Hondenvideo’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Grappige honden, dappere trucs en een nieuw thuis voor achtergelaten honden – wat zijn de meest succesvolle video’s als het gaat om honden, katten of hamsters? Deze YouTube Evergreen analyse is geweldig voor jonge social media managers die met creatieve ideeën moeten komen – leer van de besten! Vaak beter dan creatief brainstormen, een blik op de zoekresultaten in YouTube! Welke onderwerpen krijgen 1.000 views, welke tienduizenden views en welke misschien zelfs 1, 10 miljoen views en meer? Dit zijn de meest populaire hondenvideo’s. Tip! Meer informatie over social media marketing voor huisdieren vindt u hier en meer evergreens en video succesmodel (content) hier: YouTube Evergreens.

Verlaten honden krijgen een thuis (+kritiek)

Kritiek! Veel “reddingsvideo’s” zijn nep. Vaak worden zelfs extra gevaarlijke situaties gecreëerd waarin de veronderstelde redders dan per ongeluk op de dieren in gevaar stuiten. Dergelijke inhoud moet altijd met de nodige voorzichtigheid worden bekeken. Prestaties hebben ook ethiek nodig, onthoud dit altijd bij het opzetten van een concept.

Hond of kat? Huisdierruil

Social Media Marketing voor Huisdieren

Wat zou het internet zijn zonder honden? YouTube heeft de wereld gerevolutioneerd, het begon allemaal in de jaren 2000, nu heeft YouTube de wereld zo veranderd dat YouTube-video’s in het nieuws te zien zijn, ze op schoolpleinen en in miljoenen huishoudens, bij huisdieren en dierenliefhebbers, niet meer weg te denken zijn. Zelfs series en zelfs tv-zenders streamen hun programma’s via YouTube om (goedkoop) de hele wereld te bereiken. Het was een lange weg van de grappige hondenvideo naar de marktmacht die het vandaag heeft. De grote betrokkenheid van de gebruikers maakt YouTube een interessant marketingplatform, ook voor producten voor honden. Voedsel, speelgoed, kleding en andere accessoires.

Social media marketing voor huisdieren? Als je succesvol wilt marketen op YouTube, lees dan hier meer over ons social media-agentschap en YouTube-agentschap.

Korte film: Pip de Hond

Honden die vliegen – trucs

Grappige honden foto’s en video’s

Bingo het liedje

Honden trucjes in de flat

Diana’s grappige speelgoed hond

Mickey Mouse Danst Hot Dog Dans

Wie speelt er met de hond?

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Kattenvideo’s op YouTube: Leren van de besten

Schattige katten, vermomde katten en kinderprogramma’s over katten – katten?! Ja! Als u reclame maakt voor dierenvoeding, speelgoed, kleding of zelfs accessoires, moet u altijd met nieuwe ideeën komen. Als u op zoek bent naar creatieve ideeën voor “kattenmarketing”, is een goed hulpmiddel te kijken naar wat niet alleen goed presteert, maar heel goed! Dat betekent veel klikken.

Hamster video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Hamsters – Hamster doolhoven, kinderseries over hamsters en het bouwen van huizen voor hamsters – huisdieren zijn vaak de absolute cuteness overkill op het sociale web! De markt voor gezelschapsdieren is een miljardenmarkt voor winkels, handelsbeurzen en onlineshops. Social media managers moeten elke dag met nieuwe ideeën komen. Een goed hulpmiddel om nieuwe concepten te creëren is te kijken naar succesmodellen.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.