Social bots in vergelijking: Combin vs. Instazood – kwaliteit vs. kwantiteit in marketing

De grote vergelijking! Combinatie versus Instazood, of kwaliteit versus kwantiteit. Meer mensen, bloggers en agentschappen gebruiken sociale bots dan je denkt. Een voorbeeld? Meer dan 70% van de tweets in de Amerikaanse verkiezingscampagne kwam van een IP-adres. Bots hebben een menselijke interactie en maken massale interacties mogelijk (vind-ik-leuks, commentaar en follow/unfollow cycli). Vandaag willen we een objectieve blik werpen op beide instrumenten. Het ervaringsverslag van Combin en de Instazood test van ons social media bureau van een paar weken geleden hadden al extreem veel lezers en vanwege de grote vraag hebben we nu deze praktische video tutorial gemaakt!

Combinatie: Likes, commentaar en Do/Unfollow zonder controle

Instazood is een van de vele sociale bots die op het web circuleren. Het vindt foto’s en video’s op Instagram automatisch leuk, plaatst opmerkingen of volgt en unfollowt anderen. Allemaal met het doel: meer volgers! Wij nemen de bot en zijn functies grondig onder de loep om u een objectief inzicht te geven.

Tip! Social Media Software & Online Leren: De nieuwste tools, de beste software en nieuw: online cursussen voor social media managers. Leer automatiseren van postings, nieuwsbrief marketing en nieuwe strategieën online! Nu op mijn social media bureau: Social Media Tool.

Combinatie: Likes, commentaar en Do/Unfollow met check

Combin is een praktische social media marketing tool waarmee je automatisch likes en comments kunt geven aan andere Instagram gebruikers. Dit creëert interacties die er op hun beurt toe leiden dat je zelf meer volgers krijgt. Het bereik groeit organisch en bijna gratis. We laten je zien hoe Combin werkt in deze praktische video tutorial!

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]