Hamster video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Hamster doolhoven, kinderseries over hamsters en het bouwen van huizen voor hamsters – huisdieren zoals honden, katten en hamsters zijn vaak de absolute cuteness overkill op het sociale web! De markt rond huisdieren is een miljardenmarkt voor winkels, beurzen en online shops. Social media managers moeten elke dag met nieuwe ideeën komen. Een goed hulpmiddel om nieuwe concepten te bedenken is te kijken naar succesmodellen. Sommige inhoud verdwijnt na een paar maanden of jaren, sommige werkt voor altijd! Onze kleine creatieve kijk op de meest populaire hamster video’s, ooit! Zulke evergreens helpen om zelf nieuwe, creatieve videomarketingideeën te ontwikkelen. Tip. Meer informatie over social media marketing voor huisdieren vindt u hier en meer evergreens en video succesmodel (content) hier: YouTube Evergreens.

Zwembad doolhof voor hamsters

Kinderserie: Waar is de hamster?

Social Media Marketing voor Huisdieren

Wat zou het internet zijn zonder hamsters? YouTube heeft de wereld gerevolutioneerd, het begon allemaal in de jaren 2000, nu heeft YouTube de wereld zo veranderd dat YouTube-video’s in het nieuws te zien zijn, ze op schoolpleinen en in miljoenen huishoudens, bij huisdieren en dierenliefhebbers, niet meer weg te denken zijn. Zelfs series en zelfs tv-zenders streamen hun programma’s via YouTube om (goedkoop) de hele wereld te bereiken. Het was een lange weg van de grappige kattenvideo naar de marktmacht die het vandaag heeft. De hoge betrokkenheid van gebruikers maakt YouTube zo’n interessant marketingplatform, ook voor hamsterproducten. Voedsel, speelgoed, kleding en andere accessoires.

Social media marketing voor huisdieren? Als je succesvol wilt marketen op YouTube, lees dan hier meer over ons social media-agentschap en YouTube-agentschap.

The Tom and Jerry Show – Hamster Sequence

Minecraft Hamster Doolhof

Het perfecte huis voor hamsters

Het grootste hamsterdoolhof ter wereld

Hamster Parkour door Pringles verpakking

Labyrinth: Hamster vs. mens

Een doolhof voor hamsters bouwen

Hamsters vs. Zombies – Wie verliest?

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Hondenvideo’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud

Hond – Grappige honden, dappere trucjes en een nieuw thuis voor achtergelaten honden – Wat zijn de meest succesvolle video’s als het om honden gaat? Deze YouTube Evergreen analyse is geweldig voor jonge social media managers die creatieve ideeën moeten brainstormen – leer van de besten! Vaak beter dan creatief brainstormen, een blik op de zoekresultaten in YouTube!

Kattenvideo’s op YouTube: Leren van de besten

Schattige katten, vermomde katten en kinderprogramma’s over katten – katten?! Ja! Als u reclame maakt voor dierenvoeding, speelgoed, kleding of zelfs accessoires, moet u altijd met nieuwe ideeën komen. Als u op zoek bent naar creatieve ideeën voor “kattenmarketing”, is een goed hulpmiddel te kijken naar wat niet alleen goed presteert, maar heel goed! Dat betekent veel klikken.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.