VR, VR, VR! RTL-film “virtuele influencers” met Stephan Czaja (eigenaar) – nu op tv

De wereld is aan het veranderen! Deze RTL-film laat zien hoe de wereld in 2021 is veranderd op het gebied van virtuele influencers. Voorheen was er een groot rolmodel uit de VS, Lil Miquela. De avatar werd in 2016 gecreëerd en heeft vandaag al meer dan 3 miljoen Instagram-abonnees. Haar grote sprong naar roem kwam door een virtuele kus met een echte persoon, Bella Hadid. Sindsdien is er veel gebeurd en veel veranderd. Ook in Duitsland, bijvoorbeeld in Hamburg en Keulen, worden virtuele avatars gecreëerd. Na het OMR-interview wordt Stephan Czaja (mede-eigenaar) geïnterviewd door RTL.

RTL Interview met Stephan Czaja: Virtuele Avatars

De bijdrage toont twee Duitse avatar-makers, CM Models uit Keulen/Berlijn met Ella en Zoe, en Noonoouri uit Hamburg.

Vandaag op GMD (Frühstücksfernsehn), op Mittagsjournal en op RTL Explosiv om 18:00 uur.

Stream nu opnieuw in de RTL Mediathek:

Uittreksels (Screenshot rtl.de)

Virtuele avatar Ella.

Toeschouwers puzzel: Echt of niet? Voorbeeld modeshow (MarcCain).

Virtuele avatar Zoë.

Social Media One eigenaar Stephan M. Czaja (ook CM Models VR).

Virtuele kus: Miquela x Bella Hadid

OMR Interview met Stephan Czaja

Nu met Online Marketing Rockstars! Zeer weinig van onze klanten weten dat wij al maanden, nu zelfs meer dan een jaar, in stilte en in het geheim aan een nieuw project werken: Virtuele Avatars! Virtuele avatars?

Als u nog steeds geen idee hebt wat digitale avatars zijn, kunt u in het nieuwe interview op Online Marketing Rockstars (OMR) nu de antwoorden vinden op veel vragen over virtual reality, de veranderingen die het met zich meebrengt voor de mediasector maar ook andere gebieden van het bedrijfsleven en de industrie, van onze bureau-eigenaar Stephan Czaja.

Lees het interview nu: