Ronaldo video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Christiano Ronaldo / CR7 – Een icoon op Instagram, ook op YouTube en overal! Ronaldo is een doelpuntenmachine en een marketingmachine. Maar welke inhoud doet het bijzonder goed bij sportfans en wordt 100 miljoen keer aangeklikt? We hebben de analyse gedaan, na bijna 20 jaar YouTube: Hier zijn de CR7 evergreen voetbalvideo’s met de meeste kliks van de gemeenschap. Vaak beter dan creatief brainstormen, een blik op de zoekresultaten in YouTube! Welke onderwerpen krijgen 1.000 views, welke tienduizenden views en welke misschien zelfs 1,10 miljoen views of meer? Sterren als Ronaldo, Kylie Jenner, maar ook Kanye West wijzen de weg. Dit zijn de meest populaire Christiano Ronaldo video’s. Tip! Leer van de meest succesvolle video (inhoud), hier kunt u terugkeren naar de YouTube-evaluatie: Evergreens.

De 50 meest legendarische Ronaldo-doelpunten

Nike Voetbal

De Beste Voetballer Compilatie

Social media marketing voor beroemdheden

Het is gemakkelijk voor mensen om bereik te bereiken op YouTube, omdat ze leven van het authentieke charisma van een persoon. Merken en bedrijfsproducten hebben het moeilijker! Met de juiste concepten en de juiste social media-strategie kunt u leren van de social marketing van beroemdheden! Voor authentieke inhoud die meer is dan “alleen maar reclame”.

Lees meer over onze:

 

De 9 mooiste goals van Ronaldo

Voetbaluitdaging met Ronaldo

Ronaldo wil dineren met zijn rivaal Messi

Ronaldo verlaat Real Madrid

Het dagelijkse leven met de Ronaldo’s

Ronaldo’s doelpunt

Sneaker Kopen

Beroemdheden op Youtube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Kanye West (Ye) video’s op Youtube: De meest succesvolle video’s

Als er één artiest / PR genie is, dan is het Kanye West wel. Van hiphopster, tot huwelijk met Kim Kardashian en nu, met een nieuwe naam (ook officieel geregistreerd): Ye. Genialiteit en waanzin liggen vaak dicht bij elkaar en veel van wat naar buiten komt is gewoon extreem goed berekende PR. Leer van de besten!

Kylie Jenner video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Kylie Jenner – Zij en haar familie (Kardashian) zijn een fenomeen! Met haar 21 jaar is zij nu al de jongste miljardair en breekt zij ook records op sociale netwerken. Als jonge moeder, als zakenvrouw, als de partner van haar man – op welke van haar content wordt het meest geklikt? Laten we eens kijken. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd op sociale netwerken.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.