Kanye West (Ye) video’s op YouTube: De meest succesvolle video’s

Kanye West (Ye) – Als er één artiest / PR genie is, dan is het Kanye West wel. Van hiphopster, naar trouwen met Kim Kardashian, zus van Kylie Jenner en nu, met een nieuwe naam (ook officieel geregistreerd): Ye. Genialiteit en waanzin liggen vaak dicht bij elkaar en veel van wat naar buiten komt is gewoon extreem goed berekende PR. Leer van de besten, zoals Kanye West, Christiano Ronaldo en co! Wat zijn de populairste video’s op ’s werelds grootste videoplatform? Kunt u misschien ook creatieve ideeën afleiden voor uw marketing? Hier vind je de evergreens van YouTube, in één lijst. De meest populaire en meest geklikte Kanye West video’s. Tip. Ideeën ontwikkelen door succesvolle inbreng. Maak kennis met de meest succesvolle video (inhoud) in onze YouTube-evaluatie: Evergreens.

73 Vragen met Kanye West en Kim Kardashian

Interview met Kanye West

Runaway Show

 

Social media marketing voor beroemdheden

Het is gemakkelijk voor mensen om bereik te bereiken op YouTube, omdat ze leven van het authentieke charisma van een persoon. Merken en bedrijfsproducten hebben het moeilijker! Met de juiste concepten en de juiste social media-strategie kunt u leren van de social marketing van beroemdheden! Voor authentieke inhoud die meer is dan “alleen maar reclame”.

Lees meer over onze:

Kanye West over zijn bipolaire stoornis

Kanye West Interieur

Succesvolle Yeezy-collectie

Kanye West, Taylor Swift en toekomstige mode

Naamsverandering Kanye West

Kim Kardashian uitsplitsing

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Kylie Jenner video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Kylie Jenner – Zij en haar familie (Kardashian) zijn een fenomeen! Met haar 21 jaar is zij nu al de jongste miljardair en breekt zij ook records op sociale netwerken. Als jonge moeder, als zakenvrouw, als de partner van haar man – op welke van haar content wordt het meest geklikt? Laten we eens kijken. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd op sociale netwerken.

Ronaldo video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Een icoon op Instagram, ook op YouTube en overal! Ronaldo is een doelpuntenmachine en een marketingmachine. Maar welke inhoud doet het bijzonder goed bij sportfans en wordt 100 miljoen keer aangeklikt? We hebben de analyse gedaan, na bijna 20 jaar YouTube: Hier zijn de CR7 evergreens met de meeste clicks van de gemeenschap.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.