Voetbal op YouTube – meest bekeken video’s aller tijden

Voetbal op YouTube – Voetbal is een miljardenmarkt en jonge social media-managers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën. Van een simpele Instagram post tot een uitgebreide YouTube documentaire. Maar waar komen de ideeën vandaan? Een eenvoudige mogelijkheid: recepten voor succes. De beste voetbal trucs, de grootste voetbal mislukkingen en de beste voetballers wereldwijd of zelfs sporten zoals voetbal en basketbal. Wat zijn de populairste video’s op ’s werelds grootste videoplatform? Kunt u misschien creatieve ideeën afleiden voor uw marketing? Hier vind je de evergreens van YouTube, in één lijst. De populairste en meest aangeklikte voetbalvideo’s. Meer evergreens en succesmodellen: YouTube Evergreens.

Tips voor de beste opnametechnieken

De beste 6-jarige voetballer in Amerika

Social Media Marketingbureau voor voetbal

Het is niet alleen sportief op YouTube zelf, maar ook als je als bedrijf aan marketing op YouTube wilt doen! Wist je dat? Elke minuut wordt 100 uur videomateriaal geüpload, gedurende 24 uur per dag, wereldwijd. Als je bedenkt dat een gemiddelde video misschien maar één tot twee minuten speeltijd heeft, is dat een ongelooflijke hoeveelheid nieuwe inhoud (en concurrentie)! Daarom is het belangrijk om het algoritme achter de sociale app te kennen om (als bedrijf) effectief te kunnen werken op YouTube. Lees hier meer over onze

Voetbal in de komedie van kinderen

De beste strafschoppenduels met Scott Sterling

Voetbal Uitdaging met Neymar Jr.

De grappigste voetbal momenten

Meer voetbal trucs

Nike presenteert: Twisted Football Dreams

De slimste en meest creatieve voetbalspelen van Neymar Jr.

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

Voetbal op YouTube: Leren van de besten

Voetbal – Voetbalcompetities, emotionele verhalen en training – geen andere “wereld” boeit mensen zo als sport. In de sportwereld zijn er veel spelers die geld willen verdienen, van online jerseywinkels tot de voorverkoop van tickets. Iedereen is op zoek naar creatieve ideeën, maar waar haal je die vandaan? Misschien helpt een kleine pauze op YouTube en een blik op de populairste voetbalvideo’s.

Basketbal op YouTube: Succesmodellen voor inhoud

Basketbal op YouTube – Videomarketing betekent: altijd nieuwe ideeën leveren! Hier is een tip voor jonge social media-managers: leer van degenen “die het gemaakt hebben”! In het algoritme van YouTube betekent dit: klikken. Als je veel kliks hebt, heb je goede inhoud, of die nu grappig, grof, emotioneel of gewoon teamgeest is. De spannendste basketbalwedstrijden, de oudste en jongste basketballers en legendes.

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.