Keulen: Keynote Spreker voor Social Media Marketing in NRW

Social Media Agency Keulen – Niemand van ons houdt ooit echt op met leren. De digitale transformatie is in volle gang. Steeds meer managers begrijpen de trend naar moderne oplossingen. Informatie bereikt mensen sneller dan ooit tevoren, of het nu gaat om aanbevelingen van vrienden en idolen, nieuws of zelfs kennis. Communicatie, het verspreiden van nieuws, emoties maar ook kennis, bereikt met ongekende snelheid bijna elke plaats ter wereld, of het nu München, Hannover, Keulen of New York is. Ons leven is digitaal. Hoe reageert u op de talrijke nieuwe mogelijkheden in de moderne marketingmix? Wordt de nieuwe digitale wereld al winstgevend gebruikt door uw bedrijf? Bent u al digitaal genetwerkt in alle bedrijfsprocessen, inclusief klantenbeheer? Levert de online economie uw merk duurzame winst op?

Spreker voor succes in Keulen en Noordrijn-Westfalen

Alleen conclusies die uit verschillende campagnes worden getrokken, zorgen voor sterke concepten. Geen theoretische kennis, wij bieden praktische ervaring en know-how van verschillende mediaprojecten. In onze lezingen bespreken we de nieuwe hoogtepunten in marketing en best practices van over de hele wereld. De digitale transformatie is altijd en overal aanwezig. Als sprekers beantwoorden wij uw vragen over sociale media in Keulen (Noordrijn-Westfalen). In het dagelijks leven zijn we 24 uur per dag online, permanent.

Onze onderwerpen over marketing en management speeches

Hoe worden digitale merkfans gecreëerd? Door uw strategie worden niet-kopers de eerste consumenten, merkgebruikers en, door loyaliteit, echte fans en uiteindelijk merksponsors voor uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor freelancers en zelfstandigen die hun digitale strategieën via sociale media willen verbeteren. Onze lezingen inspireren vooral managers die de hoogste zichtbaarheid willen bereiken, maar ook managers die hun beslissingen al afstemmen op de digitale transformatie door middel van digitale bedrijfsmodellen en social media management om het succes te vergroten. Stuur ons nu uw vrijblijvende reserveringsaanvraag.

De experts en consultants voor Keulse media en bedrijven

Voor alle social media-experts gaat het erom de nieuwe vorm van online adverteren in sociale netwerken en zoekmachines vooruit te helpen en voortdurend nieuwe ideeën en concepten te vinden. Als sprekers en deskundigen op het gebied van sociale media kijken wij zowel naar de gevestigde als de nieuwe sociale media. Alleen met nieuwe benaderingen en concepten kunnen bedrijven hun omzet via social media commerce verhogen. Met de nieuwste insiders en beste praktijkvoorbeelden, beschreven op een eenvoudige en begrijpelijke manier. Sociale netwerken, met hun functies en gebruikers, bieden kansen en risico’s voor bedrijven. Wij geven onze kennis graag door aan de nieuwe generatie, zodat zij deze kan gebruiken om nieuwe strategieën te ontwikkelen. Meer informatie over onze sprekers en social media experts vindt u hier.

Sociale media spreker voor uw conferentie in Keulen

Als keynote spreker is voorbereiding van cruciaal belang voor het begrijpelijk overbrengen van technische informatie. Als spreker op veel evenementen heb je niet eens een uur voor een uitgebreid en complex onderwerp. De meeste toespraken zijn gericht tot een niet-gespecialiseerd publiek, bv. managers of sales managers die sociale media fundamenteler willen begrijpen voor hun project in het dagelijkse leven. Voor de individuele kennisniveaus van het bedrijf hebben wij onze presentaties ingedeeld in verschillende moeilijkheidsgraden. Meer informatie over Speaker.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

 • Workshop en voortgezette opleiding
 • Spreker & Lezingen
 • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Directe successen – Sociale Media Marketing Opleiding

In een vertrouwensvolle samenwerking met het team worden individuele strategieën en concepten uitgewerkt. We beginnen meestal met de absolute basis voor beginners, d.w.z. de basisbeginselen van Instagram en Facebook. Als trainer besteedt u echt veel tijd aan uw medewerkers om de best mogelijke resultaten voor uw klanten te bereiken en om uw winst achteraf te optimaliseren. Om hun eigen medewerkers op de hoogte te brengen van de laatste technologie, boeken merken ons als praktijkopleiders. Kom meer te weten over onze keynote sprekers en docenten, onze social media auteurs en onze trainers.

Hulp voor optimalisatie, klantenservice en optimalisatie

Of u nu hulp nodig hebt met social media management of commercie, onze managers kunnen u op elk moment adviseren. Onze trainers weten meteen welk social medium het beste bij uw bedrijf past. Sociale netwerken kunnen uw werknemers helpen om op een duurzame manier potentiële klanten, bereik en verkoop te verwerven. Om te zien welke doelgroeprelevante inhoud uw werknemers moeten posten en wanneer dat het beste kan, bespreken we verschillende case studies uit het dagelijkse werk. Bij het monitoren van KPI’s in sociale netwerken komen we er samen achter wanneer, waar en hoe er over uw merk wordt gesproken. De ideale start met praktische, concrete crossmediale strategieën en een evaluatie van uw bestaande mogelijkheden na de presentaties.

Boek keynote sprekers in heel Duitsland:

Meer volgers met Instagram: Snel converteren voor uw merk met influencers

Hoe preciezer de doelgroep, hoe hoger het interactiepercentage van uw gebruikers. Met slimme, cross-media ideeën tussen YouTube, Twitter en Facebook. Social media marketing maakt uw unieke digitale aanwezigheid, internationale campagnes en nauwkeurig gedefinieerde en gerichte wedstrijden voor uw projectmanagement mogelijk. Uiterst snelle toename van het bereik. een moderne merkaanwezigheid Het web, met zijn mogelijkheden van digitale marketing, doet al tientallen jaren met succes zijn intrede in de mediamix van bedrijven. Goed geadviseerd! Op het gebied van marketing biedt ons agentschap expertise voor uw campagnes en acties.

Met slimme cross-media advertentiestrategieën tussen YouTube en Facebook.

Ontmoet fans voor de toekomst door creatieve, nieuwe reclame-ideeën goed voorbereide concepten! Viraliteit is doorslaggevend voor het succes van reclamecampagnes. Maak gebruik van de kracht van social media marketing! Zeer gerichte benadering van gebruikersgroepen. Bereik samen met ons als social media managers nieuwe volgers door nieuwe reclame-ideeën of doordachte online marketing strategieën. Met functies als Facebook’s Graph Search heeft uw projectmanager geweldige hulpmiddelen tot zijn of haar beschikking. Niet alleen om de abonnees precies te leren kennen. De interactie van uw eigen gebruikers in Keulen is wat telt in social media marketing, een precies afgestemde doelgroep verhoogt de factor bezoekersinteractie doorslaggevend voor uw merk. Ontdek hier meer over influencer marketing.

Antwoorden en hulp voor social media managers

Onze adviseurs zullen u antwoorden geven op uw vragen:

 • Perceptie: Wat is de positionering van uw bedrijf in de digitale wereld?
 • Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor digitalisering?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf digitaal netwerken?
 • Welke technologie en expertise hebben uw managers nodig?
 • Maakt u gebruik van social selling voor effectieve promotie en marketing?
 • Hoe kun je beïnvloeders van je idee overtuigen?
Onze lezingen richten zich op deze onderwerpen
 • Waar is de sociale media voor?
 • Sociale handel
 • Optimalisatie en monitoring van sociale media
 • Sociale media campagnes
 • Diensten voor sociale media
 • Inhoud marketing
 • Sociale media marketing