Social Media Marketing & Influencer Agentschap Rapport Keulen

Social Media Marketing Keulen – Wij verkopen merken en producten door slim social media management op alle relevante platforms. Sociale netwerken maken onze dagelijkse communicatie met vrienden, collega’s en familie zo gemakkelijk, dat is waarom wij mensen “Allways On” zijn. Het voortdurend monitoren van uw community verhoogt de effectiviteit van uw marketing. Het Instagram-bureau voor nationale, regionale en internationale reclamecampagnes. Voor sociale netwerken zijn wij de beste contactpersonen en planners. U begrijpt, voor innovatieve digitale marketing zijn onze social media managers uw aanspreekpunt.

Social Media Bureau Keulen

Social Media Agency Keulen – Als u op zoek bent naar een goed social media bureau voor meer bereik, meer performance en meer aandacht voor uw merk, producten of zelfs nieuwe producten (Lounge), dan zijn wij met ons dienstenportfolio, ervaring en expertise misschien wel het juiste aanspreekpunt! Met klanten in Keulen, Noordrijn-Westfalen en over heel Duitsland promoten wij met succes merken in Europa en zelfs wereldwijd. Op deze pagina willen we u een klein inzicht geven in ons werk als social media bureau.

Ter plaatse, alles in één, uw social media agentschap in:

  • Keulen – Social Media Bureau

Social Media Marketing Keulen – Influencers, Multipliers enTV!

Wij vertrouwen op sterke, virale media in ons social media management. Waarom? Social media platformen zoals Facebook, Snapchat en Youtube bieden uw social media campagne een enorm potentieel voor gerichte adressering, efficiënte doelgroepcommunicatie maar ook virale events. Verhoog nu de winst voor uw bedrijf. is gemeengoed geworden voor veel digitale reclamebedrijven, sociale media draagt een deel bij aan het campagnebudget.

Youtube, Facebook en Instagram: Onze consultants beheren uw fan pagina’s holistisch met steeds vernieuwende social media strategieën in marketing voor meer organische groei. Onze social media managers hebben digitale reclame gerealiseerd voor gerenommeerde klanten van Hamburg, Keulen, Hannover tot München.

Offensieve reclame in online portalen behoort nu tot de standaard van moderne bedrijven efficiënte communicatie in gemeenschappen Vertel uw Berlijnse fans een verhaal in sociale media en overtuig fans voor vele jaren. Bouw vandaag nog aan merkfans op een geplande manier. Met ons heeft u professionals voor social media campagnes waarvan u zeker weet dat ze de juiste mensen bereiken.

Best Practice: Nieuwe Influencer Campagnes + Evenementen van ons Agentschap

We hebben de afgelopen maanden een aantal spannende campagnes en evenementen gehad. Om u een inzicht te geven in het werk van ons bureau met bloggers en influencers, volgen hier een paar best practices op het gebied van influencer marketing:

De basis van sociale media voor Facebook, Youtube, Instagram & Co.

Hier kunt u alle social media marketing tutorials vinden.

Bij de tijd! Social Media Marketing en Management: Spreker voor Keulen

Wij geven u antwoorden op de belangrijkste vragen: Zullen uw markten duurzaam worden beïnvloed door de digitale transformatie? Hoe kan ik mijn bedrijf efficiënt digitaal netwerken? Hoe kunt u influencers van uw bedrijf overtuigen voor een duurzame samenwerking met een doordacht concept? Hoe positioneert u uw bedrijf voor digitalisering? Welke positionering en reputatie heeft uw merk in een digitale wereld? Welke expertise en technologie hebben uw managers nodig? Lees meer en stuur ons uw vrijblijvende boekingsaanvraag voor Keulen.

Influencers: hoe virale marketing met bloggers echt werkt

Het woord influencer staat voor een persoon die perfect geschikt is voor de marketing van producten door zijn sterke aanwezigheid in sociale media zoals YouTube en Instagram. De strategie in moderne influencer marketing is om experts in een bepaald themagebied als multipliers voor je te winnen. Influencers kunnen bijvoorbeeld invloed uitoefenen op de beoordeling en rating van producten en ze zo voor u beïnvloeden. De brede communities van influencers als opinieleiders worden hier uiterst effectief ingezet met altijd lage strooiverliezen voor uw campagne. Influencers kunnen politici, atleten en auteurs zijn die zeer actief zijn op sociale netwerken Influencers hebben een goede naam opgebouwd als deskundigen met tienduizenden abonnees. Lokaal kan een hoteleigenaar die actief is op Facebook ook geschikt zijn. Verhoog de reputatie en geloofwaardigheid van uw merk met de sprong in het diepe door media-ondersteuning van influencers. In social media management zijn influencers bijvoorbeeld: Youtubers, ontwerpers, professionals, muzikanten, bloggers, Instagrammers, VIP’s en beroemdheden, journalisten, bestaande klanten, acteurs en social media-gebruikers met veel volgers. In principe kunnen er drie soorten beïnvloeders worden onderscheiden:

  • De merkliefhebbers: zij hebben veel ervaring met een merk en zijn er sterk mee verbonden.
  • Merkexperts: Deze worden maatschappelijk erkend als gerenommeerde deskundigen. Influencers putten uit hun diepgaande kennis wanneer ze producten evalueren en staan in hun werk neutraal tegenover merken.
  • Merkcritici: Zij zijn over het algemeen kritisch over het bedrijf of hebben niet zulke positieve ervaringen gehad. Door zich in het openbaar nogal negatief uit te laten, oefenen zij met hun opmerkingen een negatieve, rechtstreekse invloed uit op de koopbereidheid of de mening van derden.

Influencer Marketing: uw sleutel tot organisch bereik

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Het Social Media Marketing Report Keulen – Wij onthullen alle cijfers!

Het begon allemaal met sociale netwerken zoals MySpace. Vandaag de dag hebben de grootste netwerken, zoals Facebook, miljarden gebruikers. Hier kunt u alles vinden over de ontwikkeling van sociale netwerken.

Momenteel wonen en werken er 1.060.582 inwoners in Keulen. Social media advertising is de moeite waard voor bedrijven met 2619 inwoners per vierkante kilometer. Zoals u uit de statistieken kunt opmaken, is dat een zeer groot aantal consumenten in de onmiddellijke omgeving, niet ver bij u in de buurt. In 2010 waren er nog 1.007.119 in de grote stad. Het is absoluut geen nieuw fenomeen, de bevolking van Keulen groeit de laatste 5 jaar met 5% of 53.463 stadsbewoners. Uit onlinestudies blijkt dat bedrijven, merken en ondernemingen in Keulen statistisch gezien elk jaar meer dan 80 miljard euro in onlinereclame investeren – niet te geloven! 23.764 Keulenaars gebruiken de sociale media absoluut natuurlijk ook om professionele redenen. En waarom niet? Nieuwe projecten en nieuw werk zijn altijd aanwezig in de sociale media voor alle gebruikers.

Het grootste aantal bezoekers bevindt zich op sociale netwerken tijdens de piektijd van 19.00 tot 20.00 uur. 222.722 Keulenaars zijn actief op sociale media met vrienden en bekenden. Dit betekent een extra 83.468 mensen permanent die u met campagnes en advertenties zult bereiken. Verspreid over een hele dag, ongeveer van 6.00 tot 14.00 uur, zijn 139.254 internetgebruikers in Keulen online. Andere periodes zijn minder de moeite waard. Tussen 20.00 en 24.00 uur zijn er dus amper 127.270 mensen online, beslist minder mensen.

social-media-instagram-bloggerin-mode-fashion

Statistisch gezien geven 753.719 Keulenaars dagelijks commentaar op foto’s en selfies van vrienden. Op “vind ik leuk” wordt door gebruikers 714.050 keer per dag geklikt. Elke dag worden er 1.586.778 directe berichten heen en weer gestuurd tussen mensen, van smartphone naar smartphone. 55.537 foto’s zijn geplaatst. 264.803 gebruikers willen in contact blijven met vrienden. 139.192 zouden graag voortdurend met andere mensen communiceren via sociale media. 101.847 proberen nieuwe vrienden te ontmoeten. Professionele contacten voor het eigen netwerk en carrièremogelijkheden maar ook nieuwe wegen worden gezocht door 23.764. 13.580 willen ook nieuwe cliënten vinden.

Tijden voor Keulen

Interactie Facebook Instagram Youtube Snapchat
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Sociale media
Gebruiker / dag
in Keulen
100.849 9.856 10.752 5.376
Periode
5-8 uur 17.818 2.252 2.457 1.228
8 uur – 13 uur 85.525 10.809 11.792 5.896
13-16 h 100.967 12.761 13.921 6.960
16-20 h 114.331 14.449 15.763 7.882
20-24 h 71.271 9.007 9.826 4.913
PrimeTime (Piek)
19-20 h 124.724 15.198 16.580 8.598
Dagelijks gemiddelde 100.849 9.856 10.752 5.376
Piekstijging
tot het daggemiddelde
100.849 9.856 10.752 5.376

Viva la Colonia! Met macht aan Snapchat, Instagram & Facebook

Het mediagebruik verschuift meer en meer naar sociale netwerken, en niet alleen in dit decennium. Volgens de ARD en ZDF Online Study zijn meer dan 60 miljoen Duitse burgers actief op het internet. 1/3 van de Duitse burgers is bijvoorbeeld geregistreerd op het sociale netwerk Facebook. Miljoenen potentiële klanten die je met Facebook Ads op elk moment uiterst nauwkeurig nieuwe merken kunt aansmeren.

Veel marketingafdelingen zien het sociale netwerk Instagram nog steeds niet als een verkoopkanaal. Wat Instagram zo effectief maakt als verkoopkanaal is de uiterst precieze informatie van de gebruikers. Door de zeer individuele gebruikers kunt u inherent weinig verspilling verwachten van promotionele activiteiten. Met opties als Graph Search van Facebook heb je geweldige opties tot je beschikking, niet alleen om fans nauwkeurig te analyseren. Met Social Media One heeft uw bedrijf altijd de social media consultants voor de komende campagne of zelfs uw eerste campagne. De interactie van de gebruikers in Berlijn is wat telt in sociale media marketing. De nauwkeurig omschreven doelgroep verhoogt de interactiefactor voor de gebruiker op beslissende wijze. De social media managers van ons bureau adviseren alle bedrijven met interesse en motivatie.

Onderzocht! Dit is waarom Keulenaars op sociale media zitten

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Intercaties / dag
in Keulen
422.083 51.432
Rente
Reacties, Likes 399.868 48.725
Nieuws 888.596 108.279
Foto’s 31.101 3.790
Contacten, vrienden 148.290 18.070
Chatten, Amusement 77.947 9.498
Nieuwe kennissen, vrienden 57.035 6.950
Beroep, baan, carrière 13.308 1.622
Nieuwe klanten, acquisitie 7.605 927

Aantal keer bekeken per maand

Interactie Facebook Instagram
Mensen / Gebruikers Mensen / Gebruikers
Bezoekers / maand
in m
7.384.739 205.800
Bezoekers / jaar
in m
88.616.873 2.469.603

Social Media Bureau Keulen

Social Media Agency Keulen – Als u op zoek bent naar een goed social media bureau voor meer bereik, meer performance en meer aandacht voor uw merk, producten of zelfs nieuwe producten (Lounge), dan zijn wij met ons dienstenportfolio, ervaring en expertise misschien wel het juiste aanspreekpunt! Met klanten in Keulen, Noordrijn-Westfalen en over heel Duitsland promoten wij met succes merken in Europa en zelfs wereldwijd. Op deze pagina willen we u een klein inzicht geven in ons werk als social media bureau.

Ter plaatse, alles in één, uw social media agentschap in:

  • Keulen – Social Media Bureau