Webhosting bij All-Inkl: Onze testwinnaar met alle pakketten in vergelijking

Het vinden van de juiste provider voor uw eigen website is niet alleen uiterst belangrijk voor bedrijven, maar ook voor online winkels. Veel jonge starters of zelfstandigen die net de sprong naar het professionele zelfstandig ondernemerschap wagen, stellen zich terecht de vraag: welk pakket past bij mij? Hoeveel opslagruimte heb ik echt nodig? Heb ik 10.000 e-mailadressen nodig?

Welk webhostingpakket is echt de moeite waard?

Velen kopen een groot webhostingpakket zonder echt te weten wat hun eigen eisen zijn. De meeste bedrijfswebsites hebben een grootte van 100 megabyte, als ze veel foto’s hebben is de totale grootte maximaal 500 MB. Geen enkele website van een gemiddeld bedrijf is groter dan dat. Natuurlijk zijn er individuele uitzonderingen, b.v. filmproduktiebedrijven, die natuurlijk meer capaciteit nodig hebben, maar in de regel is een uiterst klein pakket voldoende.

Veel mensen maken de fout te investeren in een veel te groot pakket en hebben dan 250 GB aan opslagruimte die ze nooit nodig hebben. Natuurlijk betaalt u dan elke maand extra. Over een jaar gerekend, is dat veel geld voor een jong bedrijf. Daarom hebben wij vandaag ons ervaringsverslag over het onderwerp webhosting. Want na meer dan 10 jaar als reclamebureau heeft u het allemaal al eens gezien en wat overblijft is onze aanbeveling All-Inkl!

Ervaring met Alle Inkl in webhosting

Wij hadden websites en online shops op verschillende providers en ook in verschillende landen. In principe moet gezegd worden dat zo’n beetje alle aanbiedingen die je op internet vindt, gerenommeerd zijn. Ze verschillen echter enorm in prijs!

Het ongelofelijke en onovertrefbare voordeel in Duitsland, All-Inkl biedt niet alleen grote capaciteiten, bijv. voor agentschappen, maar ook alle, evenals voor particulieren, gratis inclusieve domeinen. Bij elke afsluiting van een pakket, heb je nog steeds een bepaald contingent gratis domeinen. Domeinen afzonderlijk, kosten geld, hier heeft men direct 3 tot 10 inbegrepen in het pakket. All-Inkl biedt ook een van de goedkoopste prijsmodellen, met een hoge beschikbaarheid van meer dan 99,9%. Al meer dan een jaar raden wij al onze klanten aan om hun webhostingpakket hier te installeren.

Upgrades in minuten als bezoekersaantallen toenemen

Zelfs als een project “explodeert” en meer bereik of bezoekers krijgt dan men had voorspeld, is een update uiterst snel mogelijk en binnen enkele minuten gemaakt. De ondersteuning is in feite 7 dagen per week beschikbaar en ook uiterst snel in het beantwoorden van vragen. Eerdere vragen zijn ook altijd vakkundig beantwoord, veel bedrijven maken gebruik van callcenters met weinig opgeleid personeel. Met All-Inkl heeft u altijd een competente contactpersoon.

De pakketvergelijking komt iets verder naar beneden!

Wat heb ik echt nodig voor mijn website?

Zoals hierboven beschreven, heeft een normale website niet veel geheugen nodig. De meeste pagina’s van personeelsbureaus, producenten of zelfs metaalverwerkende bedrijven hebben nauwelijks 100 MB. Uiteindelijk bestaat de website uit 15 of 20 afzonderlijke pagina’s met een paar afbeeldingen erin verwerkt. Plus een logo en twee e-mailadressen. Je hebt niet veel capaciteit nodig! En als je dat doet, kun je altijd upgraden. We hadden voorbeelden van mensen die €29,95 per maand betaalden voor een eenvoudige website. Extreem hoog, met All-Inkl zou je hetzelfde gehad hebben voor 3,95 €. Maar laten we eens nader bekijken wat de belangrijkste factoren zijn als het gaat om webhosting.

Domein met .de of .com of… Trefwoorddomeinen dankzij nieuwe uitgangen

Het domein is uiteindelijk de naam op het web. Het wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de gegevens op uw server. Er zijn klassieke domeinen zoals .de of .com, maar ook nieuwe domeinen zoals .one of .fitness.

Domeinen hebben verschillende prijzen, de klassieke standaarddomeinen rond .de en .com kosten gemiddeld 10 € per maand. Andere domeinen, zoals .tv, kunnen meer dan 50 euro kosten. De hele nieuwe domeinen rond .one of .fitness kosten gemiddeld 20 €. Natuurlijk zijn de klassieke domeinen het populairst, maar ook de nieuwe domeinen vinden steeds meer kopers en maken namen weer beschikbaar op het internet. Vooral onder .de en .com, wordt veel genomen. Misschien moet je ook denken aan een goed trefwoord domein:

 • In plaats van… brillenhandel-berlincity.de
 • Nu… bril.berlin

Subdomein voor nieuwe projecten en nevenprojecten

In de regel heb je geen subdomein nodig. Als u dat doet, dan alleen voor nieuwe projecten, en daarvoor moet u al een beetje weten of iemand in het team hebben die met WordPress, FTP en MySQL overweg kan. Het aantal subdomeinen is daarom meestal niet relevant voor normale bedrijven met minder dan 10 werknemers. Aangezien pakketten meestal 100 of 200 of 500 bieden, kunt u dit punt gerust overslaan.

E-mail voor personeel, dienst en boekhouding

E-mailadressen, hoeveel gebruikt u er echt? Als u maar een paar werknemers hebt, zult u meestal maar één algemeen collectief e-mailadres hebben en misschien nog een voor de baas en een voor de boekhouding. Nogmaals, de pakketten bevatten meestal duizenden e-mailadressen, die je meestal niet nodig hebt, dus zijn we terug bij Focus, small package!

MySQL slaat informatie op

De database bevat alle belangrijke informatie en gegevens waarmee onze website werkt. De database staat los van de bestanden, ook wel FTP genoemd. De MySQL database bevat informatie over gebruikers en de tekst van blogberichten. Gewoonlijk heeft een bedrijf maar één database nodig. Verdere databases zijn alleen nodig als u verdere projecten onderhoudt, d.w.z. verdere websites of online shops.

Geheugen archiveert gegevens zoals foto’s, bestanden en video’s

Veel mensen gaan ook hier voor hoge capaciteiten, maar u moet de gegevens beperken! Hoe meer geheugen je gebruikt, hoe meer energie je verspilt. Als u milieubewust wilt zijn, moet u een kleine server nemen en ook uw webhosting schoonhouden. Velen uploaden “eindeloos” gegevens, video’s en foto’s die nooit worden weergegeven en nooit worden verwijderd. Dit creëert een hoop data-rommel die permanent, 24 uur per dag, blijft draaien. Daarom moet u er ook voor zorgen dat u geen gegevens produceert en de mogelijkheid daartoe ook beperkt. Op die manier kunt u zichzelf trainen om efficiënt met uw gegevens om te gaan.

All-Inkl pakketten voor webhosting en servers in vergelijking

Laten we eens een snelle blik werpen op de individuele pakketten!

Prive het pakket voor elke website en online winkel

Ik zou het Privé-pakket op de eerste plaats zetten, omdat het alles heeft wat een bedrijf nodig heeft! Met 3 domeinen en 500 e-mailadressen heeft u genoeg mogelijkheden voor uw eigen uitbreiding. Het geheugen van 50 GB is ook absoluut voldoende voor “elk” individueel online project en elke individuele online winkel. Upgrades zijn hier alleen nodig als een bepaalde mate van bereik is bereikt. Hiervoor moet u echter minstens 100.000 of 200.000 bezoekers per maand hebben om ook maar enigszins de grenzen van uw capaciteit te bereiken.

Prive pakket in een oogopslag

 • 4,95 Euro per maand
 • 3 maanden gratis
 • 3 x domein
 • 150 x subdomein
 • 500 x e-mail
 • 5 x MySQL
 • 50 GB geheugen

Klik hier voor de prijs-prestatie winnaar:

Privé Plus voor Internet Hobbyisten

Privat Plus is de moeite waard als u een klein nevenproject hebt en meer SQL-databases of meer inclusieve domeinen nodig hebt. Dit pakket heeft 5 domeinen inbegrepen en is absoluut OK voor €7.95 per maand voor webhosting!

Privé Plus Pakket in een oogopslag

 • 7,95 Euro per maand
 • 3 maanden gratis
 • 5 x domein
 • 250 x subdomein
 • 1000 x e-mail
 • 25 x MySQL
 • 100 GB geheugen

Premie voor projectintensieve ondernemingen

Ik raad het Premium pakket aan aan alle online of reclamebureaus of medewerkers die grotere mediaprojecten beheren of eigen subbedrijven hebben. Hier heb je niet alleen 10 domeinen inbegrepen, maar ook 250 GB opslag voor een ongelofelijke 9,95 € per maand bruto. Minus BTW, is dit een topprijs en met de 10 domeinen inbegrepen, bespaart u veel geld omdat u niet voor elk domein apart hoeft te betalen.

Premium Pakket in een oogopslag

 • 9,95 Euro per maand
 • 3 maanden gratis
 • 10 x domein
 • 500 x subdomein
 • 2000 x e-mail
 • 50 x MySQL
 • 250 GB geheugen

Zaken voor reclamebureaus

Laten we ter zake komen. 20 domeinen inbegrepen, 100 databases, met dit pakket kunt u veel implementeren.

Prive pakket in een oogopslag

 • 24,95 Euro per maand
 • 3 maanden gratis
 • 20 x domein
 • 1000 x subdomein
 • 5000 x e-mail
 • 100 x MySQL
 • 500 GB geheugen

Wie wil er nu beginnen:

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]