Blawko22: Virtueel Mannelijk Model doet aan fitness, mode en virtuele modellen

Blawko 22 – Virtuele modellen als Lil Miquela, Noonoouri of Bermuda staan al lang aan de top van de wereld van digitale modellen. Maar hoe ziet het er eigenlijk voor mannen uit? Naast de inmiddels vrij talrijke beroemde vrouwelijke virtuele modellen verovert nu ook een mannelijke ster de nieuwe modellencompetitie: Ronald F. Blawko, beter bekend als Blawko22. Samen met Liam Nikuro is hij een van de beroemdste mannelijke virtuele modellen. Lees ons artikel om uit te vinden wat er achter de mysterieuze man zit.

Digitaal tattoo-model op sociale media zoals Instagram & Co.

We kennen de mysterieuze Blawko 22 als de modelvriendin van Robot Beauty editor Lil Miquela, maar wie is Blawko? Net als zijn modelvrienden Bermuda en Lil Miquela is het mannelijke virtuele model gecreëerd door Brud, opgericht door Trevor McFedries en Sara DeCou. Brud’s logo op de rechterdij is een van zijn vele tatoeages op zijn lichaam.

Blawko22 is één ding in het bijzonder: zelfverzekerd. De jonge robot is bijna verliefd geworden op zijn eigen spiegelbeeld! Het virtuele mannelijke model zou zichzelf graag klonen, zodat ze zichzelf op het voorhoofd kan kussen. De beau overtuigt met zijn gladde buzz cut, de luchtige wenkbrauwspleetjes en de gezichtstatoeages.

Qua mode gaat Blawko voor een stijlvolle, urban streetwear stijl. Zijn speciale handelsmerk is zijn masker, dat zijn mond en kin bedekt. Tot nu toe is er geen foto van hem zonder gezichtsbedekking. Dit maakt het aantrekkelijke model mysterieus en raadselachtig. Dit maakt hem ongewoon en opwindend tegelijk! Maar we hopen dat Blawko’s masker snel zal vallen…

Instagram: Berichten met Brud vrienden en stijlvolle outfits

Je kunt het dagelijkse leven van digitaal model Blawko 22 volgen op Instagram! Of het nu gaat om foto’s van zijn dagelijkse leven, kliekfoto’s samen met Lil Miquela en Bermuda, gamevideo’s of memes – Blawko’s profiel is altijd een bezoekje waard. Op veel van zijn foto’s presenteert het aantrekkelijke mannelijke model zich met ontbloot bovenlijf en laat ons zien hoe sexy de modellen van de nieuwe generatie zijn!

Youtube: Blawko’s tips voor liefde, het leven en het perfecte lichaam

De digitale influencer bereikt duizenden abonnees met zijn video’s. Heb je hulp nodig met liefde, fitness of koken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op zijn kanaal vind je tips over flirten met vrouwen of leer je meer over het leven van een robot!

Jobs & Boekingen: Supreme, Off-White, Balenciaga

Wat zijn carrière betreft, doet het mannelijk model in geen enkel opzicht onder voor zijn vrouwelijke collega’s! Luxe labels zoals Balenciaga, Supreme of Off-White willen de speciale Blawko look om hun mode te presenteren!

Als er iets is waar Blawko zorg voor draagt, is het zijn huid. Voor hem is een goede huidverzorging een dagelijks ritueel. Wie beter om Glossier Skincare te promoten dan hij!

Dating, vrouwen en relatie met Bermuda

Zoals je kunt zien op zijn YouTube-kanaal, weet Blawko veel over de liefde. Maar hoe ziet liefde er voor hem eigenlijk uit?

Blawko is een echte ladies’ man en weet hoe je de perfecte indruk maakt op vrouwen tijdens afspraakjes! Maar hoe zit het met een vaste relatie? Er is vermoedelijk een bizarre driehoeksverhouding tussen hem en Miquela en Bermuda. We wachten met spanning op data in Blawko’s liefdesleven!

Virtuele beïnvloeders: marketing, digitale strategie, voorbeelden en agentschap – De hype

Virtuele modellen staan nu op de omslagen van belangrijke tijdschriften als Vogue, Harpers Bazaar, Elle en Vanityfair. Zij zijn de nieuwe gezichten van marketingcampagnes en krijgen veel kudo’s en aandacht op sociale media. De modellen zijn niet alleen hyperrealistisch gegenereerd, maar kunnen ook naadloos transformeren in geheel nieuwe outfits, poses en gezichten. Lees hier meer over:

Lil Miquela: Virtueel Model, CGI Invloedrijker en Digitale Muzikant

Lieve sproeten, onschuldige spleettanden en roze pruillipjes. Het leest als de beschrijving van een influencer: schoonheid in de “nepwereld” van de 21e eeuw. Zo terecht als de term “nep” in dit verband is gekozen, zo verkeerd is hij geplaatst. We hebben het eerder over een “nep” persoon in de echte wereld. Lees hier meer over de beroemdste virtuele influencer:

Noonoouri: virtuele influencer, digitaal model en internationale Instagram-ster

Met haar grote poppenogen en gelaatstrekken die niet van deze wereld lijken, is de virtuele influencer gemakkelijk te herkennen als een animatie. Met name hierdoor onderscheidt zij zich van de steeds groter wordende markt van virtuele influencers. Sinds 2018 is Noonoouri niet alleen onafhankelijk te zien op Instagram en YouTube, maar ook op modeshows en in advertentiecampagnes voor merken als Dior en Yves Saint Laurent. Lees hier meer over: