WordPress + WooCommerce = Uw eigen online winkel

Met de gratis WooCommerce online winkel plugin voor WordPress, kunt u uw online winkel te creëren in een mum van tijd met de juiste bureau hulp. De plugin is het cruciale onderdeel voor de “online shop” functies in het WordPress content management systeem. Net als WordPress, is WooCommerce beschikbaar als gratis download. Met de krachtige combinatie van WooCommerce en WordPress, kunt u eenvoudig uw eigen professionele online winkel realiseren met uw eigen merchandise management systemen. Met een WooCommerce winkel kunt u ook gemakkelijk facturen maken via extensies, uw voorraadbeheer optimaliseren, vouchers en coupons maken of zelfs kortingen geven op afzonderlijke producten. WooCommerce kan ook worden uitgebreid met praktische functies zoals abonneesystemen, zodat betalingen regelmatig en automatisch worden uitgevoerd.

WooCommerce, Tips van het Agentschap

Heb je ooit gehoord van WooCommerce (plugin)? Wij als bureau kunnen u deze prachtige plugin voor WordPress altijd aanbevelen. Met WooCommerce kunt u in een mum van tijd uw online winkel op een professionele basis maken. Als u zich afvraagt wat het verschil is tussen WooCommerce en andere content management systemen zoals Magento of Shopware, dan is het antwoord eenvoudig: vermindering van complexiteit. Enerzijds biedt de intelligente koppeling van WordPress en WooCommerce u als agentschap of bedrijf de mogelijkheid om in bestaande WordPress systemen te blijven werken en deze uit te breiden met een online shop. Aan de andere kant, met een WooCommerce agentschap heb je de mogelijkheid om snel en slim de perfecte media-aanwezigheid te bereiken.

WordPress online winkel

Het ontwerpen van uw eigen online winkel met het WordPress content management systeem is in theorie niet moeilijk. Het enige wat u hoeft te doen is de basis configuraties in te stellen om een werkend WordPress systeem voor de online winkel te creëren. In het volgende installeert u een plugin waarmee u snel en gemakkelijk producten in uw content management systeem kunt laden. Door het jarenlange werk van vele ontwikkelaars zijn er vele online winkel mogelijkheden gecreëerd voor het WordPress systeem, waarvan de meest populaire waarschijnlijk de Woocommerce plugin is. De online winkel plugin maakt het mogelijk om een uitgebreide online winkel op te zetten, te beheren en te verkopen. Dankzij de vele flexibele mogelijkheden van het CMS WordPress heeft u bovendien altijd het overzicht en kunt u desgewenst tal van nieuwe functies en mogelijkheden toevoegen. Op die manier beheert u uw bedrijfswebsite en uw online winkel met één systeem en één tool. U kunt uw werknemers specialiseren en veel tijd besparen bij het praktische werk. Mijn aanbeveling voor kleine bedrijven en projecten: Bouw uw online winkel met WordPress + Woocommerce.

Eenvoudig productbeheer

In WooCommerce winkels, kunt u uw gehele product management, alsmede de controle van de inventaris. U hebt flexibele opties om producten te tonen en te verbergen, u kunt verschillende categorisaties instellen voor uw individuele goederen en producten en u hebt zelfs een ander hulpmiddel: U kunt digitale producten aanbieden om te downloaden. Deze worden dan verwerkt via betalingsproviders zoals Paypal of Klarna voor betalingen met kredietkaarten, bijvoorbeeld, en voila. Als agentschap voor WooCommerce online shops bieden wij daarom ook workshops van een volledige dag aan voor uw medewerkers.

Extensies en gratis plugins

Met talrijke uitbreidingsopties en plugins kunt u de Woocommerce + WordPress online shop voortdurend uitbreiden, optimaliseren en verbeteren, zoals beschreven. De meeste van deze functies zijn gratis en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door mediamanagers of een agentschap dat u vertrouwt. Daarnaast zijn er nog andere, zeer krachtige plug-ins die uw bereik en omzet enorm vergroten. Het kan niet fout gaan met een WordPress-gebaseerde online winkel.

Magento of WooCommerce?

Maar het is belangrijk (!) om uw winkel te plannen met een ervaren agentschap. Dit bespaart waardevolle uren en weken werk later in de workflow. Bovendien kunt u snelle topposities in Google bereiken door verstandige online shop SEO onpage maatregelen. U kunt uw potentieel ook vergroten door trefwoordanalyses en linkbuilding. Als uw winkel een bepaald niveau overschrijdt, moet u ook uitgebreidere oplossingen zoals Magento overwegen, waarvoor er ook de juiste Magento online shop contactpersonen zijn.

Zo eenvoudig als het gebruik van content management systemen zoals WordPress klinkt, zo ingewikkeld is het koppelen van verschillende bases. Je werkt in een ingewikkeld systeem dat bestaat uit verschillende links, we gebruiken HTML, CSS, PHP, Java en SQL. Daarnaast zijn er speciale sjabloon eigenschappen, d.w.z. aangepaste code snippets ingebouwd in uw ontwerp. Daarom is het raadzaam voor succesbewuste ondernemingen en projecten om een media manager in te huren die een intelligent en slim WordPress online shop systeem opzet dat snelle resultaten mogelijk maakt door middel van vele automatiseringen! Bovendien geeft u uw medewerkers een eenvoudige inleiding in het shopsysteem en uzelf een overzicht van uw onlineshopproject.

Vragen over de WordPress & Woocommerce Online Shop

Als u zich momenteel in de situatie bevindt van het plannen van een nieuwe online winkel, het voorbereiden van een herlancering of op zoek bent naar een winkel met slimme SEO onpage oplossingen, dan zien wij uw telefoontje op elk gewenst moment graag tegemoet. Wij hebben in talrijke projecten bewezen hoe veelzijdig, snel en efficiënt wij e-commerce systemen kunnen creëren volgens de eisen van de klant. Onze referenties variëren van online voedingswinkels tot retouche- en winkelsystemen voor juwelen en juweliers. Als het gaat om lifestyleproducten, mode en stijl in corporate design, kunt u altijd vertrouwen op mediasystemen van Lukinski.