Kattenvideo’s op YouTube: Leer van de beste – evergreens!

Schattige katten, vermomde katten en kinderprogramma’s over katten – katten?! Ja! Als u reclame maakt voor dierenvoeding, speelgoed, kleding of zelfs accessoires, moet u altijd met nieuwe ideeën komen. Als u op zoek bent naar creatieve ideeën voor “kat, hond, hamster marketing”, is een goed hulpmiddel te kijken naar wat niet alleen goed presteert, maar zeer goed! Dat betekent veel klikken. Bent u op zoek naar creatieve ideeën voor uw marketingconcept? Misschien helpt een kleine pauze op YouTube en een blik op de populairste kattenvideo’s (evergreens). Wat heeft de afgelopen meer dan 10 jaar bijzonder goed gewerkt? Hier vind je de beste en meest aangeklikte kattenvideo’s op YouTube. Tip! Meer informatie over social media marketing voor huisdieren vindt u hier en meer evergreens en video succesmodel (content) hier: YouTube Evergreens.

Talking Tom korte film

Grappige katten die miauwen

https://wwwa.youtube.com/watch?v=DXUAyRRkI6k

Social Media Marketing voor Huisdieren

Wat zou het internet zijn zonder katten? YouTube heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld, het begon allemaal in de jaren 2000, nu heeft YouTube de wereld zo veranderd dat YouTube-video’s in het nieuws te zien zijn, ze een vaste plaats innemen op schoolpleinen en in miljoenen huishoudens, met huisdieren. Zelfs series en zelfs tv-zenders streamen hun programma’s via YouTube om zo (goedkoop) de hele wereld te bereiken. Het was een lange weg van de grappige kattenvideo naar de marktmacht die het vandaag heeft. De grote betrokkenheid van de gebruikers maakt YouTube een interessant marketingplatform, ook voor producten voor katten. Voedsel, speelgoed, kleding en andere accessoires.

 

Social media marketing voor huisdieren? Als je succesvol wilt marketen op YouTube, lees dan hier meer over ons social media-agentschap en YouTube-agentschap.

Kat vs. Kreeft – Wie wint?

Diana en haar kat poetsen tanden

The Tom and Jerry Show

Diana is op zoek naar haar kat

Kinderliedjes over katten

Katten of mensen?

Kat verkleed als Super Mario

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Hamster video’s op YouTube: Meest geklikte video’s aller tijden

Hamsters – Hamster doolhoven, kinderseries over hamsters en het bouwen van huizen voor hamsters – huisdieren zijn vaak de absolute cuteness overkill op het sociale web! De markt voor gezelschapsdieren is een miljardenmarkt voor winkels, handelsbeurzen en onlineshops. Social media managers moeten elke dag met nieuwe ideeën komen. Een goed hulpmiddel om nieuwe concepten te creëren is te kijken naar succesmodellen.

Hondenvideo’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Hond – Grappige honden, dappere trucjes en een nieuw thuis voor achtergelaten honden – Wat zijn de meest succesvolle video’s als het om honden gaat? Deze Youtube Evergreen analyse is geweldig voor jonge social media managers die met creatieve ideeën moeten komen – leer van de besten! Vaak beter dan creatief brainstormen, een blik op de zoekresultaten in YouTube!

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.