Supreme Video’s op YouTube: Leer van de beste – evergreens!

Quizzen, garderobe tours en reactie video’s – mode in social media marketing is een van de meest concurrerende gebieden voor agentschappen, labels en talloze start-ups. Een van de leiders op het gebied van creatieve ideeën, online en offline, is Supreme, evenals de succesvolle merken Off-White en Balenciaga. Op zoek naar ideeën voor je eigen video’s over mode, outfits of sneakers? Een blik op de populairste Supreme-video’s kan je de juiste input geven voor je eigen creatieve proces. Als u ook op zoek bent naar nog meer creatieve ideeën, bel ons dan of schrijf ons! Lente, zomer, herfst, winter, wat werkt en krijgt de meeste kliks? Meer evergreens en video succesmodellen (inhoud) vindt u hier: YouTube Evergreens.

Supreme – Waarom is het merk zo duur?

Hoeveel is je Supreme outfit waard?

Social media marketing in de mode-industrie

Veel merken zijn actief in social media marketing, maar één branche in het bijzonder: de mode-industrie! Boetieks, kleinhandelaars, online winkels als wederverkopers en merken zelf. Met nieuwe collecties in de lente, de zomer, de herfst en de winter moeten klanten en potentiële nieuwe klanten telkens weer worden overtuigd.

 

Social media marketing is efficiënter dan om het even welke klassieke reclamecampagne (billboard, radio…). Op TikTok, Instagram maar ook op YouTube! In dit artikel zie je wat de beste klikcijfers op YouTube heeft opgeleverd in de afgelopen 15+ jaar. Succesrecepten van evergreens kunnen uw marketingafdeling sterke input geven. Als u uw YouTube-marketing nog verder wilt professionaliseren en op zoek bent naar een social-mediabureau om uw prestaties op YouTube uit te breiden, kijken we uit naar uw projectaanvraag! U kunt ook meer lezen over onze:

Supreme Store: nep vs. echt

Supreme x Louis Vuitton – Lancering in Londen

Supreme winkelen: zeldzaamste stukken

Hypebeasts getest: Quiz bij Supreme Launch

Justin reageert: OffWhite Supreme Yeezys

Supreme Reseller in Chinatown

Supreme – Het hele verhaal

Bovenkleding – Welk streetstyle merk is het beste?

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Off White Video’s op YouTube: Meest populaire video’s voor creatieven

Shoppingvideo’s, kooptips en modeshowmodellen – leren van de besten is een goede tip, vooral voor jonge social media-managers! Een van de beste, in social media marketing voor mode, is Off White. Nog maar tien, vijftien jaar geleden moesten dure marktonderzoeksinstituten worden ingehuurd om te weten wat “goed werkt” en wat niet. Vandaag volstaat een blik op YouTube om te zien wat de grootste hypes teweegbrengt.

Balenciaga video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Balenciaga – testimonials, lookbooks en shopping hauls – Balenciaga is een van de meest gehypte merken. Waarom? Goede social media marketing voor mode. 79,9 procent van de bevolking in dit land is geregistreerd op sociale netwerken. Welke onderwerpen (inhoud) vindt de gemeenschap leuk? Van welke onderwerpen houdt de gemeenschap? Deze video’s zijn al jaren populair op YouTube en kunnen een beetje creatieve input zijn voor uw marketingteam.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.