de Metaverse. Rechtstreeks van de eerste bron.

Metaverse ervaring uit de eerste hand

Een documentaire zegt meer dan de beroemde duizend woorden. Over 1.000 gesproken, hoeveel zijn 1.000 Metaverse dagen in werkelijkheid? Laten we snel de tijd optellen die Ryan in de Metaverse heeft doorgebracht voor deze documentaire.

30 minuten komt overeen met een dag in het metaversum.

  • 1 dag = 30 minuten
  • 1.000 dagen = 30.000 minuten
  • = 500 uur
  • = ~ 21 echte dagen

En nu de documentaire! Wat was Ryan’s ervaring?

Metaverse: Wat is het?

De Metaverse zelf is een digitale en gedecentraliseerde plaats. Mensen kunnen avatars aanmaken (gebruikersaccount met digitale afbeelding) en de reis kan beginnen. Vooral met een 3D bril, een hele nieuwe wereld. Avatars zijn zelfs in de echte wereld aangekomen. Wij berichtten reeds over Kim Kardashian’s overleden vader, die als een avatar op Kim’s verjaardagsfeestje verscheen, sprak en haar tot tranen toe bewoog. Wij zijn benieuwd hoe de komende jaren en decennia zich zullen ontwikkelen!

  • Metaverse is een “digitale plaats
  • Virtuele, augmented reality met avatars van de gebruikers

Verandering in e-commerce

Winkelen op het web zal in 2024, 2025 anders werken dan nu. Wensen uiten, producten live zien, dit alles zonder een tijdrovende reis. We kunnen plaatsen, mensen en concerten van thuis uit ontdekken.

Onroerend goed, meubilair en het “eigen” Metaverse huis

In plaats van een klein micro-appartement in Londen, Los Angeles of Berlijn, laat de Metaverse niets te wensen over. Vorig jaar werden voor het eerst voor miljoenen aan percelen verkocht. Zal er in de toekomst een Beverly Hills zijn in het Metaversum? Dus de Metaverse verandert ook onroerend goed en meubilair.

Meer trends? Ken je NFT’s al?

NFT-kunst – Als er op dit moment een maatschappelijke trend is, dan zijn het wel NFT’s. Veel mensen praten erover, maar slechts weinigen hebben ooit NFT’s op een marktplaats gekocht of verkocht. In het kader van een project mochten we ons verdiepen in het thema “digitale kunst” of “cryptokunst”. Hoe werken NFT’s? Hebben ze een toekomst op de kunstmarkt? Hoe duur is een NFT? Veel vragen, hier zijn eerste antwoorden met snelle uitleg (zonder veel technische termen). Maar u zult ook verdere links over dit onderwerp vinden. Laten we beginnen met NFT: “Non-fungible Tokens”.

Hier bij een bezoek aan de Lukinski Galerij: