Makelaar WordPress Thema’s: Markthuis en Appartement – Aanbevelingen

Als u uw huis wilt verkopen en dat met winst wilt doen, hebt u enerzijds goede voorwerpen nodig, maar anderzijds ook een website. Na het artikel van vorige week over het verkopen van onroerend goed (listings, Photoshop, WordPress en zoekmachine optimalisatie), wilde ik een aantal goede WordPress thema’s presenteren voor makelaars en bedrijven die een platform willen opzetten voor het zoeken naar onroerend goed. Dankzij WordPress thema’s is er veel veranderd. In het verleden moest je elke pagina afzonderlijk bouwen en natuurlijk linken. Vandaag de dag zorgt een content management systeem voor dit alles. Het meest populaire CMS in de wereld is WordPress. Miljoenen pagina’s zijn ermee gebouwd en er zullen er nog vele volgen. Veel makelaars en natuurlijk online marketing en reclamebureaus gebruiken ook WordPress en moderne WordPress thema’s.

Advertenties en presentatie met WordPress

WordPress thema’s zijn kant-en-klare websites die u zelf kunt bewerken en aanpassen. Het is belangrijk op te merken dat als je nog nooit hebt gewerkt met een content management systeem of WordPress systeem, je niet direct moet beginnen met een onroerend goed portal. De functionaliteiten zijn betrekkelijk complex en tijdrovend. Daarom moet u over voldoende ervaring beschikken. Maar genoeg gekletst, laten we eens kijken naar de essentiële kenmerken van een onroerend goed feed. Op het einde, heb ik mijn top lijst en aanbeveling voor onroerend goed WordPress thema’s.

Taalvertaling

Voor veel gebruikers is het in de eerste plaats belangrijk dat het onderwerp ook in verschillende talen wordt vertaald. Niet iedereen beheerst de Engelse taal, en met technische termen, vooral in de vastgoedsector, kan het al snel veel tijd kosten om afzonderlijke woorden voortdurend te vertalen. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat het thema al een vertaling bevat, als u geen vertrouwen hebt in de Engelse taal.

Zeer weinig thema’s zijn vertaald, meestal moet u deze vertaling zelf maken. Mijn tip voor al diegenen die op zoek zijn naar een vertaling is om een extra taalbestand aan te maken in je plug-in map, dat je kan bewerken met een programma als PoEdit.

Pre Made Homepage – kant-en-klare website

De lay-out van een website, de verschillende elementen en de opmaak en het ontwerp kunnen veel tijd in beslag nemen. Daarom bieden veel van de WordPress templates kant-en-klare pagina’s als lay-outs. Deze kunnen gemakkelijk als demo op uw eigen pagina worden geïnstalleerd met een één-klik installatie. Je hebt al een mooi ontworpen startpagina of een overzichtelijke pagina met alle teamleden.

De pagina’s zijn meestal gebouwd met Page Builder.

One Click Importer – Demo voorbeeld invoegen om te leren

Voor al diegenen die nog geen 20, 50 of 100 WordPress sites hebben gebouwd, is deze demo inhoud echt heel veel waard! Hier kunt u zien hoe de auteur van het team, in zijn structuur, de elementen en het inbeddingswerk opbouwt. U kunt ook een kijkje nemen in de extra menu-items, bijvoorbeeld de nieuwe onroerend goed listings. Hier kunt u direct op verschillende voorbeelden zien hoe de informatie is gestructureerd en waar welke gegevens worden ingevoerd of hoe een afgewerkte onroerend goed advertentie er op hun site uit zou zien.

Software of plug-in voor vastgoedbeheer

De kern van elke WordPress installatie zijn de verschillende extensies die het content management systeem uitbreiden met een blog functie om een online winkel, een onroerend goed portaal of zelfs een social media platform aan te bieden. Zou je gedacht hebben dat dit mogelijk is met WordPress? Dat is precies wat het tot het populairste CMS ter wereld maakt! Laten we eens kijken welke plug-in functies onmisbaar zijn voor u als makelaar.

Front-End – Onroerend Goed Beheer

Degenen die graag direct vanaf de website werken en niet te maken willen hebben met een louter informatieve back-end moeten ervoor zorgen dat het thema ook een front-end bewerkingsfunctie heeft voor de eigendommen. Dit betekent dat men alle vermeldingen rechtstreeks op de website kan bewerken met een simpele klik op een knop. Dit betekent dat men niet eerst de overstap naar de back-end hoeft te maken, maar de resultaten bij wijze van spreken direct live kan bekijken.

Front-end – indiening van nieuwe eigendommen

Voor makelaars is de front-end of back-end bewerkingsfunctie voldoende als beheerder van de site. Als u echter uw onroerend goed site wilt uitbouwen tot een groot onroerend goed portal, moet u ook andere agenten de gelegenheid geven hun advertenties te plaatsen. Daartoe is er een gebruikersbeheerfunctie waarbij nieuwe makelaars zich kunnen registreren. Deze worden automatisch of manueel aanvaard en geactiveerd. U krijgt de mogelijkheid om uw eigen onroerend goed advertenties te plaatsen, te bewerken of te verwijderen. U kunt verschillende makelaars uitnodigen om hun huizen, flats of percelen op uw platform te presenteren.

Geïntegreerd Live Nieuws Systeem (Communicatie)

Als je modern denkt, moet je ook een functionerend berichtensysteem hebben. Kent u websites die links- of rechtsonder een klein chatvenster of een tekstballon hebben? Dat is nu juist het punt. Gebruikers en bezoekers kunnen rechtstreeks contact opnemen met ons team en onze makelaars. Zonder omwegen en zonder telefoongesprekken, gewoon via de browser.

Uw personeel kan onmiddellijk met de communicatie beginnen of het verzoek iets later verwerken. In dit berichtensysteem kunt u ook kant-en-klare berichtmodules maken, bv. voor standaardvragen. Maar laten we teruggaan naar de basisvraag, welke onroerend goed oplossing is het beste voor WordPress?

E-mail notificatie en opgeslagen zoekopdrachten

Notificaties en opgeslagen zoekopdrachten voor reeds geregistreerde gebruikers, zijn een belangrijk hulpmiddel om ze terug naar uw site te krijgen. Terugkerende gebruikers zijn erg belangrijk, niet alleen voor zoekmachine optimalisatie, maar ook voor uw verkoop. Hoe vaker u gebruikers kunt reactiveren, hoe meer verkeer u op uw website zult hebben en hoe meer verkoop u zult kunnen genereren. Extensies waarmee u e-mailmeldingen kunt ontvangen, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn voor een bepaald gebied in Berlijn of wanneer een woning van de markt is gehaald, maken uw platform nog interactiever en interessanter. U moet uw gebruikers ook in staat stellen zoekopdrachten op te slaan, zodat u zinvolle e-mailnotificatiefuncties direct kunt koppelen. De meeste onroerend goed thema’s hebben reeds een dergelijk gebruikersbeheer aan boord.

Login en onroerend goed vergelijkingen

Een huis kopen is een grote investering. Maar een flat huren en de huurwaarborg betalen is voor de meeste medeburgers ook een hoop geld. Daarom is het de moeite waard om als vastgoedportaal, maar ook als individuele makelaar, een vergelijkingsfunctie aan te bieden. Met deze functie kunnen uw gebruikers gemakkelijk individuele vastgoedlijsten opslaan en later vergelijken. Net zoals u dat kent van online winkels zoals Amazon, waar u verschillende producten met elkaar kunt vergelijken.

Betalingssysteem voor makelaars (extern)

Rechtstreeks geïntegreerde betalingssystemen maken het mogelijk dat als u een portaal met meerdere makelaars bouwt, bedragen voor vastgoedaanbiedingen rechtstreeks kunnen worden geïnd. Met verschillende betalingsproviders, van kredietkaart tot Paypal en natuurlijk ook de klassieke bankoverschrijving. Het geïntegreerde betalingssysteem kan u veel moeite besparen bij de facturering en het klantenbeheer.

Belangrijke functies: Zoeken en lokalisatie

Naast deze functies zijn er natuurlijk nog vele andere manieren om het bezoek van de gebruiker aan zijn woning comfortabeler te maken. Hiertoe behoort bijvoorbeeld de auto-complete functie in het zoekveld.

Automatisch aanvullen in het zoekveld

Als je naar iets op zoek bent, heb je een auto-complete nodig, net als bij zoekmachines. Als u bijvoorbeeld een spelfout invoert, zou er in theorie geen zoekresultaat beschikbaar zijn. Als je van tevoren een passende suggestie voor de zoekopdracht geeft, kunnen we veel fouten voorkomen en daarmee ook het eerder genoemde bouncepercentage minimaliseren.

Zoeken op radius (km) en geolocatie

Vooral bij het zoeken naar flats en koopwoningen, om te kopen of te huren, is het belangrijk rekening te houden met regionale aspecten. Regionale aspecten zijn bijzonder belangrijk wanneer het gaat om investeringen in een onroerend goed waarin men voor langere tijd wil gaan wonen. Om ervoor te zorgen dat alleen aanbiedingen worden getoond die relevant zijn, moet de zoekopdracht ook een schuifbalk voor het aantal kilometers bevatten. Op deze manier kunt u direct een stadsgebied selecteren en alleen eigendommen in de omgeving filteren. Dit maakt het zoekproces voor onze gebruikers veel eenvoudiger.

Verder zoeken: bouwtype, perceel, enz.

Natuurlijk is in bijna alle thema’s de extra informatie geïntegreerd, zodat ik een gebruiker direct bij het zoeken kan laten beslissen of hij bijvoorbeeld alleen aanbiedingen wil zien die een balkon of een inbouwkeuken hebben. U kunt al deze filters en parameters in uw back-end instellen, afhankelijk van de kenmerken van een individuele woning.

Prestaties: Pagesnelheid en zoekmachineoptimalisatie

Last but not least, moet u altijd denken aan de prestaties van uw eigen website. Hoe beter en gestructureerder de pagina is, hoe sneller hij laadt, hoe hoger hij zal scoren in de zoekmachines. In Duitsland is Google de belangrijkste zoekmachine, gevolgd door Telekom, Yahoo of andere platforms. Besteed daarom een beetje aandacht aan de prestaties van uw potentiële nieuwe website.

SEO en zoekmachine – optimalisatie van de onroerend goed pagina

De term SEO komt van Search Engine Optimisation. Search Engine Optimisation is Engels en betekent zoekmachineoptimalisatie. Maar waarom is zoekmachine-optimalisatie zo belangrijk?

Zoekmachineoptimalisatie levert voortdurend nieuwe leads op, d.w.z. klanten die bijvoorbeeld een product kopen, of die zich aanmelden voor een bepaalde lijst of nieuwsbrief. Hoe meer bezoekers we op een website hebben, hoe groter de kans dat we goede deals maken. Zoekmachine-optimalisatie kost slechts een eenmalige investering in vergelijking met permanent adverteren. Reclame die is geoptimaliseerd voor kliks kost per klik of soms per impressie. Dat is de reden waarom veel bedrijven waarde hechten aan zoekmachine-optimalisatie. U zou hetzelfde moeten doen voor uw nieuwe onroerend goed project!

Pagespeed – laadtijd van de website

Het laatste belangrijke punt voordat we tot de concrete aanbevelingen komen is pagespeed. Pagespeed is de Engelse term voor de laadtijd van een website. Hoe korter de laadtijd, vooral in verhouding tot de concurrentie en ook met toepassing, hoe beter het is voor uw website en hoe positiever het is voor uw zoekmachine ranking. Pagespeed wordt bereikt door het optimaliseren van scripts zoals HTML, Java en CSS, en door het comprimeren van afbeeldingsbestanden.

WordPress Thema Aanbeveling

Nu dat je veel geleerd hebt over zoekmachine optimalisatie maar ook over het aanbieden van onroerend goed op WordPress, laten we overgaan tot mijn aanbevelingen voor onroerend goed WordPress thema’s! U kunt de thema’s gemakkelijk kopen, voor een werkelijk zeer redelijk bedrag, op het grootste platform dat er in de wereld bestaat. Met een paar klikken heb je de thema’s geïnstalleerd. Veel plezier en succes!

Thema 1 – MyHome door TangibleDesign

Beoordeling van MyHome op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (168 waarderingen)
 • 2.400 verkopen
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 2 – Houzez door favethemes

Huidige beoordeling van Houzez op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (828 beoordelingen)
 • 11.900 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 3 – Werkelijkheid door inwavethemesThemes

De beoordelingen van Residence Immoblien WordPress Thema op Themeforest:

 • $49 – Prijs
 • 5 sterren (62 beoordelingen)
 • 781 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 4 – Residence door WpEstate

Residence beoordelingen op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (1.000+ beoordelingen)
 • 13.100 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 5 – Realtyspace door codefactory47

Realtyspace reviews:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (202 beoordelingen)
 • 3.110 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 6 – Findeo door purethemes

Huidige beoordeling van Findeo op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (80 beoordelingen)
 • 870 verkopen
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 7 – Benaa door G5Themes

Review van Benaa Immoblien WordPress Thema voor Makelaars op Themeforest:

 • $60 – Prijs
 • 5 sterren (20 beoordelingen)
 • 441 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 8 – casaRoyal door Fantasy

Meningen en beoordelingen van casaRoyal:

 • $49 – Prijs
 • 5 sterren (7 beoordelingen)
 • 105 Verkoop
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 9 – Hometown door LeafThemes

Hometown beoordelingen op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 4.5 sterren (111 beoordelingen)
 • 1.600 verkopen
 • WordPress Thema – Downloaden

Thema 10 – Onroerend Goed 7 door contempoinc

Huidige beoordelingen van Real Estate 7 op Themeforest:

 • $59 – Prijs
 • 5 sterren (506 beoordelingen)
 • 6.400 verkopen
 • WordPress Thema – Downloaden

Video-handleiding – Voorbeeld: Paginasjablonen van Themeforest.net

 1. Thema selectie op Themeforest.net
 2. Thema downloaden en uitpakken
 3. Thema installatie op WordPress

Onroerend goed: Nuttige links

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]