Influencer marketing in de lift / Interview Internet World Business

Influencer Marketing – “2017 was een jaar waarin een veel geridiculiseerde trend uitgroeide tot een volwassen industrie,” leest de kop van de nieuwste artikelen in Internet World Business. Influencer Marketing bereikt nu niet alleen pioniers, maar ook gevestigde bureaus, die steeds meer vertrouwen op deze nieuwe vorm van bereikgeneratie voor marketingcampagnes. Influencers hebben zich absoluut gevestigd op het gebied van social media marketing en hebben zich natuurlijk ook bewezen. Daarom hebben we vorige week al een terugblik op 2017 geworpen. Deze week is een nieuw artikel verschenen waarin verschillende social media CEO’s terugblikken en laten zien hoezeer influencer marketing is ingeburgerd.

[shortcode-variabelen slug=”social-analytics”]

Voor degenen die in dit onderwerp geïnteresseerd zijn, heb ik weer een samenvatting gemaakt van nieuwe en interessante interviews en artikelen van onze hand:

Social Media One is een van de topbureaus voor influencer marketing

Bedankt voor de vermelding en opname in de Influencer Agency Recommendations 2017!

Influencer Marketing: hoe de business met bloggers werkt

Heb je er altijd al aan gedacht om zelf aan influencer marketing te doen? Met softwaretools zoals Social Analytics kunt u influencer marketing op Instagram organiseren, van zoeken en beheren tot het plannen van campagnes en de daaropvolgende monitoring. In onze gratis twee uur durende online cursus leggen we blogger- en influencer-marketing uit van A-Z.

https://socialmediaone.de/influencer-marketing-kostenloses-video-tutorial-firmen-agenturen/

[shortcode-variabelen slug=”social-analytics”]