Balenciaga video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Testimonials, lookbooks en shopping hauls – net als Off-White en Supreme is Balenciaga een van de meest gehypete merken. Waarom? Goede social media marketing voor mode. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd op sociale netwerken. Welke onderwerpen (inhoud) vindt de gemeenschap leuk? Van welke onderwerpen houdt de gemeenschap? Deze video’s zijn al jaren populair op YouTube en kunnen een beetje creatieve input zijn voor uw marketingteam. Dit artikel geeft hen een korte inleiding over mode met het voorbeeld van Balenciaga. Meer creatieve oplossingen? Ons social media bureau is uw aanspreekpunt voor concept, advertenties en community, ook op YouTube. Lente, zomer, herfst, winter, wat werkt en krijgt de meeste kliks? Meer evergreens en video succesmodellen (inhoud) vindt u hier: YouTube Evergreens.

Gucci Gebied: Samenwerking met Balenciaga

Veldverslag: Toe hoge hakken van Balenciaga

Social media marketing in de mode-industrie

Veel merken zijn actief in social media marketing, maar één branche in het bijzonder: de mode-industrie! Boetieks, kleinhandelaars, online winkels als wederverkopers en merken zelf. Met nieuwe collecties in de lente, de zomer, de herfst en de winter moeten klanten en potentiële nieuwe klanten telkens weer worden overtuigd.

Social media marketing is efficiënter dan een klassieke reclamecampagne (billboard, radio, enz.). Op TikTok, Instagram maar ook op YouTube! In dit artikel zie je wat de beste klikcijfers op YouTube heeft opgeleverd in de afgelopen 15+ jaar. Succesrecepten van evergreens kunnen uw marketingafdeling sterke input geven. Als u uw YouTube-marketing nog verder wilt professionaliseren en op zoek bent naar een social-mediabureau om uw prestaties op YouTube uit te breiden, kijken we uit naar uw projectaanvraag! U kunt ook meer lezen over onze:

Balenciaga lente 2022 modeshow

Balenciaga 50e Couture Collectie

Afterworld: Verzameling in het videospel

Balenciaga Zomer 2020 Modeshow

Balenciaga zomer 2019 modeshow

Balenciaga Shopping Haul

Balenciaga herfst 2021 modeshow

Balenciaga: geschiedenis rond hypermerken

Outfits met Balenciaga Sneakers

Triple S: Straatonderzoek

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Supreme Video’s op YouTube: Leer van de beste – evergreens!

Quizzen, garderobe-tours en reactievideo’s – mode in social media-marketing is een van de meest betwiste gebieden door agentschappen, labels en talloze start-ups. Een van de leiders, in creatieve ideeën, online en offline is Supreme. Op zoek naar ideeën voor je eigen video’s over mode, outfits of sneakers? Een blik op de populairste Supreme-video’s kan u de juiste input geven voor uw eigen creatieve proces.

Off White Video’s op YouTube: Meest populaire video’s voor creatieven

Shoppingvideo’s, kooptips en modeshowmodellen – leren van de besten is een goede tip, vooral voor jonge social media-managers! Een van de beste, in social media marketing voor mode, is Off White. Nog maar tien, vijftien jaar geleden moesten dure marktonderzoeksinstituten worden ingehuurd om te weten wat “goed werkt” en wat niet. Vandaag volstaat een blik op YouTube om te zien wat de grootste hypes teweegbrengt.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.