Berlijn Video’s op YouTube: Succesmodellen voor inhoud – waar houdt de gemeenschap van

Reisgids, citytrip & vlogs – Bereiken via YouTube? Of het nu gaat om een hotel, een restaurant of de marketing van een stad zelf, leren van succesvolle modellen is altijd een goed idee. En als het gaat om social media video’s voor toerisme en reizen, zijn ideeën gewild want de concurrentie is hevig. Er zijn kortlopende onderwerpen die de aandacht trekken en bijzonder populaire onderwerpen (evergreens) die altijd zorgen voor bereik en kliks op YouTube-kanalen. Daarom is het de moeite waard om eens te kijken naar de populairste Berlijn-video’s! Een bekende stad, zoals Londen en New York. Met een paar filterinstellingen kun je de populairste video’s op YouTube vinden. Hier is een blik op de meest populaire video’s, als een beetje creatieve input. Meer ideeën voor reiscontent? Hier vindt u de Evergreen Analyse: YouTube. Tip! U kunt hier meer over ons te weten komen: Social Media Marketing Berlijn.

Reisgids voor Berlijn

Overzicht van Berlijn: Berlijn in 4k

Social media marketing in de toeristische sector

Berlijn, Londen, Parijs, New York, Los Angeles – social media marketing kent geen grenzen! Vooral via advertenties en targeting (social media advertising) kunt u mensen en gebruikers van sociale apps uiterst precies bereiken – in de app en zelfs daarbuiten (via retargeting). Vooral praktisch voor toerisme- en reisorganisaties.

Je kunt targetten (met een goed agentschap), maar je kunt ook lokaal targetten, bijvoorbeeld op bepaalde plaatsen, bij bepaalde evenementen, of het nu om een festival gaat of om een vakantieperiode. Zo kunt u bijvoorbeeld toeristen bereiken die een bepaalde straat bezoeken. Zo ultra-lokaal. Tegelijkertijd kunt u als bedrijf gemakkelijk en snel mensen over de hele wereld bereiken, of dat nu in Europa, Parijs, Londen of Rome is, of wereldwijd in steden als New York of Tokio.

Social media marketing stelt geen grenzen aan uw ideeën, wat belangrijk is, is de juiste strategie erachter en de juiste know-how! Als u op zoek bent naar een internationaal social media marketing bureau, bent u bij ons aan het juiste adres! Lees meer over ons en onze:

Berlijn: rondrit door de stad

Do’s en don’ts in Berlijn

Breng een goedkoop weekend door in Berlijn

Reisgids Berlijn

Virtuele tour door Berlijn

De belangrijkste bezienswaardigheden!

Vlog: Solo reis naar Berlijn

Reis Vlog: Eerste indrukken van Berlijn

Beroemdheden op YouTube: Inhoud Evergreens

Inhoud evergreens! Leren van de meest populaire video’s (meest geklikte inhoud). Ga door:

New York Video’s op YouTube: Leren van de besten

New York – Bezienswaardigheidslijstjes, reisvlogs en tips voor toeristen – steden zijn op zoek naar marketingideeën, net als toeristische en reisorganisaties. Het is altijd een goed idee om van de besten te leren! De ene stad is bekender dan de andere. De concurrentie is groot, tussen luchtvaartmaatschappijen, hotels, maar ook restaurants, evenementen, … wat willen mensen zien als ze aan New York denken? Daarom is het de moeite waard om eens te kijken naar de populairste video’s van New York!

Londen video’s op YouTube: Meest populaire video’s voor creatieven

Filmtrailer, stadswandeling & reisgids – Hoe kunnen steden de aandacht trekken? Vergeet flyers, radiospotjes en TV, social media is hét instrument voor bereik vandaag. Social media marketing voor toerisme en reizen heeft altijd nieuwe inspiratie nodig, lente, zomer, herfst, winter, van single singles tot zakenreizigers en gezinnen met kinderen. Daarom hebben we onze YouTube Evergreen Analyse, wat presteert het beste op YouTube?!

Concepten & Ideeën: Leren van succesvolle video’s

In deze lijst vindt u nog meer sectoren en onderwerpen, met de meest succesvolle inhoud ooit.