Off White Video’s op YouTube: Meest populaire video’s voor creatieven

Shoppingvideo’s, kooptips en modeshowmodellen – leren van de besten, is een goede tip, vooral voor jonge social media managers! Off White is een van de besten op het gebied van social media-marketing voor mode en is een goed gepositioneerd merk, net als Balenciaga en Supreme. Tien, vijftien jaar geleden moesten dure marktonderzoeksinstituten worden ingehuurd om te weten wat “goed werkte” en wat niet. 1.000 mensen werden gebeld, 20 vragen werden gesteld en aan het eind was er een resultaat. Vandaag volstaat een blik op YouTube om te zien wat de grootste hypes teweegbrengt. Hier kunt u de tien populairste video’s van het merk Off White bekijken en inspiratie opdoen voor uw mode-inhoud. Lente, zomer, herfst, winter, wat werkt en krijgt de meeste kliks? Meer evergreens en video succesmodellen (inhoud) vindt u hier: YouTube Evergreens.

Kendall Jenner en Bella Hadid op de catwalk

Tips voor het kopen van Off White producten

Social media marketing in de mode-industrie

Veel merken zijn actief in social media marketing, maar één branche in het bijzonder: de mode-industrie! Boetieks, kleinhandelaars, online winkels als wederverkopers en merken zelf. Met nieuwe collecties in de lente, de zomer, de herfst en de winter moeten klanten en potentiële nieuwe klanten telkens weer worden overtuigd.

Social media marketing is efficiënter dan een klassieke reclamecampagne (billboard, radio, enz.). Op TikTok, Instagram maar ook op YouTube! In dit artikel zie je wat de beste klikcijfers op YouTube heeft opgeleverd in de afgelopen 15+ jaar. Succesrecepten van evergreens kunnen uw marketingafdeling sterke input geven. Als u uw YouTube-marketing nog verder wilt professionaliseren en op zoek bent naar een social-mediabureau om uw prestaties op YouTube uit te breiden, kijken we uit naar uw projectaanvraag! U kunt ook meer lezen over onze:

Backstage: Modeshow 2019

Interview met ontwerper Virgil Abloh

Gigi en Bella Hadid bij de modeshow

Kritiek op Off White

Uitpakken: Mysterieuze Doos

Reactie video met Justin op Off White Sneakers

Off White winkelen in New York

Gids voor Off White Accessoires

Lookbook: Hoe stijl je off-white kleding

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Balenciaga video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Balenciaga – testimonials, lookbooks en shopping hauls – Balenciaga is een van de meest gehypte merken. Waarom? Goede social media marketing voor mode. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd op sociale netwerken. Welke onderwerpen (inhoud) vindt de gemeenschap leuk? Van welke onderwerpen houdt de gemeenschap? Deze video’s zijn al jaren populair op YouTube en kunnen een beetje creatieve input zijn voor uw marketingteam.

Supreme Video’s op YouTube: Leer van de beste – evergreens!

Quizzen, garderobe-tours en reactievideo’s – mode in social media-marketing is een van de meest betwiste gebieden door agentschappen, labels en talloze start-ups. Een van de leiders, in creatieve ideeën, online en offline is Supreme. Op zoek naar ideeën voor je eigen video’s over mode, outfits of sneakers? Een blik op de populairste Supreme-video’s kan u de juiste input geven voor uw eigen creatieve proces.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.